Salviapasta

SI MODA FOOD SALVIAPASTA SI MODA FOOD SALVIAPASTA SI MODA FOOD SALVIAPASTA SI MODA FOOD SALVIAPASTA SI MODA FOOD SALVIAPASTA SI MODA FOOD SALVIAPASTA

Valmistin tänään lounaaksi maailman nopeimman kasvispastan. Aikaa taisi kulua vaivaiset viisi minuuttia ja ah miten herkullista se oli silti! Resepti kuului näin:

1-2 pakettia tuorepastaa (itse käytän tuota Pasta Factoryn omaa, parasta!) // n. 80g voita // kourallinen salvian lehtiä // 2-3 valkosipulin kynttä // puolikkaan sitruunan mehu // (sitruunan kuorta) // kirsikkatomaatteja // suolaa&mustapippuria // parmesaania

Keitä pasta ohjeen mukaan suolavedessä, valuta siivilän läpi, mutta jätä kattilan pohjalle hieman keitinlientä. Silppua valkosipulit ja salvian lehdet. Sulata kasarissa voi ja lisää silputut ainekset. Anna kiehahtaa hieman. Lisää sitruunan mehu. Kaada seos pastan joukkoon, sekoita ja mausta. Puolita tomaatit ja asettele ne pastan sekaan lautaselle. Raasta päälle parmesaania.

Mikäli kasvisversio kaipaa jotain proteiinia, niin esimerkiksi kana sopii tähän erinomaisesti!

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Lali
    December 23, 2013

    Looks so delicous!
    <3 from Germany, Lali

Previous
Today’s details
Salviapasta