10 eniten koskettanutta blogipostausta

Aikuinen nainen tytön kropassa

Nämä omaan kehoon liittyvät postaukset ovat aina olleet suosittuja. Tämä on minun tarinani oman vartalon hyväksymisestä sellaisena kuin se on.

Mikä tällä hetkellä vi***taa

Tämä lähti siitä, että joku kertoi elämäni olevan blogin perusteella aina yhtä positiivista ja iloista, eivätkä ne mahdolliset arjen surut näkyneet sinne ruudun toiselle puolelle. Listasin sitten hetken mielijohteesta kaikki sen hetken p*skimmat jutut yhteen provosoivan otsikon alle 😀

Kassakyttääjän tunnustukset

Se kerta, kun päätin kertoa olevani aito kassakyttääjä. En siis mitenkään ylpeänä, vaan oikeasti häpeillen…

Epäseksikäs vaimo ja huono äiti

Aika jolloin tissi- ja imetyskeskustelu kävi kuumana niin keskustelupalstoilla kuin blogeissakin. Päätin ottaa osaa keskusteluun, koska tuntui, että minulla oli jotain sanottavaa. Vaikea aihe, mutta hyvä, että uskalsin avata suuni.

Paljon puhetta hiuksista

The postaus blogissani. Yhä edelleen hakukoneiden kautta tätä eksyy lukemaan uskomaton määrä ihmisiä viikossa. Jos jotain hyvää olen blogillani saanut aikaiseksi, niin vertaistuen kaikille hiustenlähdöstä kärsiville.

Kuukauden kauppalasku puoliksi

Uusin pohdiskeleva tekstini, joka pomppasi suoraan suosituimpien joukkoon. Ihmekös tuo, kaikki varmasti haluavat kauppalaskut puoliksi 😀

Vein sen äärirajoille

Lisää tekstiä omasta vartalosta. Tämä keskittyy tapahtumasarjaan, joka pitkälti aiheutti dramaattisen hiustenlähdön keväällä 2013. Ehkä se kaikista vaikein blogipostaus minulle henkilökohtaisesti, vaikka toki tyytyväinen sen julkaisemiseen olen.

Suunta ylöspäin

Uraan ja omiin saavutuksiin kohdistuva teksti, jossa paljastin kärsineeni melkoisesta ahdistuksen tunteesta. Tähän liittyen täytyy varmasti piakkoin kirjoittaa uusi teksti.

Miksi peittää lapsen kasvot kuvissa

Paljon on tullut vuosien aikana kyselyjä siitä, miksi minin kasvoja ei vielä tänä päivänä ole näkynyt blogissa/somessa. Avasin tässä postauksessa omia perusteluita peittää lapsen kasvot kuvissa.

10x asiaa, jotka olisivat muuttaneet elämäni

Otsikko kertoo jo kaiken, ilman näitä 10 asiaa olisi elämäni ollut hyvin erilainen. Tässä kohtaa on hyvä miettiä mitkä tapahtumat omassa elämässä on määrännyt ne suurimmat suunnat.

ps. pikkunen ikävä tuota Italiasta hankittua päivetystä…

photos: Sara Vanninen, edited by me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Adidas x Mini Rodini