SI MODA ASU MAY4 2013 3
SI MODA ASU MAY4 2013 2
SI MODA ASU MAY4 2013 1

takki / jacket Bershka // neule & farkut / sweater & jeans Cubus* // laukku / bag Lindex // kengät /shoes h&m (*saatu/gift)

Lähdin eilen aamulla ekstemporee reissulle Kotkaan vanhempien luo. Alle puolessa tunnissa suihku, vaatteet, laittautuminen ja pakkaus. Teemu sanoi, että taisin tehdä oman henkilökohtaisen ennätykseni. Reissun piti kestää puolesta päivästä maksimissaan yhteen päivään, mutta täällä ollaan edelleen. Mutta mikäpä täällä ollessa. Molemmat siskotkin ovat kotona. Tänään kävin äidin ja tädin kanssa kirppareille ja kahvilla. Juotiin kahvit ulkona, kun oli niin kaunis aurinkoinen sää. Kotka on kyllä parhain kesäkaupunki ikinä. En malta odottaa, että päästään taas veneilemään ja mökille.

Tässä tämän päivän asua (ja eilisen). Kuviollinen bomber pääsee ihanasti oikeuksiinsa kokovalkoisen asun kanssa.

Nyt voisin lähteä koiran kanssa iltalenkille. Hauskaa lauantaita kaikille xx!

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments
Previous
Kertaalleen kuvattu
White & Paisley