Touch of pink

SI MODA TOUCH OF PINK 5-2016 0
Perjantain keikalle päälle valikoitui yksi suosikkimekkoni, jota ei itse asiassa ole näkynyt täällä blogissa kovinkaan montaa kertaa. Tämä ribbineuloksinen midimekko (tässä asussa vähän kääritty) on äärimmäisen monikäyttöinen. Sopii niin arkimenoihin kuin juhlaankin. Kaiken lisäksi se on tiukasta ulkomuodostaan huolimatta super mukava päällä. Räppikeikalle mekon pariksi sopi parhaiten tennarit ja bombertakki. Niissä pystyi hyvin jorailemaan kuin viimeistä päivää :D Tosin hieman oli paikat hikisenä areenalta poistuessa.

SI MODA ASU MAY29 2016 2
SI MODA TOUCH OF PINK 5-2016 3
SI MODA ASU MAY29 2016 4
SI MODA TOUCH OF PINK 5-2016 2
Nämä kuvat napattiin Saran kanssa ennen keikalle menoa. Pitkästä aikaa päästiin kuvailemaan yhdessä ja lopputulos näkyy nyt tässä. Odotukset on aina korkealla kun pääsee tutun ja taitavan kuvauspartnerin kanssa hommiin, mutta tälläkään kertaa ei tarvinnut pettyä. Nämä ovat ehdottomasti tämän kevään lempparikuvat, erityisesti värien ja fiiliksen puolesta. On se Sartsa vaan niin taitava :)

SI MODA ASU MAY29 2016 5
SI MODA TOUCH OF PINK 5-2016 1

mekko H&M trend* / watch CLUSE / bomber jacket WEEKDAY (old) /

shoes SUPERGA* / necklace & bracelet SP*

photos: Sara Vanninen, edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 Comments
 • jenni
  May 29, 2016

  Viimeisessä kuvassa näytät niin kauniilta :) Nuo hiuksetkin on tosi kivat!

  • Kaisa
   May 31, 2016

   Voi kiitos :) Sara on kyllä hyvä kuvaaja ja kerrankin sattui hyvä tukkapäivä ;)

 • Heidi
  May 29, 2016

  Sulla on kyllä superkauniit hiukset!

  • Kaisa
   May 31, 2016

   Voi kiitos <3 hiuskehut ottaa aina ihan sydämestä asti :D

Previous
Paluu eiliseen