Riviin järjesty

SI MODA NOMESS
Järjestyksen ystävän vinkki toisille pakonomaisesta lajittelusta kärsiville henkilöille. Stockan kanta-asiakaslehden huhtikuun numero tupsahti tällä viikolla postiluukusta ja selailin sen tuttuun tapaan läpi. Yleensä en bongaa sieltä mitään ihmeellistä ja lehti joutaa suoraan jätepaperipinoon, mutta tällä kertaa silmiin osui nämä Nomess-merkin säilytysratkaisut. Läpinäkyvästä muovista valmistetut laatikkolokerot ovat varmasti monille tuttuja. Itse olen pohtinut tuommoisen meikkijutun ostoa pitkään ja taidankin kiiruhtaa heti pääsiäisen jälkeen katsomaan tuotteita paikan päälle. Päätähuimaaviahan nuo alennukset ei ole, mutta kyllä siinä säästöä tekee, jos vaikka useammankin aikoo ostaa.

Nyt lähden salille ja sitten auton nokka kohti Kotkaa, jossa tämä pääsiäinen vietetään :)

 

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • Milla
  March 29, 2013

  mäkin kattelin noita kanta-asiakaslehdessä, tarpeeseen kyllä tulisivat :)

  • Casey
   March 31, 2013

   Mulla myös, pakko saada järjestykseen tavarat!

 • marsku
  March 30, 2013

  Voi halleluja oikeesti!!! Tuollainen on pakko ostaa! :D

Previous
Snapback hats on streets
Riviin järjesty