11 x tällä viikolla myönnän

…syöneeni aamiaisen vasta 11 jälkeen useampana arkiaamuna ja vaihtaneeni päivävaatteet vasta sen jälkeen ylle – tää on ollut kunnon kotitoimistoviikko!

…harmitelleeni sitä, että asukuvia en ole ottanut pitkään aikaan – yllätys sinänsä, jos suurin osa valoisasta ajasta menee yöppärissä 😀 Ei vaan minulla on ollut tosi paljon toimistohommia ja sitten olen mennyt pahasti ristiin kaikkien potentiaalisten kuvaajien kanssa. Onneksi eilen saatiin Monan kanssa napattua nämä yllä olevat kuvat!

…olleeni aivan älyttömän malttamaton ja soittaneeni mm. äidille kahteen eri puhelimeen useamman kerran minuutin sisään kysyäkseni yhtä mitäänsanomatonta asiaa. Voin vaan kuvitella miten raivostuttava piirre tämä on 😀

…haaveilleeni äkkilähdöstä ja selanneeni myös niitä. Marraskuu iski kyllä tällä kertaa tosi pahasti vasten kasvoja.

…aloittanut innokkaasti taas treenaamisen ja onnistunut sammuttamaan sen innon jo ensimmäisten päivien jälkeen. Juokseminen kyllä maistuu, mutta mistä löytäisi motivaatiota salitreeniin?

…pelanneeni minin kanssa palapelejä vain siksi, että hän rakastaa niitä ja haluan viettää hänen kanssaan aikaa. Itse en voi sietää mitään pelejä 😀

…juoneeni ainakin 15 kuppia teetä. Löysin vihdoin kauan etsimäni Citrus-teen ja se on niin hyvää, että tekisi mieli olla koko ajan keittämässä uutta kupillista.

…stressaneeni tämän ja tulevien viikkojen aikatauluista. Kalenteri ei ole ollut näin täynnä vuosiin, mutta koska olen kaikki työt ja menot itse sinne buukannut, niin ei voi valittaa. Sitä paitsi tiedän jo nyt nauttivani jokaisesta niistä.

…kuunnelleeni eilen automatkalla Avril Lavignen ja Taylor Swiftin vanhoja biisejä ja laulaneeni aika kovalla (epävireisellä) äänellä.

…nukkuneeni meillä viikonlopun ajan hoidossa olevan koiran kanssa sohvalla, että häntä ei pelottaisi vieraassa paikassa.

…valmistetaneeni isänpäivä aamiaisen etukäteen, jotta saisin sen kuvattua IG-kuvaa varten. Huomenna sitten sama setti uudelleen 😀

ps. Vielä ehtii osallistua Pierre Robert-arvontaan täällä!

Cubus jacket

H&M skirt

Lost Ink shoes

COS knit

RayBan sunnies

Karl Lagerfeld bag

photos: Mona Visuri, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Pakokeino kiireessä + arvonta