Spring vibes

SI MODA ASU MAR4 2016 2 Tuliko kenellään muulle tunne, että tulipa tämä maaliskuu yllättäen? Minusta tuntuu, että viralliset talvikuukaudet vain sujahtivat ohitse. Pelkästään positiivisessa mielessä siis. Sain kyllä nauttia talvesta ja lumesta ihan riittämiin, joten mielihyvin otan ensi viikolle luvatut kohoavat lämpöasteet ja kevään merkit vastaan.

Näissä kuvissakin oli jo hieman keväisempi tunnelma. Aurinko kaivautui esiin pilvien takaa, kuten myös hiekka lumen alta. Mustavalkoiset asut ovat aina olleet omasta mielestä niitä onnistuneimpia minun päälläni, eikä tämä tee poikkeusta. Tykkään asun mittasuhteista sekä materiaalien kontrastista. Pitsinen kynähame ei näytä yhtään liian juhlavalta, kun siihen yhdistää muhkean villaneuleen ja tennarit.

SI MODA ASU MAR4 2016 5SI MODA ASU MAR4 2016 3SI MODA ASU MAR4 2016 6SI MODA ASU MAR4 2016 7Näiden kenkien kohdalla kävi muuten hassu juttu. Ostin ne toissa syksynä Zarasta ja hehkutin niitä blogissakin oman postauksen verran. Vuoden aikana niille kertyi kuitenkin alle kymmenen käyttökertaa ja ehdin jo luokitella ne virheostokseksi. Kunnes sitten viime syksynä kaivoin ne esiin ja päätin antaa erään Instagramissa nähdyn kuvan inspiroimana niille uuden mahdollisuuden.

Tänä talvena kengät ovat sitten hieman yllätten olleet käytetyimmät kenkäni talvipopojen sekä lenkkareiden ohella. Pidemmän varren ja paksumman pohjan ansiosta ne ovat sopineet lumisillekin keleille mainiosti. Äitinä sitä arvostaa myös sitä, että ne saa vedettyä jalkaan sekunnissa ja niillä jaksaa juoksennella asioilla vaikka koko päivän. Näköjään virheostoksistakin voi kehkeytyä todellisia luottovaatteita.

SI MODA ASU MAR4 2016 4SI MODA ASU MAR4 2016 1

jacket ZARA / knitwear COS / bag ALL SAINTS

shoes ZARA / sunnies LE SPECS

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Aurinkoisia latuja