10 x ajatuksissani olen…

Luin eilen illalla Hannan postausta siitä, kuinka arjen pyörteissä aivot käyvät usein automaatiolla ja asioita (huvittaviakin sellaisia) tulee tehtyä niitä sen kummemmin tiedostamatta. Hannan tavoin koen itsekin olevani hyvin tehokas ja hallitsen (ainakin omasta mielestäni) monen asian tekemisen yhtä aikaa. Nyökkäilinkin postausta lukiessa lähes joka sanan kohdalla ja tänään naureskelimme yhdessä kuvatessamme, miten koomisia tilanteita tämä (Hannan oivasti nimeämä) aivojen autopilotti välillä aiheuttaakaan.

Hanna oli esimerkiksi yhtenä päivänä etsinyt puoliksi syömäänsä suklaapatukkaa, mutta tajusi vasta hetken etsittyään, että hän oli jo syönyt sen kokonaan. Minä puolestani kerroin, miten onnistun lähes joka arkiaamu hävittämään puhelimeni. Lasken sen mielestäni johonkin hyvään paikkaan siksi ajaksi, kun hoidan omat ja minin aamutoimet, mutta lähdön koittaessa sitä ei meinaa löytyä mistään. Useimmiten löydän sen lopulta vaatekaappini hyllyltä. Se on ilmeisesti looginen paikka jättää puhelin sen jälkeen, kun on laittanut herätyskellon pois ja lähtenyt etsimään päivään sopivia vaatteita kaapista. Tämä puhelin case ei todellakaan ole ainut esimerkki siitä, minkälaisia kommelluksia multataskaajan luonteeni yhdistettynä välillä hyvinkin vauhdikkaaseen arkeen saavat aikaan.

Ajatuksissani olen myös…

levittänyt hiusöljyä kasvoille kasvovoiteen sijaan.

yrittänyt lähteä kaverini luota hänen isänsä 46 numeron crocsit jalassa (minun jalan kokohan on pieni 36).

etsinyt minin reppua pitkin kauppakeskusta (kysynyt kaikista kaupoista ja kahviloista), vaikka sanoin ääneen autosta lähtiessä, että eipäs oteta reppua mukaan ettei se vaan unohdu mihinkään.

pessyt hampaani bepanthen-voiteella.

jättänyt kotiavaimet ulko-oveen noin 50 kertaa.

Varannut kampaanjan ja ripsihuollon täsmälleen samalle päivälle sekä kellonajalle ja vieläpä eri kaupunkeihin.

voidellut leipäni jugurtilla.

jättänyt toisen silmän meikkaamatta meikkaamisen keskeydyttyä hetkeksi ja lähtenyt tyytyväisenä ulos ovesta.

yrittänyt päästä sisään eri väriseen ja eri merkkiseen autoon kuin meidän oma ja ihmetellyt kun avaimet eivät toimi.

soittanut tänään Hannalle hänen luota lähtiessäni ja ihmetellyt hieman jopa vihaisena miksi joku nainen vastaa mieheni puhelimeen 😀

photos: Hanna Väyrynen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Elämäni aakkoset