Winter edition

SI MODA ASU JAN25 2015 6

Viikonloppu vierähti tosiaan mökkimaisemissa ja siinä samalla tuli pidettyä pientä blogilomaa. Sunnuntaina olisi ollut aikaa vääntää postauksia minin nukkuessa päiväunia, mutta päätin kerrankin ottaa sen ajan ihan vaan itselleni. Eli nostaa jalat ylös, katsella sarjoja ja herkutella hieman. Totally worth it!

SI MODA ASU JAN25 2015 8SI MODA ASU JAN25 2015 2

Mökillä oli tarkoitus harrastaa pitkän flunssapätkän jälkeen hieman rankempaa liikuntaa, mutta päädyimme vain laskemaan mäkeä ja rentoutumaan uimahallin lämpimissä altaissa. Eipä sekään yhtään hassumpi valinta. Pian pääsen onneksi ottamaan hikeä pintaan iltatreeneissä. Itse asiassa sitä täytyykin lähteä tästä laittamaan päälle ja kamoja kasaan.

SI MODA ASU JAN25 2015 5SI MODA ASU JAN25 2015 7

Kuvituksena päivän fiiliksille yksi asu viime viikolta. Tämä takki on ollut kirppiskasassa monen monta kertaa, mutta aina nappaan sen sieltä takaisin. Jokin tässä pitkäkarvaisessa otuksessa mietityttää, mutta toisaalta taas pidän siitä.

Huomaatteko muuten jotain tuttua tässä asussa? Tämä on talvisempi versio tästä syksyllä nähdystä lookista, joka oli loppujen lopuksi yksi vuoden 2015 lemppareistani. Kumpi kolahtaa teihin enemmän syys- vai talviversio?

SI MODA ASU JAN25 2015 3

coat BIKBOK (old)

shoes OFFICE

jeans BIKBOK*

hat LINDEX*

knit COS

photos: my sister / edited by me

(*gifted)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
Previous
Weekend off