Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

Yksi toppi – Kolme tyyliä

peach sweater LEVI’S / cropped top MISSGUIDED / grey sweater URBAN CLASSICS

Sen verran hullaantunut olen viime viikollakin postauksessa nähtyyn cropattuun röyhelötoppiin, että päätin tehdä kaikista siihen liittyvistä asupostauksista vielä yhteenvedon ja näyttää samalla kertaa kolme eri tyyliä/tilaisuutta pukea tällainen toppi. Samalla tein hieman tutkimusta minkälaisia toppeja tällä hetkellä on ylipäätänsä tarjolla.

Verkkokaupoista Topshopilla tuntuu olevan paras tarjonta cropattuja toppeja, kun taas Helsingin kivijalkaliikkeiden valikoimista Zaran topit vetivät mielestäni pisimmän korren. Sinne suosittelen siis suuntaamaan, jos mieli tekee tällaista sovittaa päälle. Mutta nyt niihin kolmeen eri tapaan yhdistää cropattu toppi.

Ensimmäinen yhdistelmä koostuu topista ja collegepaidasta. Ihanan rento, mutta topin ansiosta kolitsipaita saa hieman ryhtiä ja ilmettä. Tämä asu sopii mainiosti vaikkapa brunssille tai lounaalle.

white shirt BANANA REPUBLIC / cropped top TOPSHOP / light blue shirt HILFIGER DENIM

Toisessa yhdistelmässä toppi saa kaverikseen skarpin kauluspaidan. Tämä asu sopii mielestäni hyvin toimistokäyttöön ja nämä kuvat on itse asiassa napattu meidän toimiston rappukäytävässä! Mustan topin lisäksi minun tekisi mieli hankkia toinen esimerkiksi tällaisessa vaaleanharmaassa sävyssä. Siitä syntyisi ihanan keväinen kokonaisuus.

lace body MISSGUIDED / cropped top TOPSHOP / transparent top with stars PIECES

Kolmas ja viimeinen yhdistelmä on kahta edeltänyttä juhlavampi ja sopii loistavasti vaikkapa illallistreffeille tai juhlaan. Itselläni on edelleen pieni kynnys käyttää tällaista lyhyttä toppia sellaisenaan, mutta kun alle pukee läpikuultavan bodyn/paidan, fiilis muuttuu ihan täysin. Se näyttää juuri sopivasti ihoa, mutta ei kuitenkaan tarvitse murehtia vilkkuuko napa tai onko olo muuten vaan vaivaantunut.

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

6 comments
52 likes
Prev post: Ikävä ekstempore juttujaNext post: Newbie in town

Related posts

Comments

 • Westend Mum

  May 3, 2017 at 08:30
  Reply

  Tuo pitsiversio on nätti! :) http://westendmum.fi

 • Elina

  May 4, 2017 at 22:41
  Reply

  R A K A S T A N N Ä I T Ä K A I K K I A !

  • Kaisa
   to Elina

   May 4, 2017 at 23:14
   Reply

   Voi kiitos ja ihanaa, että näistä inspiraatiota irtoaa. Se merkitsee minulle tosi paljon

 • Elina

  May 4, 2017 at 22:43
  Reply

  Mistä nuo viimeisen asun housut ovat? :)

  • Kaisa
   to Elina

   May 4, 2017 at 23:15
   Reply

   Viimeiset on Lindexistä :) Tosin jo viime vuonna ostetut, mutta paljon vastaavia olen tänäkin vuonna nähnyt. Ovat ihanat päällä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *