Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yesterday

si-moda-the-blog-awards-2016-3si-moda-the-blog-awards-2016-2si-moda-the-blog-awards-2016-1shoes RIVER ISLAND (here*) / earrings H&M* (similar here) / blue velvet outfit DIY

Tämä postaus oli alunperin nimetty “Tonight” ja sen oli määrä tulla ulos eilen. Kiire kuitenkin yllätti syksyn ensimmäiseeen gaalailtaan valmistautuessa ja postauksen julkaisu jäi. Se miksi kiire yllätti johtui pitkälti siitä, että illan asuni valmistui muutama hassu tunti ennen h-hetkeä. Pari päivää sitten en olisi itsekään uskonut, että saisin asun parsittua kasaan ajoissa. Olin aivan varma, että joudun vielä lähtemään mekko-ostoksille perjantaiaamusta.

Tästä kaikesta stressistä saan toki syyttää ihan vain itseäni, koska tapani mukaan aloitin ompeluhommat hieman viime tingassa ja jos nyt ihan rehellisiä ollaan, niin ei se myöskään sujunut kuin unelma. Jestas minkälaiset pari päivää takana. Ompelutaidot olivat hieman ruosteessa, eikä tuo silkkisametiksi valitsemani kangas todellakaan ollut helpoin työstää. Ehkä jopa vaikein ompelemani kankaani ikinä. Ompeluhommien lisäksi muitakin hoidettavia asioita oli kertynyt vuoreksi asti ja sen myötä pieni paniikki meinasi iskeä.

Loppu hyvin kaikki hyvin “pieniä” silmäpusseja lukuunottamatta. Yöunista oli pakko nipistää lisäaikaa päiviin, jotta sain kaiken tehtyä. Eilen illalla olisi tehnyt mieli mennä nukkumaan juhlimisen sijaan, mutta onneksi en niin tehnyt. Ilta oli ihan huippu! Palaillaan myöhemmin virallisten gaala-asukuvien kera, ihanaa viikonlopun jatkoa :)

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

2 comments
0 likes
Prev post: Hair talkNext post: Sunday waffles

Related posts

Comments

  • Qjs

    October 15, 2016 at 18:59
    Reply

    Jo enempää näkemättä totean, että UPEA look! Huh, väri makea ja sopii sinulle ja tuo materiaali on <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *