Not so good

SI MODA 10-2-2015 FLU 1

Jos maanantaina oli so far so good meininki flunssan tainnutuksen osalta, niin tänään ei ole ollut. Eikä muuten ollut eilenkään. Sieltä se puski päälle varotoimista huolimatta. Noh ehkä olisin voinut jättää maanantaisen matsin pelaamatta, jos olisin ollut yhtään järkevämpi. Tosin en ole ole varma oliko syynä se vai yksinkertaisesti vain minua vahvempi tauti. Maanantaina olo oli kuitenkin melko normaali, kun pelaamaan lähdin. Täysin varma olen ainoastaan siitä, että tällä hetkellä en maista yhtikäs mitään ja asiat (koti- ja työ) ovat pahemmin levällään kuin aikoihin.

Viikon verran on kotona pidetty nyt sairastupaa ja siltä täällä kyllä näyttääkin. Huomaa, että edellisestä siivouskerrasta on aikaa, sillä lapsi kalastelee onnellisena valtavia pölypalloja sohvan alta. Sähköpostissa odottaa parisen kymmentä meiliä vastaustaan ja to do-lista sen kun kasvaa. Uuden materiaalin kuvaus on siirtynyt joka päivä tuonnemaksi ja se tarkoittaa tietenkin kaikkien niihin liittyvien postausten viivästymistä.

Tänään kaivoin jostain sisältäni ylimääräistä energiaa, jotta sain kuvattua kasaan huomisen välttämättömän postauksen. Vaikka työnteosta seurasikin hyvä fiilis (henkisesti), täytyy minun nyt levätä tämä tauti pois. Loppuviikoksi olisi tiedossa kaikkea kivaa, enkä missään nimessä haluisi joutua perumaan niitä ja lykkäämään asioita vielä pidemmälle…

 

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Makuaisti takaisin kiitos