1. Trashion(Outi Pyy, Mikko Rasila, Hanna Linkola) / 2. Fashion Blogs (d´Jonge Hond)

/ 3. Style Feed: The World’s top fashion blogs (William Oliver, Bubble Susie) / 4. Style: Löydä oma tyylisi (suomennos Rita Oksanen, Tammi)

Kävin lauantaina äidin kanssa kirjakaupassa ja selailin siellä muutamia muotiin ja erityisesti blogeihin liittyviä kirjoja. Ajattelin vinkata niistä täällä blogissakin, koska kirjat ovat mielestäni hyvin potentiaalisia joululahjaideoita.

1. Ensimmäisenä varmasti jo monelle tuttu bloggaaja Outi Pyyn (OutsapopTrashion eli trash + fashion. Kirja on julkaistu tänä syksynä ja siinä esitellään, miten kaapin perälle hautautuneista vaatteista voidaan tehdä helposti huippudesignia. Trashion on siitä ihana “tuunausopus”, että se soveltuu myös niille, joille ompelukoneen käyttöä ei ole niin tuttua.

2. Hieman vanhempaa tuotantoa oleva kirja Fashion blogs (2010) kokoaa yhteen 34 suuren muotibloggaajan mietteitä.Kirja koostuu mielettömistä kuvista ja haastatteluista. Mukana mm. Garance Doré, Les Mads ja Susie Bubble, joka on juuri koonnut oman vastaavanlaisen kirjansa.

3. Muotibloggaaja ikoni Susie Bubblen inspiroima The world’s top fashion blogs (2012) kokoaa yhteen merkittävimmät ja innovatiivisimmat muotibloggaajat. Kirjasta löytyy niin arkisia asua kuin mahtavaa couturea ja luksustakin. Pääpaino on tutuissa asu- ja katumuotikuvissa. Mukana olevista bloggaajista mainittakoon Hanneli Mustaparta.

4. Style: Löydä oma tyylisi (2012) on Rita Oksasen suomennos Mariah Bearin kirjasta. Kirja on perusteellinen tietopaketti muodista kiinnostuneille. Se esittelee kaikki vaatetuksen peruspilarit ylä- ja alaosista aina kenkiin ja asusteihin saakka. Kirjan takaa löytyy 95 suosittua muotibloggajaa ympäri maailmaa, jotka esittelevät suosikkiasujaan ja jakavat omia tyylivinkkejä.

Ps. Joululahjoista puheenollen Sileä lahja -kilpailun voittajat on arvottu. Epilaattorin voittaja “Miimu” ja Parranajokoneen voittaja “Rrrous” teille on lähetetty sähköpostia, onnea!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
New hair!