SI MODA ASU JUNE4 2013 SI MODA ASU JUNE4 2013 SI MODA ASU JUNE4 2013 SI MODA ASU JUNE4 2013
kengät Roomasta / paitis Gina Tricot / farkkuhaalari 2hand

Eilen näin pitkästä aikaa töiden jälkeen muutamia blogityttöjä. En ole ollut moniin viikkoihin missään kissanristiäisissä ja olin jo melkein unohtanut miten kivoja tyyppejä bloggaajien joukosta löytyy. Siinä porukassa on helppo nakittaa joku ottamaan sinusta asukuvatkin. Rennomman puoleisissa vaatteissa olin liikkeellä. Töiden jälkeen vaihdoin vain korot jalkaan tuomaan hieman ryhtiä. Viime päivät ovat menneet hirveellä kiireellä mm. valmistellen parhaan ystäväni polttareita. Kiirettä ei ole helpottanut 4 päivää kestänyt armoton on/off-päänsärky. Toivotaan, että se rauhoittuisi viikonlopuksi.

Mietin täällä itsekseni minkälaisia juttuja te lukijat tykkäisitte näin kesäisin lukea/katsella. Vai ovatko kaikki heivanneet koneet lomien ajaksi? Heinäkuussa lupasin ottaa itseäni niskasta kiinni näiden asukuvien suhteen, mutta olisiko muita toivomuksia?

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • kiiiia
  July 4, 2013

  Sun tukka on niin ihana !! ja farkkuhaalarit on mun lempparivaate tällä kesälle joten isoa peukkua tälle asulle:)))

  http://missindependentbyk.blogspot.fi/

 • Sara
  July 4, 2013

  Moikka! Olis kiva lukea sisustusaiheisia juttuja, voisit esim. esitellä teidän kodin :-)

 • millamainen
  July 7, 2013

  Ooooo! IHANA ASU! Supertäydellinen jopa! :D

 • Lali
  July 11, 2013

  Your outfit looks so good. :)

  <3 from Germany, Lali

Previous
Keräilyharvainaisuus
Denim overall