Blogikirppis
Muistuttelempa minäkin, että sunnuntaina olisi tarjolla kirppistapahtumaan Forumissa. Paikalla myymässä monia bloggaajia ja minä siis yksi heistä. Tapahtuman facebook-sivuilta löytyy lisää tietoa ja kaikki mukana olevat bloggaajat.

Minun pöydästä löytyy lähinnä vaatteita kokoa xs-s, mutta luulen, että osa niistä menee hyvin m-kokoisellekin. Myös muutamia kenkiä (koko 36) ja asusteita on tulossa myyntiin. Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee paikalle, ainakin itse oon tykännyt aikaisemmista vastaavanlaisista tapahtumista :)

Palataan reissupostauksien kanssa taas huomenna. Nyt ihanaa viikonloppua kaikille xx!

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • emma
    March 22, 2013

    Ihanaa, kun oot noin pieni nii ei ne vaatteet oo mullekkaa liia isoi :D ja noissa kengissä sama, mulla on suunnilleen sama jalankoko!

Previous
Ujostelija
Kirppikselle?