Pakokeino kiireessä + arvonta

*Kaupallinen yhteistyö Pierre Robert

Kiire on se, joka saa minulle aikaan kaikista pahimman stressin. Kiireessä hermoilen ja ahdistun, mutta onneksi on olemassa eräs harrastus, joka toimii pakokeinonani kiireen keskellä. Asia, jolle löydän aina aikaa kalenterista ja johon turvaudun, kun kurkkua alkaa liika kiire kuristamaan.

Juokseminen on ollut lempiharrastukseni jo kauan. Olen ollut lapsesta asti hyvä juoksemaan (erityisesti pikamatkoja) ja se on ollut minulle vaivatonta sekä mieluisaa puuhaa. Olen myös aina ollut sitä mieltä, että se on maailman helpoin harrastus. Siihen ei tarvita kuin hyvät juoksukengät ja keliin sopivat vaatteet. Juosta voit käytännössä missä vaan ja milloin vaan. Sisälläkin, mutta siitä en itse tykkää, sillä minusta juoksemisen ihanuuteen kuuluu oleellisesti raikas ulkoilma.

Muistan joskus aiemminkin kirjoittaneeni täällä juoksemisesta ja sain silloin monia viestejä liittyen juoksemiseen talvisaikaan. Lenkkeilinkö todella ympäri vuoden ulkona? Minkälaiset varusteet valitsen talvijuoksuun? Onko kerrospukeutuminen se paras ratkaisu? Eniten kysymyksiä sain nimenomaan liittyen vaatteisiin, joita käytän talvella juostessa. Jokaiseen viestiin vastasin, mutta en ole tainnut koskaan ennen tätä ottaa täällä blogissa kantaa siihen, minkälaisia ja mistä materiaaleista valmistettuja vaatteita tykkään talvella juostessa pitää.

Tämä vuoden viimeinen yhteistyöpostaukseni Pierre Robertin kanssa on loistava sauma puhua tästä aiheesta. Elokuussa esittelin teille tämän minullekin uuden tuttavuuden, brändin joka valmistaa ihania merinovillaisia vaatteita ja asusteita niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Lastenvaatteet olivat kahden ensimmäisen postauksen pääosassa (täällä sekä täällä) ja niissä kerroin enemmän Pierre Robertista, lastenvaatevalikoimasta sekä merinovillan hyödyistä. Nyt vuorossa olisi naisten villatreenivaatteet, jotka ovat lastenvaatteiden tapaan valmistettu eettisestä, mulesing-vapaasta villasta ja niissä yhdistyvät merinovillan ainutlaatuinen pehmeys sekä kosteutta siirtävät erikoisominaisuudet.

Se miten nämä nyt liittyvät minun juoksuharrastukseen talvella, niin merinovillatuotteet ovat loistava esimerkki vaatteista, jotka tekevät talvella lenkkeilemisestä mutkatonta. Kuten merinovillan ominaisuuksiin kuuluu villatreenivaatteet lämmittävät kehoa juuri sopivasti ja pitävät sen kuivana treenin aikana sekä sen jälkeen. Tästä syystä kylmempänä vuodenaikana lenkille lähtiessä valitsen aina alimmaksi kerrokseksi merinovillaisen asun.

Käyttömukavuutta lisää merinovillan joustavuus, jonka ansiosta vaatteet muotoutuvat hyvin vartaloa vasten. Tämä on itselleni urheiluvaatteita hankkiessa tärkeä kriteeri, sillä en voi sietää liian löysiä juoksuvaatteita. Merinovillaisten pitkiksien päälle puen paksummat talvijuoksutrikoot ja yläosaksi tuulta pitävän, mutta hengitävän juoksutakin. Kovalla pakkasella lisään merinovillaisen paidan ja takin väliin vielä fleecekerroksen. Kehon ääreisosat on myös tärkeä muistaa pitää lämpimänä, vaikka hikilenkistä onkin kyse, joten siksi suosin juoksusukkina paksupohjaisia merinovillasukkia ja kaulassa sekä päässä merinovillaista tuubihuivia. Monesti lenkillä hikoillessa tekisi mieli riisua päähine pois (kehon on normaali reaktio), mutta merinovillaisen tuubihuivin tai pipon kanssa en ole huomannut tätä ongelmaa. Mitä ilmeisemmin merinovilla pitää pään hikoilusta huolimatta sopivan lämpöisenä ja kuivana, jolloin ei synny pakkomiellettä riisua päähinettä kesken juoksun.

Vaikka juoksuvaatteissa minulle tärkeintä on mukava tuntu, kestävyys ja hyvät ominaisuudet, olen myös sen verran esteetikko, että annan kivasta ulkonäöstä ison plussan. Tämä ulkonäköseikka korostuu omassa arjessani erityisesti niinä kiireisinä päivinä, jolloin lenkille lähtö tapahtuu suoraan esimerkiksi lapsen omista harrastuksista tai kauppareissulta. Kuten varmasti monessa muussakin perheessä, meillä arki on aika hektistä, joten se pieni parinkymmenenminuutin ajansäästö, jonka teen lähtiessäni lenkille suoraan jostain muualta kuin kotoa, kannattaa.

Pierre Robertin merinovillaiset vaatteet ovat olleet minulla testissä elokuusta lähtien ja erityisen ihastunut olen tähän kuvissakin näkyvään pitkähihaiseen urheilupaitaan. Se päällä sopii mennä kauppaan tai lapsen kanssa kerhoon ja siitä voi sitten suoraan lähteä sitten omalle juoksulenkille paitaa vaihtamatta. Näen tämän myös täydellisenä After ski-vaatteena tulevaa talvea ja laskettelukautta ajatellen. Ehdottomasti sellainen vaate, jonka pakkaisin mukaan talviselle mökkireissulle.

Halusimme Pierre Robertin kanssa muistaa myös teitä lukijoita ja järjestää tässä viimeisen postauksen yhteydessä pienen arvonnan. Palkintona on lämpöinen yllätys, jonka voitte itse käydä valitsemassa. Kurkkaa siis läpi naisten Sports Wool-mallisto ja kommentoi tähän alle suosikkituotteesi nimi. Näin olet mukana kilpailussa. Kilpailuun on aikaa osallistua 12.11.2017 saakka. Arvonnan tarkemmat säännöt löydät täältä.

Kilpailun lisäksi sain mahdollisuuden jakaa teille etukoodin, jolla saa -20% koko Pierre Robertin valikoimasta! Koodi KAISASPORT20 on voimassa 8.11-18.11. Edun voi hyödyntää vaikka pehmoisten joululahjojen hankintaan, joten kannattaa naisten malliston lisäksi kurkata myös miesten sekä lasten valikoimat!

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

141 Comments
 • Jenni
  November 8, 2017

  Tätä tuotetta: Merinovillainen pitkähiainen urheilupaita nearly black olen katsellut jo aikasemminkin Pierre Robertin valikoimasta. Se olisi täydellinen paita juoksulenkille, mitä olen taas syksyn tullen alkanut harrastamaan :)

  • Outi
   November 11, 2017

   Pitkähihainen mustana!

 • Pilvi
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita (ehkäpä industrial blue) olisi varmasti ihanan tuntuinen ja monikäyttöinen!

 • meeri
  November 8, 2017

  Sait kiinnostukseni heräämään näitä tuotteita kohtaan, itsekin tykkään juoksemisesta ympäri vuoden. Suosikkituotteeni olisi merinovillainen pitkähihainen urheilupaita pink berry.

  • Kaisa
   November 8, 2017

   Näiden puolesta voin kyllä puhua :) Juoksukin kulkee paremmin, kun on vaatetus kohdillaan!

 • Tua
  November 8, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita (industrial blue) tulisi tarpeeseen!

 • Emmiinasofia
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black on klassisen kaunis urheiluvaatteeksi✨

 • Kipsuli
  November 8, 2017

  Urheilutuubihuivi nearly black olisi täydellinen fyysistä ulkotyötä tekevälle, koska olisi tärkeää pitää kaula suojattuna eikä tavalliset huivit oikein pysy paikoillaan. Merinovilla on vielä upea materiaali.

 • Rebecca
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen paita tuottaisi eniten iloa ja hyvää mieltä, talvilenkkeily kun on aina tuottanut päänvaivaa erityisesti yläosan osalta :)

 • Noora
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black olisi aivan ihana talvella :)

 • Anu
  November 8, 2017

  Tulipa hyvään saumaan tämä postaus, kun olen juuri säiden kylmettyä (ja elvytettyäni vihdoinkin tauolla olleen juoksuharrastuksen) miettinyt, mikä olisi paras vaatekombo viileisiin keleihin. Meillä myös arki on erittäin kiireistä kahden hulivilipojan kanssa, ja lenkille on pyrähdettävä silloin, kun siihen joku rako jostain välistä löytyy :D Suosikkituotteeni on merinovillainen pitkähihainen urheilupaita Nearly black :)

 • Maria
  November 8, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita blue

 • Katri
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita :)

 • PäiviS
  November 8, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita olisi tarpeen. En juokse mutta hiihdän, viime talvena Ylläksen kirpeässä pakkasessa kaipasin jotakin lämpimämpää hartioihini.

 • Anni
  November 8, 2017

  Merinovillaiset pitkikset mustina olisivat täydelliset hiihtolomamatkalle Lappiin!

 • Maria
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita :)

 • Pihka
  November 8, 2017

  Merinovillaiset urheiluliivit kyllä herätti mielenkiinnon! En osannut ajatella sellaisia olevankaan.

 • Maijai
  November 8, 2017

  Urkkaliivit!

 • Laura
  November 8, 2017

  Talven lähestyessä olisi tarve tuollaisille merinovillapitkiksille värissä nearly black :)

 • Saara
  November 8, 2017

  Ottaisin MERINOVILLAISET PITKIKSET NEARLY BLACK MELANGE, koska alakroppaa on niin vaikea pukea hengittävästi ja lämpimästi :)

 • Eeva
  November 8, 2017

  Merinovillaiset urheiluliivit multa vielä puuttuu!

 • Pilvi
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen värissä nearly black on oma suosikkini! Varmasti lämmittäisi talvella urheillessa. :)

 • Pilvi
  November 8, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita värissä nearly black on oma suosikkini! Varmasti lämmittäisi talvella urheillessa :)

 • Riiti
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita on suosikkini kaikissa väreissä. Meiltä löytyy tuubihuiveja ja villapitkiksiä joka perheenjäseneltä ja olen ollut niihin todella tyytyväinen enkä voi kuin kehua merkkiä. Paidalle olisi käyttöä niin lasten kanssa ulkoillessa, lasketellessa, koiran kanssa lenkkeillessä kuin ratsastaessakin. Oikeilla vaatteilla ulkoilu on vaan niin paljon mukavampaa, ainakin tällaisen vilukissan mielestä :)

 • kaisa
  November 8, 2017

  Hanneli Loungewear merinovillainen paita on mun suosikki!:)

 • sikkuralla
  November 8, 2017

  Musta merinovillainen pitkähihainen paita olisi aivan ihana.

 • Soude
  November 8, 2017

  Pitkähihainen paita mustana :) Korkea kaulus vetoketjulla vaikuttaa todella kätevältä, voi vähän raottaa kaulusta, jos meinaa lämpimämmällä kelillä läkähtyä! Koko merinovillavalikoima vaikuttaa kyllä sen verran mielenkiintoiselta, että täytynee laittaa tilaukseen. Koirien kanssa ulkoillessa tarvii läpi vuoden erilaisia kerrostuksia riippuen siitä mennäänkö rauhallisesti metsään, vauhdilla tiellä vai tuulessa jäällä.

 • Maija
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita industrial blue värissä on todella kiva!

 • Jenni
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, Pink berry.

 • Essi
  November 8, 2017

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL Black tai miksei myös Blue ✌✌

 • Suvi
  November 8, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita (nearly black) olisi käytännöllinen ja tuli varmasti tarpeeseen!

 • Ninni
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen paita mustana olisi täydellinen ratsastukseen! Osallistun arvontaan, todellakin!

 • tt3
  November 8, 2017

  Musta merinovillapipo. :)

 • Ella
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita industrial blue olisi mun valinta. Merkki on minulle ihan uusi ja olisi kiva päästä testaamaan kuinka juoksu näillä tuotteilla kulkee. :)

 • Laura
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita black! :)

 • Antsku
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähiainen urheilupaita nearly Black tulisi todella tarpeeseen! Myös merinotuubihuivi on ollut hankintalistalla ?

 • Matilde
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita pink berry on minusta ihana!❤️

 • KM
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana olisi täydellinen valinta kahteen lempiharrastukseeni, maastopyöräilyyn ja juoksuun! :)

 • anna s.
  November 8, 2017

  Musta merinovillainen pitkähihainen urheilupaita olisi ihana :)

 • Kaisa
  November 8, 2017

  Eksyin jo aiemmin kyseiselle sivulle instagramin kautta :) kaikki naisten urheiluvaatteet kiinnosti mutta erityisesti merinovillainen pitkähihainen urheilupaita pink berry ;)

 • sr
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana :)

 • Linda
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black sopisi paremmin kuin hyvin :) Ihastuin kyseiseen merkkiin, kun tilasin lapselleni kasan näitä merinovillavaatteita.

 • Xeveliina
  November 8, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita olisi täydellinen talven pyörähetkiä varten.

 • siru
  November 8, 2017

  Merinovillainen musta urheilupaita olisi toivelistalla.

 • hilkka
  November 8, 2017

  Sininen merinovillainen pitkähihainen :)

 • Sin
  November 8, 2017

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK on suosikki! :)

 • Elina
  November 8, 2017

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA, VÄRISSÄ NEARLY BLACK. Todella kaunis ja klassinen. Voisin helposti pitää muutoinkin kuin urheillessa! :)

 • SannaMi
  November 8, 2017

  Musta merinovillapipo :)

 • Piia
  November 8, 2017

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL BLUE. Tälle paidalle olisi käyttöä talvisilla lenkeillä vauvan kanssa. :)

 • Jennihakala
  November 8, 2017

  Tuo merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana! <3

 • Sanni
  November 8, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana (nearly black) olisi oma suosikkini ulkoiluun. ?

 • Emilia
  November 9, 2017

  Merinovillapaita minulta jo löytyy, mutta olisi niin kiva saada alushousut kaveriksi sille. Joten tämä on suosikkini; https://www.pierrerobert.fi/fi_FI/mallistot-pierre-robert-villatreenivaatteet/merinovillaiset-pitkikset/U2.html?cgid=Sport_Collection_Wool&dwvar_U2_color=charcoal&dwvar_U2_size=xl

 • Elise H.
  November 9, 2017

  Merinovillaiset pitkikset nearly black melange olisi valintani, varmasti ihanan lämpimät :)

 • Laura
  November 9, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black :)

 • Sannis
  November 9, 2017

  Naisten mustat villapitkikset, olisi huiput lenkeille ja vaelluksille :)

 • Aikku
  November 9, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urhailupaita Pink Berry olisi täydellinen!

 • Marke
  November 9, 2017

  Merinovillaiset paita ja pitkikset olisivat kyllä ihanat❤

 • Nannil
  November 9, 2017

  Valtavana vilukissana talvijuoksuvaatteet kiinnostaa, lisäksi ovat kauniit ja mielllyttävän oloiset kotonakin pidettäväksi.
  Lempparikseni nousi heti sinullakin näkyvä merinovillatuubihuivi ja pitkähihainen urheilupaita.

 • MARJA-LIISA
  November 9, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita olisi minunkin suosikkini. Ostin tällaisen miehelle, mutta itseltä puuttuu

 • Mia
  November 9, 2017

  Merinovillainen Pitkähihainen Urheilupaita kiinnostaisi kovasti talven hiihtoja ajatellen :)

 • MillaR
  November 9, 2017

  Oma lempparini on musta merinovillainen pipo!

 • Jonna
  November 9, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita mustana olisi täydellinen!

 • Emmi
  November 9, 2017

  MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK olisi ihana lenkkeilyyn!

 • Paula
  November 9, 2017

  Pitkähihainen PinkBerry joutaisi päälleni!

 • Paula
  November 9, 2017

  Pitkähihainen Pink berry joutaisi päälleni!

 • Paula
  November 9, 2017

  Pitkähihainen Pink berry joutaisi päälleni!

 • rar
  November 9, 2017

  Suosikkini on juurikin tuo pitkähihainen urheilupaita mustana :)

 • Marika
  November 9, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita Nearly black olisi aivan unelma talviurheiluun! ?

 • Hannnna
  November 9, 2017

  Ohut ja lämmin pitkähihainen on ollutkin hakusassa. Merinovillainen paita olisi varmasti ihana myös työmatkapyöräilyyn :) joten MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL BLUE, olisi valintani :)

  • Jonna
   November 9, 2017

   Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita almost black. ?

 • Heidi
  November 9, 2017

  Ehdottomasti suosikki on juuri tuo sinunkin mainitsema pitkähihainen treenivillis! Tuo malli on vaan parhautta??

 • Maire-M
  November 9, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, sille olisi käyttöä kun lenkkeilen meren rannalla ympäri vuoden. Lasten kanssa tulee myös ulkoiltua paljon, joten lämmin välikerros on tarpeen. Nearly black on hyvännäköinen!

 • Lara
  November 9, 2017

  Valintani on Sports malliston merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, nearly black. Hannele-malliston merinovillaisia paitoja minulta jo löytyykin ja ne ovat aivan ihania!

 • Eva Suokko
  November 9, 2017

  Merinovillainen, pitkähihainen neule, industrial blue vaikuttaa hyvältä!

 • Sofia
  November 9, 2017

  Merinovillainen juoksupaita mustana ?

 • Tiia
  November 9, 2017

  Musta pitkähihainen urheilupaita on ihana.

 • Vidia E
  November 9, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita mustana on mun lemppari!

 • Daphnion
  November 9, 2017

  Merinopipo on ihana! Juuri sopiva reippaaseen ulkoiluun.

 • Tanja
  November 9, 2017

  Talvitreeneihin: TECH BASE TOP WOMEN BLACK W/PINK

 • Sonja
  November 9, 2017

  PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA INDUSTRIAL BLUE

 • Emmap
  November 9, 2017

  Minulla on muutama merinovillainen vaate kotona ja täytyy sanoa että se on mukavin materiaali mitä tiedän tällaisilla viileillä ilmoilla. Kaikki tuotteet on ihania, mutta valintani olisi MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN NEARLY BLACK :)

 • Bikke
  November 10, 2017

  Tälle vilukissalle:pitkähihainen urheilupaita industrial blue

  • Mari
   November 11, 2017

   Merinovillainen pitkähihainen paita mustana olisi minun valinta!

 • Heikura
  November 10, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita, blue! Vaikka olisi -20 niin harvoin juostessa olen tarvinnut villaista yläosaan mutta hiihtäessä kyllä hytisyttää kovilla pakkasilla?

 • Ansku
  November 10, 2017

  Nearly black melange- pitkikset ovat suosikkini.

 • Minna
  November 10, 2017

  Hanneli loungewear merinovillaiset olohousut olisivat aivan luksusta pitkän juoksulenkin ja kuuman suihkun jälkeen! <3

 • Jossu
  November 10, 2017

  Suosikki: MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK
  Ois huippu lenkkipaita talvella

  • Terhi
   November 10, 2017

   Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita on suosikkini :)

 • Iines
  November 10, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita värissä nearly black olisi kyllä ihana talven lenkkeilykautta ajatellen!:)

 • iiiiines
  November 10, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita värissä nearly black olisi kyllä ihana talven juoksukautta ajatellen!:)

 • Emilia
  November 10, 2017

  Pitkähihainen musta urheilupaita antaisi juuri sitä tarvittavaa juoksumotivaatiota näihin keleihin! ?

 • Lauranenn
  November 10, 2017

  Suosikki juurikin tuo MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK :)

 • Tuulispää
  November 10, 2017

  Merinovillaiset pitkikset missä tahansa värissä olisivat pakkaspäivän pelastus!

 • Taru
  November 10, 2017

  Merinovillaiset pitkikset olisi ehdottomasti oma valinta!

 • Minttu-Maaria
  November 10, 2017

  Musta merinovillainen urheilupaita on mun lemppari :)

 • Annu
  November 10, 2017

  Tuo sinunkin päällä oleva merinovilla pusero vetoketjulla!

 • tiiu
  November 10, 2017

  Naisten pitkät villa-alushousut mustana vai onko se tummanharmaa.

 • Satu
  November 10, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita olisi varmasti ihan täydellinen ulkoiluun ja talvilenkkeilyyn.

 • Mariem
  November 10, 2017

  Merinovillaiset neraly black pitkikset lämmittäisi ihanasti talvella, neraly black käytännöllisesti :D

 • NannaS
  November 11, 2017

  Merinovillaiset pitkikset! :)

 • Piia
  November 11, 2017

  Pitkähihainen merinovillainen urheilupaita pink berry olisi aivan täydellinen lenkkeilyyn ja pikkuisen lapsen kanssa ulkoiluun. Katselin näitä jokin aika sitten, mutta tilaaminen kuitenkin jäi. Käyttöä olisi kyllä paljon :)

 • Peippo
  November 11, 2017

  Lemppari on musta merinovillainen pitkähihainen urheilupaita.

 • Henna
  November 11, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita nearly black!

 • Marika
  November 11, 2017

  Merinovillaiset pitkikset olisi oma valintani. Tulisivat varmasti tarpeeseen talven lenkeillä. :)

 • Tarjaheleena
  November 11, 2017

  Merinovillainen pink berry pitkähihainen urheilupaita

 • ssini
  November 11, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen, tummansininen urheilupaita ois aivan ihana <3

 • Nelliina
  November 11, 2017

  Mukana! Merinovillaiset pitkikset dark navy melange on suosikkini:)

 • Kipsu
  November 11, 2017

  Mulla palelee aina jalat, joten nuo merinovillaiset pitkikset olis hyvät! Ja mitä tummempi sen parempi, eli värisuosikkina olisi varmaan charcoal tai nearly black melange.

 • sarita
  November 11, 2017

  Sininen urheilupaita

 • Suvi.T
  November 11, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen olisi varmasti lämpöinen

 • Aura
  November 11, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita mustana tulisi tarpeeseen :)

 • Elsa
  November 12, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita

 • Sallikka
  November 12, 2017

  Merinovillaiset pitkikset ovat suosikkini :)

 • Salli
  November 12, 2017

  Merinovillainen urheilupaita pinkki on suosikkini.

 • Salli
  November 12, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita on suosikkini.

 • Saana V
  November 12, 2017

  Suosikkini on: MERINOVILLAINEN PITKÄHIHAINEN URHEILUPAITA NEARLY BLACK

 • Eveliina
  November 12, 2017

  Norjassa asuessani käytin lähes poikkeuksetta merinovillaisia vaatteita. Nyt vastaavia en ole juurikaan löytänyt suomesta, joten mahtavaa että saadaan tämä merkki myös tänne! Itselle ottaisin mieluusti merinovillaisen pitkähihaisen, nearly black :)

 • HM
  November 12, 2017

  Pitkähihainen urheilupaita sinisenä olisi mieleeni.

 • ansu88
  November 12, 2017

  Mukaan! Tummat pitkikset olisi hyvät!

 • Nannil
  November 12, 2017

  Ylläsi oleva merinovillahuivi ja paita olisivat täydelliset tälle vilukissalle, pehmeää ja kaunista ulkoiluun ja kotoiluun.

 • Iisa
  November 12, 2017

  Talviulkoiluun merinovillaiset pitkikset:)

 • Iisa
  November 12, 2017

  Talviurheiluun merinovillaiset pitkikset:)

 • Mia
  November 12, 2017

  Kiva ja ajankohtainen postaus itselleni! Viiden vuoden juoksutauon jälkeen halusin kunnolla panostaa juoksuharrastuksen aloittamiseen ja ostin urheilukaupasta juuri ne kengät, jotka tuntuivat jalkaan parhaimmalta. Kengät ovat jalkaan täydelliset, mutta haluaisin vielä panostaa vaatetukseen, sillä huono paita kostuu ja kylmettää. Siksipä tuollainen merinovillainen pitkähihainen paita olisi hyvä lisä omaan juoksuvaatetukseen.

 • piitu
  November 12, 2017

  Pitkikset!

 • Hanneleena
  November 12, 2017

  Merinovillaiset pitkikset mustana tai tummanharmaana :)

 • Minna
  November 12, 2017

  Naisten merinovillaiset pitkät alushousut :)

 • Miisa
  November 12, 2017

  Merinovillaiset urheiluliivit ovat suosikkini! Turkoosina :)

 • Siinatar
  November 12, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen urheilupaita oli lempparini.

 • Saana
  November 13, 2017

  Merinovillainen pitkähihainen pink berry olisi mainio talviurheiluun.

Previous
Testissä juuri nyt