it’s a deal

Nyt on homma sitten virallista, meillä on uusi kämppä :) käytiin aamulla kirjoittamassa nimet paperiin nimittäin. Sitä ennen ehdin viipottaa pitkin keskustaa hoitaen miljoona asiaa. Ja allekirjoitusten jälkeen suuntasin suoraan Espooseen yhden kouluprojektin parissa (josta saattaa kuulua hyvinkin pian). Nälkäkuolema meinasin korjata äsken meikäläisen, mutta onneksi nyt on masu täynnä! Pitää vielä jaksaa ilta painaa lisää hommia. Taino oikeastaan koko viikko. Sitten ensi viikolla voidaan taas pysähtyä, kun on saatu muutto hoidettua.

Ainiin muutama sana asusta. Siinä vilahtaa nimittäin pari näyttämättä jäänyttä juttua. Paituli on Monkista jokin aika sitten, korvikset (VIIMEINKIN LÖYSIN) glitteristä ja housut on saatu blogin kautta Kappahlilta lahjaksi. Tykkään hurjasti noista nahkaisista kohdista housuissa! ps. kivat noi ekat bodarikuvat (kerrospukeutuminen kunniaa!)

xoxo Casey

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 Comments
 • MillaH
  October 24, 2011

  Onnea uudesta asunnosta! =)

  millamainen

 • inkku
  October 24, 2011

  Onko sun oikea nimi Casey? Kaunis nimi. :)

  • Casey
   October 24, 2011

   ei ole ei :) lempinimi ollut tosi kauan ja aina oon sillä nimellä netissä esiintyny. Kaisa on mun oikea nimi! Ei niin nätti :D

 • rosetta
  October 24, 2011

  AIVAN ihanat housut!

 • klara
  October 24, 2011

  IHANAA! omaa vai vuokraa?

  • Casey
   October 25, 2011

   niin on :) vuokralle mennään!

 • Jenna
  October 24, 2011

  Onnea kämpästä :>

  Ja tykkään kovin sun asusta, tuo paita on aivan ihana!

Previous
light as a feather
it’s a deal