10 x I can’t do

SI MODA RANDOM OCT31 2015 11. Ottaa tatuointia. Kaikki läheisenikin sen tietävät, että se ei ole minua varten. Koomisinta tässä kuitenkin on se, että minulla on kulmapigmentoinnit, jotka ovat eräälaiset kevyet tatuoinnit 😀

2. Katsoa Bond-elokuvia. Pari kertaa olen yrittänyt, mutta ne eivät vaan nappaa yhtään!

3. Nukkua alasti. Tiedän, että nakuna nukkuminen on ihan yleistä, mutta minulle hyvin vieras ajatus. Mielummin puen kaikki alushousuista ja sukista lähtien.

4. Uida alasti. Haha nakuteema jatkuu, mutta edellisestä tuli mieleen, että en myöskään tykkää uida alasti. Meressä tai järvessä sen vielä ehkä jostain summasta tekisin, mutta uima-altaassa sisällä ei mitään toivoa. Mitään järkevää perustelua en kyllä tähän keksi.

5. Harrastaa mitään fitness-lajia. Ei vaan ole minua varten. En sano, että minusta edes välttämättä olisi siihen, mutta valitettavasti ei ole mun juttu. Vaikka terveellisistä elämäntavoista tykkään pitää kiinni, niin tästä en voisi tehdä itselleni elämäntapaa. Itselleni fitness-lajeihin liittyy liikaa negatiivisia mielleyhtymiä, vaikka ymmärrän, että löytyy myös niitä, jotka osaavat järkevästi tätä harrastaa ja osaan antaa arvoa heidän menestymiselleen lajissa.

6. Syödä raakaa kananmunaa tai edes niitä “4 minuutin munia”. En voi sietää ajatusta raa’asta kanamunasta ja sen limaisesta koostumuksesta. Tosin pakko myöntää, että join Saran tekemän smoothien, johon hän oli “piilottanut” raakaa kananmunaa. Eli kyllä minut pystyy huijaamalla saamaan syömään sitä.

SI MODA RANDOM OCT31 2015 2

7. Arvostella toisten tekemiä valintoja päin naamaa. En toki halua puhua kenestäkään selän takana mitään pahaa, mutta jos minua nyt ärsyttäisi Annan päätös olla kotona, kunnes hänen lapsensa Kalle on 3-vuotias, niin en kävisi siitä hänelle tilittämään, vaikka kokisinkin sen olevan huono asia. Tämä siis täysin hypoteettinen tilanne ja nimetkin tuulesta temmattu. En vaan käsitä mikä pakottava tarve joillakin on päästä arvostelemaan toisten tekemiä valintoja, varsinkaan toisten äitien. Annetaan kaikkien tehdä niin kuin omaksi tai lastensa parhaaksi näkevät 🙂 Toki niistä voi avautua vaikka omalle miehelle, jos on pakonomainen tarve aiheesta puhua.

8. Asua ihan maalla. Tästä avauduinkin, jo tämän postauksen kommenttiboksissa, mutta siis syynä ihan yksinkertaisesti se, etten uskaltaisi asua niin kaukana kaupungista. Ajatus pimeästä metsästä, hiekkateistä ilman katuvaloja kauhistuttaa! Olisi turvaton olo iltaisin ja öisin, vaikka turvallisempaa siellä varmasti on kuin kaupungissa?

9. Pukea sukkia ennen alushousuja. Se oikea järjestys pukeahan on alushousut, rintsikat, muut vaatteet ja lopuksi vasta sukat, right?

10. Lopettaa bloggaamista tänään, ilman mitään painavaa syytä. Se tuntuisi todella oudolta ja tietyllä tapaa tyhjältä. Tämä on ollut iso osa elämääni jo melkein kuuden vuoden ajan, joten olisi outoa, jos sitä ei enää huomenna olisi. Muutenkin, jos (ja kun) se aika joskus koittaa uskon, että se olemaan erittäin vaikeaa tai ainakin hyvin haikeaa.

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Sari
  October 31, 2015

  Oho, samat! Paitsi kasi mua vähän jotenkin kiehtoo, ehkä.

 • s
  October 31, 2015

  Mutta entä jos on pitkävartiset sukat ja pillifarkut? Jos ne farkut laittaa ekana jalkaan, niin sitten sukkien varret pitää pujottaa sinne lahkeiden alle vaivalloisesti. 😀

  • Kaisa
   October 31, 2015

   Haha no tätä mä aina kiroan mut vielä en ole varmaan kertaakaan ymmärtänyt laittaa sukkia ensin! Liian kaavoihin kangistunut + käytän sukkia ehkä 3kk ajan vuodessa 😀

Previous
Mini outfit – Bomber jacket