2014 – Parhaat reseptit

Pahoittelen ettei varsinaista uutta sisältöä ja kuvia ole täällä näkynyt hetkeen. Perheemme on vihdoin selviytynyt joulun ja uuden vuoden flunssakierteestä, mutta viimeiset pari päivää mini onkin sitten kiukutellut aiemmin viikolla saatujen rokotteiden vuoksi. Huoh, josko ensi viikolla oltaisiin sitten kaikki a. terveitä ja b. hyvällä tuulella :D.

Oli miten oli, sain tänään kuvattua pitkästä aikaa asukuvia, joten niitä on luvassa heti huomenna, kunhan ehdin ne koneelle lataamaan. Niitä ennen ajattelin jakaa omat suosikkini viime vuonna testatuista ja blogissa nähdyistä resepteistä. Kaikki reseptit löytyvät tosiaan yläpalkissa näkyvän FOOD-tagin alta. Niitä on kätevä selata 8 artikkelin sivuina, kun niistä näkee heti pikkukuvan sekä otsikot. Nopeasti on plärätty läpi koko ruokakategoria!

SI MODA VUODEN 2014 PARHAAT RESEPTIT

Kookos-Bataattisosekeitto – Perinteistä kasvisosekeittoa on hieman tvistattu kookoksella, korianterilla, chilillä ja limellä. Tein taas viime viikolla tätä herkullista soppaa ison kattilallisen!

Vuohenjuusto-Sundae – Ehkä maailman söpöimmät suolapalat, vuohenjuustosta valmistetut pehmikset, jotka sopivat vaikkapa pienen tytön ristiäisiin.

Mustikka-Kookos-Smoothie – Olen jäänyt totaalisesti koukkuun Alpron kookosmaitojuomaan, jota käytän ahkerasti smoothien pohjana. Tämä yhdistelmä on ehdoton suosikkini.

Italialainen Tonnikalapiiras – Taivaallinen suolainen piirakka, sopii vierasvaraksi tai ihan vaan itselleen herkulliseksi dinneriksi näin perjantai-iltana.

 

Jos teillä on muuten reseptitoiveita tai muita ideoita ruokakategoriaan, niin kuulen niitä mielelläni!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
At the moment