18 x vastausta viime vuodesta

Yksi viimeinen postaus liittyen viime vuoteen. Bongasin tämän kyselyn juuri sivunsa upeiksi uudistaneelta Johannalta ja päätin vastata näihin myös itse. Vastauksista tulee aika kivasti esille viime vuoden fiilikset ja kohokohdat. Huomenna sitten uuden vuoden ja uusien juttujen pariin.

Tapahtuma, jonka kertoisit lapsenlapsillesi? Varmasti tarinan siitä miten vanha hirsitalo tontiltamme purettiin ja miten pari kuukautta sen jälkeen tilalle pystytettiin uusi moderni versio. Sitä näkyä ja tapahtumasarjaa en nimittäin tule varmasti koskaan unohtamaan.

Kuvaile vuotta kolmella sanalla? Nousujohtoinen, vaihderikas ja opettavainen.

Mistä saavutuksestasi olet ylpein? Työrintamalla on tapahtunut hienoja asioita, myös Taloprojekti kaiken kiireen keskellä on tietyllä tapaa ylpeyden aihe, vaikkei vielä ihan valmis olekaan.

Parhaat uutiset, mitä kuulit? Monia ihania uutisia tuli vuoden mittaan, mutta kyllä siskon kihloihin meno sai isoimman hymyn huulille! Onnea S&H vielä kerran ♥

Suosikkikohteesi vuonna 2017? Kroatia! Makarskan Riviera oli upea 🙂

Mitkä luonteenpiirteesi olivat avuliaimpia tänä vuonna? Määrätietoisuus ja periksiantamattomuus ehdottomasti.

Mitä uutta opit? En nyt tiedä onko tämä millään tapaa uutta, mutta pari kertaa sain huomata aika karvaasti miten osa asioista ei vain ole meidän hallittavissa. Elämä aaltoilee halusimme tai emme.

Mistä asiasta olit kiitollisin? Läheisten tuesta useammassakin asiassa.

Jos joku kirjoittaisi kirjan vuodestasi, mitä genreä se edustaisi? Luultavasti siitä tulisi jonkinlainen elämäntaito-opas tai kasvutarina.

Paras kirja, elokuva ja biisi? Biisi: JVG:ltä tuli tänä vuonna monta ihan mielettömän kovaa biisiä, koko Popkorni albumi oli niitä täynnä. En ole aikaisemmin ollut mikään JVG:n superfani, mutta tää viimeisin tuotanto taisi kyllä tehdä minusta sellaisen 😀 Elokuva: The Choice – itkin ihan hysteerisesti sitä katsoessa, vaikka juoni sinällänsä aika klassinen. Kirja: Tuntuu ihan pahalta sanoa, että en lukenut ainuttakaan kirjaa viime vuonna, en yhtäkään! En halua edes keksiä mitään tekosyytä tälle, joten totean vaan, että tänä vuonna aion lukea edes yhden, jotta vois vastata vastaavaan kysymykseen vuoden päästä jotain.

Mitkä asiat pyöri mielessäsi paljon? Talonrakennus ja työasiat, mutta onneksi sinne mahtui myös paljon ajatuksia perheestä sekä ystävistä.

Missä kaikkialla matkustit? Kroatiaan, Espanjaan ja Ruotsiin. Lista oli tänä vuonna lyhyt, mutta toisaalta en kyllä olisi ehtinyt taloprojektin vuoksi matkustella yhtään sen enempää.

Paras saamasi kehu? Kyllä ne useat asiakkailta saadut kehut työni jäljestä ovat saaneet minut melkeimpä kyyneliin.

Minkä neuvon antaisit itsellesi vuoden alkuun? Anna aikaa asioille. Olet malttamaton, mutta loppujen lopuksi pystyt kyllä odottamaan hetken. Asiat ottavat joskus enemmän aikaa kuin kuvittelet.

Mitkä asiat elämässäsi tai luonteessasi tekivät täyskäännöksen? Haha, miten minusta tuntuu, että monta vuotta putkeen ennen tätä on tapahtunut niin PALJON isoja muutoksia ja nyt kun elettiin kerrankin hieman seesteisempää vuotta, en osaa nimetä yhtään täyskäännöstä. Totaalisia täyskäännöksiä ei siis tapahtunut tällä kertaa, onneksi.

Paras hankintasi? Kamerakaluston uusiminen. Vaihdoin loppukesästä molemmat linssini ja hankin myös vloggaukseen sopivan kameran.

Mikä oli urasi huippukohta? Loppuvuoden kuvaukset, joiden lopputuloksen pääsette näkemään vielä tässä kuussa!

Mistä pienistä asioista nautit arjessasi? mm. juoksulenkeistä, minin kanssa yhdessä touhuamisesta, ruoanlaitosta (silloin kun inspiraatiota oli), vaihtelevista työpäivistä…

Kappahl top

Zara shoes

H&M jeans

COS cardigan

Karl Lagerfeld bag

photos: Metti Forssell, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
Previous
Uusi vuosi edessä, aika uuden unelmakartan