10 x jos suunnittelisin nyt häitä

…valitsisin saman juhlapaikan kuin viimeksi. Se oli kyllä tosi onnistunut valinta meiltä silloin ja toimi moitteettomasti. Alkuun juhlittiin kartanomaisessa Patruunantalossa ja illaksi siirryttiin valtavaan kaarihalliin.

…ompelisin pukuni jälleen itse, mutta malli ja materiaali vaihtuisivat. Ei varmasti ole mikään ihme, että maku muuttuu 5 vuodessa, mutta en silti sano, etteikö silloinen hääpukuni olisi ollut juuri täydellinen minulle.

…en ompelisi kolmea muuta mekkoa 😀 Niistä meinasi syntyä pieni häästressi, jonka tällä kertaa välttäisin hommaamalla valmiit mekot kaasoille.

…tekisin valtavan kokoisia Pinterest-tauluja ja todennäköisesti potisin melkoista päätöksen tuskaa mitä pienimmistäkin asioista. Vaikka Pinterestiä kovasti rakastankin, niin hyvä ettei se ollut minulla aktiivisessa käytössä 5 vuotta sitten. Inspiraatiot haettiin silloin muualta ja koristeet sun muut pysyivät aika maltillisina.

…olisin ehkä liian vaativa kuvaajan suhteen. Omien kuvaustaitojen harjaantuessa vaatimustaso hääkuvissa olisi varmasti noussut ihan uudelle tasolle. Ei sillä, että meidän kuvaajassa olisi joku vika ollut. Nyt palkkaisin ehkä jonkun, joka tuntisi minut paremmin ja tietäisi tarkalleen minkälaisista kuvista pidän.

…kutsuisin yhtä paljon ihmisiä. Meillä oli suhteellisen isot häät (130 vierasta), mutta niin on meidän suvut ja kaveripiirikin. Viidessä vuodessa lista olisi vain kasvanut, kun uusia ystäviä (ja perheenjäseniä) on ilmaantunut lisää.

…palkkaisin saman livebändin, jos se vielä keikkailisi. Oli nimittäin huikea tunnelma ja iso kiitos siitä kuului kyllä bändille!

…jättäisin lahjalistat tekemättä kuten viimeksikin. En oikein ole koskaan ymmärtänyt pitkiä lahjalistoja ja meille olikin itsestään selvää, että listan sijaan avaisimme häätilin, johon vieraat voisivat meitä halutessaan muistaa.

…päätyisen ehkä yksinkertaisempaan kampaukseen ja haluaisin hunnun kirkkoon. Sitä jäin loppujen lopuksi hieman kaipaamaan, vaikka se ei ehkä siihen kokonaisuuteen silloin mielestäni sopinutkaan.

…lähtisin taas häämatkalle suoraan hääpaikalta keskellä yötä. Se oli jotenkin ihanan vapauttavaa, että päästiin suoraan hyppäämään häälomatunnelmaan ilman sen kummempia välipäiviä. Tekisin myös yhä saman valinnan matkojen suhteen, eli suoraan häistä lyhyt kaupunkiloma ja talvella sitten pidempi kaukomatka!

Vaikka sitä välillä pohtii mitä tekisi nyt toisin häiden suhteen, niin loppujen lopuksi en vaihtaisi siitä päivästä mitään. Se oli kerta kaikkiaan täydellinen ja sen muistot säilyvät kyllä mielessäni ikuisesti.

kuvituksena hääkuvia viime viikonlopulta

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Hääetiketin vastainen asuko?