Rapuhodari

SI MODA RAPUHODARI
En malttanut olla julkaisematta täälläkin tätä rapuhodarin ohjetta, jonka postasin instaan alkuviikosta. Tää on nimittäin ihan täydellinen herkkuruoka kesäiseen perjantai-iltaan. Hodari on klassikko, mutta kun sen täyttää rapusoossilla, siitä syntyy ihan uusi makuelämys. Jos tykkäät rapukutsuilla paahtoleivän ja ravun yhdistelmästä niin suosittelen testaamaan tämän. Tulee ihan vesikielelle näitä kuvia katsellessa.

Ohje on äärimmäisen helppo ja nopea. Lisäksi rapusoossin voi valmistaa etukäteen jääkaappiin. Tästä annoksesta riittää 2-4 hengelle, mutta annoksen voi helposti tuplata :)

Makoisaa viikonloppua!

IMG_0748 PIENI
Rapuhodari

2dl surimipaloja (tai kuorettomia katkarapuja) / 0,5dl majoneesia (maustamaton) / 0,75dl kermaviiliä / 2 rkl sitruunamehua / 1 rkl valkoviinietikkaa / ripaus sokeria ja pippuria / ruohosipulinippu silputtuna / 3 rkl selleriä hienoksi silputtuna / hodari sämpylöitä / salaattia / (tuoretta avokadoa)

Pilko surimipalat, sekoita ne majoneesin ja kermaviilin kanssa kulhossa. Mausta seos sitruunamehulla, etikalla, suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon silputut sipulit ja sellerit. Anna maustua jääkaapissa ainakin hetken aikaa.

Grillaa hodarisämpylöihin grilllissä kaunis pinta, lisää väliin salaattia, rapusoossia ja tuoretta avokadoa halutessasi. Purista päälle vielä sitruuna mehua.

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 Comment
  • Kriselda
    June 12, 2016

    No huhhuh nyt on! Pakko kokeilla tätä !!

Previous
7x keinoa hukassa olevalle