Kesän kuumin viikko

SI MODA ASU JULY28 2016 5
taitaa olla juuri nyt meneillään ja ai että miten nautinkaan helteestä!

Toiset eivät voi sietää näitä Suomen mittapuulla korkeita lämpöasteita, mutta itse olen aina ollut hellelukemien ystävä. Toki kuumalla säällä tietyt hommat tuntuvat tukalilta, mutta jos on mahdollisuus olla viilentävän veden äärellä, niin mikäs sen ihanempaa.

SI MODA ASU JULY28 2016 1
SI MODA ASU JULY28 2016 3
SI MODA ASU JULY28 2016 4
Alkuviikko on ollut täynnä menoa, mutta aina tilaisuuden tullen ollaan pysähdytty rannalle uimaan. Merivesi on ollu paikoin jopa yli 20°C lämmintä ja minikin on uskaltautunut uimaan. Veikkaan, että tulevina kesinä meillä tulee olemaan vaikeuksia pitää pientä uimaria poissa vedestä. Niin innoissaan hän meressä pulikoimisesta on :)

SI MODA ASU JULY28 2016 2
SI MODA ASU JULY28 2016 6
SI MODA ASU JULY28 2016 9
Hellepäivien vaatetus on ollut meillä molemmilla hyvin kevyttä ja vaaleaa, kuten näissä kuvissa näkyvä pitsitunika. Päätä on suojattu olkihatulla ja jaloissa on ollut lähinnä lipokkaat tai sandaalit. Toivottavasti näistä ei tarvitse ihan pian vielä luopua!

SI MODA ASU JULY28 2016 10
SI MODA ASU JULY28 2016 8

tunic LINDEX* / hat H&M

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
Breakfast