Chicago

takki 2hand, hame Gina Tricot (vanha), kaulakoru Zara, paita Gina tricot (Saksasta), aurinkolasit Mango

Sporttisesta paidasta tuli mieleen, etten ole pitkään aikaan höpissyt mitään liikuntajuttuja. Otin viime viikonloppuna salikortin ekaa kertaa sitten viime toukokuun. Kesäisin en salikorttia tarvitse, koska treenaan mielummin ulkona. Yleensä olen ottanut kortin heti syksyn tullen, mutta sairaslomani takia sen ottaminen venyi. Nyt haluaisin vihdoin päästä taas kunnolla treenaamisen makuun. Näin alkuun 3-4 kertaa viikossa taitaa olla sopiva määrä. Koko kroppa on aika rapakunnossa ja tämän päivän jalkatreeni oli aivan tuskaa. Muut eivät tunnu sitä huomaavan, koska toissapäivänä joku mies kehui salilla vatsalihaksiani erinomaisiksi :D olenhan minä ehtinyt jopa 2 päivää salilla käydä. Supertehokasta treeniä ilmeisesti ;)

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Mirjam
    November 1, 2012

    Tykkään tosta takista!<3

Previous
Just before sun goes down