2019 – Ensimmäinen vuosi kahden lapsen äitinä

Heippa sinne ja hyvää alkanutta uutta vuotta sekä vuosikymmentä!

En ajatellut tällä kertaa tehdä tässä vuoden vaihteessa mitään sen kummempaa koostetta viime vuodesta, vaikka ne aina hauskoja onkin. Viime vuosi oli, kuten edeltäjänsäkin haasteellinen ja ehkä vähän rankka, mutta myös niin hemmetin hieno. Syitä tähän on taas monia, mutta tiivistettynä yhteen lauseeseen viime vuodessa parasta oli ehdottomasti äitinä oleminen yhden tytön sijaan kahdelle.

Vuosi 2019 tulee aina olemaan se ensimmäinen vuosi, jolloin sain kokea ja ymmärtää, että sitä suunnatonta rakkautta todellakin riittää jaettavaksi toisellekin lapselle ja nähdä miten sisarussuhde syntyy sekä kehittyy ensimmäisestä kosketuksesta lähtien. Vuosi oli täynnä niin ikimuistoisia hetkiä, että puhelimen rullan selailu saa silmäkulmat kostumaan alta aika yksikön. Tytöistä on kehkeytynyt jo vuoden aikana mieletön parivaljakko ja on ollut niin hauska seurata heidän kasvua sekä nähdä mitä yhteisiä piirteitä ja mitä eroavaisuuksia heissä onkaan.

Valitsin tähän vuodenvaihteentervehdykseen kuvitukseksi nämä siskon häissä otetut kuvat, sillä ne kertovat erittäin osuvasti juurikin näistä eroavaisuuksista tyttöjen välillä. Kuopus on hyvin dynaaminen, voimakastahtoinen ja tiukkakatseinen tyyppi, kun taas isosisko on selkeästi enemmän herkkä haaveilijaluonne. Ihan mahtavat otokset molemmista, niin aidot ja paljon puhuvat!

Huomenna meidän ainutlaatuisen pitkä joululoma tulee päätökseen ja se tarkoittaa arkeen paluuta koko perheelle. Kuukausi on ollut mahtava ja hurahtanut ohi nopeasti, vaikka välillä onkin ollut fiilis, että aika matelee ja seinät kaatuvat tällä riehakkaalla porukalla päälle 😀

Joulukuun alussa meistä tuntui siltä, että tämä yrittäjäperhe oli kovasti yhteisen ajan tarpeessa ja siitä syystä päätimme pitää harvinaisen pitkän joululoman, ensin ulkomailla ja sitten täällä kotona. Ja onneksi pidimme! Olemme nimittäin luultavasti tehneet viimeisen 30 päivän aikana enemmän asioita yhdessä perheenä kuin koko viime vuonna yhteensä. Pidennetty joululoma oli ehdottomasti vuoden 2019 paras tekemäni päätös.

kuvat: Terhi Töyry

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Joulun 10 parasta
2019 – Ensimmäinen vuosi kahden lapsen äitinä