Everyday randoms – Cottage life

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Terveisiä mökiltä! Vietimme ensin muutaman päivän mieheni vanhempien luona ja sen jälkeen siirryimme mökille. Jätin koneen mantereen puolelle, joten näpyttelen tässä äitin ipadilla vaan nopeasti nämä terveiset. Palaillaan viimeistään torstaina hieman erilaisilla asukuvilla, joita kävimme siskoni kanssa kuvaamassa :)

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Lali
    July 25, 2014

    Beautiful pictures. :)

Previous
Minä ja monta rooliani
Everyday randoms – Cottage life