Hirsitalo 2.0 – Kalusteiden suunnittelu ja toteutus videolla

Posted on

*Kaupallinen yhteistyö: Keittiömaailma

Pitkä ja ihana yhteistyö Keittiömaailman kanssa huipentuu nyt tähän viimeiseen julkaisuun, joka on muista poiketen videomuodossa! Videolla pääsette näkemään kalusteiden suunnittelu- ja toteusprojektin pikakelauksella sekä hieman fiilistelemään meidän arkea näiden upeiden kalusteiden ympäröimänä. Tässä kohtaa haluan kiittää Keittiömaailmaa ja myös teitä, kun olette ottaneet nämä julkaisut niin mielettömän positiivisella tavalla vastaan, kommentoineet ahkerasti sekä lähettäneet viestejä. Kiitos!

Videon alla vielä kootusti kaikki julkaisut kalusteisiimme liittyen, jos jollain heräsi videon pohjalta kysymyksiä. Toki saa edelleen laittaa viestiä ja kommentoida ellei vastausta löydy postauksista :) Mukavaa syksyistä viikon jatkoa kaikille!

p.s. Muistakaahan asettaa videon laatu parhaaksi mahdolliseksi!

Muut kalusteisiin liittyvät julkaisut:

Keittiö

Kodinhoitohuone

Kylpyhuone ja WC

Tasojen valinta ja asennus

Kvartsitasojen käyttö ja huolto

XOXO
signature

What do you think?

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Comments Yet.

Previous
Ruskaviikkojen luottoasu
Hirsitalo 2.0 – Kalusteiden suunnittelu ja toteutus videolla