Muistatteko, kun kerroin käyneeni Kotkassa vanhan tavaran liikkeessä nimeltä Ollin Onni? Siitä on jo tovi aikaa, mutta lupasin näyttää, mitä sieltä sillä kertaa löytyi. K-valaisimen kunnostus venyi monella viikolla, mutta nyt olen vihdoin saanut sen käyttöön.

SI MODA KOTI KIRJAIN VALAISIN

 

Raivokkaan kuuraharjauksen lisäksi minun piti raaputtaa sininen tarra etuosasta pois sekä irroittaa vanhat piuhat ja lamput sisältä. Uutena valonlähteenä saivat luvan toimia vanhat jouluvalot, jotka pujotin ennen etuosan kiinni ruuvaamista lampun sisään. Voisin ehkä jossain vaiheessa vaihtaa ne vielä sellasiin, jotka toimisivat pattereilla. Silloin ei tarvisi murehtia johdon piilottamisesta. Mitäs tykkäätte lopputuloksesta?

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 Comments
 • viiivi
  October 15, 2013

  Aivan ihana!! :)

 • JonnaH.
  October 15, 2013

  Aivan ihana!

 • hanna
  October 15, 2013

  ihana!

 • karita
  October 15, 2013

  Siis niiin magee, oon ite kans haaveillu vastaavanlaisesta!!:)

 • Kaisu
  October 16, 2013

  Aivan ihana!! :) ottaisin tuon omaan asuuntooni mieluusti!

Previous
Golden dreams were shiny days
K