Huh, empä muista milloin olisin työstänyt yhtä postausta näin monessa osassa ja näin monessa eri paikassa. Aina silloin tällöin on ehtinyt avata koneen muutamaksi minuutiksi, mutta sitten on taas ollut aika rientää seuraavaan paikkaan. Junamatka Barcelonasta oli oikeastaan se ainut pidempi pätkä, jolloin sain ensimmäiset kuvat muokattua ja tämän postauksen luonnosteltua. Harmi vain, että junassa netti tökki niin pahasti, etten saanut siinä kohtaa kuvia ladattua tänne.

Vaikka vauhtia on piisannut ja yöunet jääneet lyhyiksi, on toisaalta ollut ihanaa, että reissulla on ollut paljon tehtävää ja kaikki pienikin vapaa-aika on käytetty hyödyksi kuvaamalla mahdollisimman paljon. Harvemmin sitä nimittäin tämmöisiä mahdollisuuksia on, joten paras ottaa kaikki ilo irti.

Mutta itse kuviin, joissa näkyy siis fiiliksiä ensimmäisiltä päiviltä. Vaikka perjantai, meidän ainut kokonainen päivä Barcelonassa, oli harvinaisen harmaa ja sateinen, en voi kieltää ettenkö olisi nauttinut joka minuutista. Olin ihan unohtanut miten mieletön kaupunki ja oikeastaan koko maa Espanja oikein onkaan. Olen käynyt Espanjassa toistakymmentä kertaa, mutta viime vuosina uudet maat ovat kiilanneet tämän vanhan tuttavuuden edelle. Nyt tuli kuitenkin semmoinen olo, että tänne on päästävä pian uudestaan loman muodossa.

Espanjalainen kulttuuri, ruoka, kieli ja yleinen ilmapiiri ovat vaan aina olleet mieleeni. Puhumattakaan Barcelonan kaupungista, joka on mielestäni yksi monipuolisimmista matkakohteista. Nyt viinitilakäynnin jälkeen keksin sinne vielä yhden must visit-kohteen lisää. Mutta palaillaan viinitilakertomuksilla ja ensimmäisillä asukuvilla myöhemmin. Nyt täytyy taas rientää. Mukavaa sunnuntaita sinne!

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Saana
    September 18, 2017

    Vau, upeita kuvia! Barcelona on varmasti mahtava kaupunki ❤

Previous
Mini style – After daycare