14 x arkikuvaa viikon varrelta

Minityyppi saunan jälkeen. Hän sai tämän ihanan pehmeän kylpytakin Lindexiltä lahjaksi ja pakko myöntää, että äiti on ehkä hieman kateellinen. / Ihanaa, että talvi on taas täällä! Tosin liukkaiden ajokelien ystävä en ole yhtään.

Sain vähän aikaa sitten testiin uuden puhelimen ja olen sen myötä alkanut taas kuvailemaan enemmän puhelinkuvia. Tällä viikolla tuli mieleen, että voisin hyödyntää näitä myös blogissa. Kuvat ovat minulle tärkeä ellei tärkein osa blogia, mutta eihän niiden aina tarvitse olla järkkärillä otettuja ja viimeisen päälle editoituja? Toisin kuin järkkäri, puhelin kulkee matkassa lähes aina, joten sillä saa kätevästi räpsittyä niistäkin arkisemmistakin hetkistä kuvia. Ehkä sen vuoksi näissä puhelinkuvissa on ihanaa nostalgian tuntua ja ne voisivat hyvin vastata siihen toiveeseen tuoda pientä kotikutoisuutta takaisin blogeihin.

Jos tykkäätte ajatuksesta julkaista näitä useammin niin voisin jatkossa tehdä tällaisia postauksia vaikka muutaman kerran kuukaudessa. Mietin myös, että olisi hauska kuvata viikon (todelliset) asut tähän tapaan, olivatpa ne sitten mitä tahansa. Jos teillä on aikaa, niin laittakaa mielipiteitä tulemaan kommenttien muodossa tai painakaa postauksen tykkäysnappulaa, kiitos! Tässä alla vielä 12 kuvaa lisää tältä viikolta.

Meinasi iskea valinnanvaikeus laattojen suhteen. Tämä Carrara laatta on u-p-e-a! / Yläkerrassa osa huoneista on jo pintoja vaille valmiita. En voi uskoa, että muutto häämöttää oikeasti pian edessä.

Ihan kahden vaiheilla pitäisinkö tämän vaaleamman hiusvärin vai palaisinko astetta tummempaan. Mitäs mieltä te olette? / Pitkästä aikaa päästiin kahdestaan syömään mieheni kanssa. Molempien teki mieli sushia, joten suunnattiin yksimielisesti meidän suosikkipaikkaan Sushi Bar&Wineen.

Viikon fiksuin veto: lähteä lumimyrskyn jälkeen lenkille. / Tehokas 30 minuutin umpihankijuoksu poltteli kivasti reisissä seuraavana aamuna.

Yksi käytetyimmistä asuista viime aikoina. Jakku + poolo talvitakin alla on yllättävän lämmin yhdistelmä! / COS:illa tutkimassa kevään uutuuksia. Pehmeän ruskean ja beigen sävyt näyttävät kauniilta mustavalkoisten vaatteiden parina.

Äitin tekemää laskiaispullakakkua, kaikki mun lempiasiat yhdessä 😀 / Pulkkamäessä käytiin sekä lauantaina että sunnuntaina.

Tämän päivän sää kaikessa kauneudessaan.  / Ja tämän päivän talvinen asu. Laitoin ihan liikaa päälle ja pulkkaa vetäessä tuli ihan hiki.

XOXO
signature

What do you think?

10 Comments
 • Tuulia
  February 4, 2018

  Ehdottomasti lisää tällaisia! Reaaliaikaisia asuja olisi kiva nähdä ja muutenkin arkisia kuvia sieltä täältä. Tuntuu että näin pääsisi lähemmäs bloggaajaa 🙂 ja hiustenväristä.. sinulla on täydelliset hiukset, oli väri sitten mikä tahansa! Ei ehkä tummaa nyt kesää kohden mentäessä? 🙂

  • Kaisa
   February 4, 2018

   Kiva kuulla, kiitos 🙂 Ja juu mietin ihan samaa, että ei ainakaan kokonaan tummaksi nyt kesää vasten!

 • siru
  February 4, 2018

  Hei. Tällaiset postaukset ovat mielenkiintoisia eli lisää vaan. Blogisi on kyllä monipuolinen ja taidolla toteutettu.
  Nykyisin vaan tahtoo kommentointi olla olematonta. Kiitos blogistasi.

  • Kaisa
   February 4, 2018

   Voi kiitos! Olipa kauniisti sanottu 🙂 ja kiitos kun näit vaivaa kommentoida! Se on ihan ymmärrettävää, että nykyään ei enää kommentoida yhtä aktiivisesti kuin ennen, mutta ne harvatkin kommentit merkitsee minulle paljon ja antavat paljon motivaatiota sekä vinkkejä jatkaa sekä kehittää blogia 🙂 joten kiitos vielä!

 • Viola
  February 5, 2018

  Hyvä postausidea, vaikka kerran pari kuussa. Pidän ylipäänsä blogisi tyylistä: erityisesti pohdiskelevista ja matkapostauksista, arkea ja juhlaa sulassa sovussa. Jatka samaan malliin :)! Iloa viikkoosi!

  • Kaisa
   February 5, 2018

   Kiitos! Pari kertaa kuussa olin tätä kaavaillutkin julkaistavaksi 🙂 ja hei maaliskuussa taas luvassa matkapostauksia, kun on tarkoitus lähteä reissuun. Viime aikoina on taloprojektin vuoksi reissattu tosi vähän, mutta eiköhän ens syksynä ja ensi vuonna voida taas reissata enemmän 🙂

 • Elina
  February 6, 2018

  Joo, lisää tällaisia postauksia sekä peukut myös postausidealle viikon todellisista asuista! Olen myös samaa mieltä kuin edellä kommentoinut Siru, blogisi on todellakin taidolla toteutettu ja sana monipuolinen kuvaa blogiasi erittäin hyvin. Itse pidän erityisesti yhteistyöpostaustesi toteutuksesta. Lyöt oikeasti faktaa tiskiin etkä vain herttaisesti mainosta tuotteita. Yhteistyöpostausten toteutuksesta tulee tunne, että olet todella paneutunut aiheeseen ja tuotteisiin sekä tiedät oikeasti kirjoittamastasi asiasta etkä vain yritä vaikuttaa siltä että tietäisit. Kovinkaan monen bloggaajan kohdalla ei voi näin sanoa. Yhteistyökuvio saattaa vaikuttaa ihan uskottavalta ja tuotteet / aihe sopivat bloggaajan kanssa yhteen, mutta postauksen sisällöstä paistaakin että yhteys on melko ohut. Yhteistyöpostaukset myös monesti ärsyttävät jollain lailla, mutta sinun blogissasi eivät koskaan. Pidin esimerkiksi Norlynin ja Pierre Robertin kanssa yhteistyössä tehdyistä postauksistasi. 🙂
  Mahtavaa viikkoa ja kiitos laadukkaasta blogistasi! 😉

  • Kaisa
   February 7, 2018

   Tämä kommenttisi on ehkä yksi hienoimmista, jonka olen IKINÄ saanut! Iso sydän tähän kohtaan, KIITOS KIITOS KIITOS!
   Panostan postauksiin, olivatpa ne yhteistöitä tai ei, mutta fakta on se, että en voisi tehdä tätä hommaa, jos ei yhteistöitä olisi. Ne mahdollistavat täysipäiväisen bloggaamisen ja siksi haluan, että ne ovat niin minun, teidän lukijoiden kuin yritystenkin mielestä mielenkiintoisia ja onnistuneita. En tee valintoja yhteistöiden suhteen heppoisesti, vaan minulla on aina oltava jokin side yrityksen palveluihin tai tuotteisiin. Jos meillä ei ole mitään yhteistä tarinaa, ei ole järkeä toteuttaa yhteistyötäkään. Jo pelkästään tänä vuonna oli kieltäytynyt 4-6 yhteistyöstä ihan vaan sen vuoksi, että en ole kokenut olevani oikea ihminen yhteistyön toteuttamiseen. Olen niin iloinen, että tämä harkittu yhteistöiden tekeminen ja huolellinen toteuttaminen välittyy myös sinne ruudun toiselle puolella. Kiitos vielä näistä ihanista sanoista ja ihanaa viikkoa sinnekin! xx Kaisa

 • Marika
  February 7, 2018

  Ehdottomasti kiva lukea välillä tällaisis postauksia! Kuvasi ovat todella kauniita ja postaukset huolella tehtyjä, mutta kiva saada väliin niitä reaaliaikaisia kuulumisia ja varsinaisia asuja. 🙂 ja hienoja nuokin ovat kun vertaa oman puhelimen kuvasisältöön. 🙂

  Peukku myös vähän vaaleammalle lookille. Näyttää raikkaalta nyt kun mennään kevättä kohden! Pitäisi itsekin varata kampaaja-aika. Miksei sitä ikinä muista ennen kuin juurikasvu on vaikka kuin pitkällä ja harmittaa jo kauheasti? 😀 ja tietenkään luottokampaajalta ei saa aikaa just heti kun sen haluaa, vaan pitää vielä pari viikkoa kärvistellä.

  • Kaisa
   February 7, 2018

   Kiitos kiva kuulla 🙂 Ja hei mulla kävi aivan sama! 😀 Unohdin varata ajan ja koska mun luottokampaaja on aika täyteen buukattu, niin en aikaa ihan heti saanut. Nyt värjäsin itse tyven piiloon ja hieman raidoitin. Onnistui kyllä yllättävän kivasti! Ihan älyttömän vaaleaksi en viitsinyt laittaa, koska veikkaampa, että tämä vaalenee kuukauden päästä reissussa. Mulla aurinko tuppaa aina olemaan tosi tehokas vaalennuskeino…

Previous
Pinnalla nyt: Raita-mix