3 hyvää asiaa

Sain Saralta 3 hyvää asiaa haasteen ja tässä tulisi siihen vastaukset:

KOLME HYVÄÄ ASIAA PÄIVÄSSÄNI

Keskustelut 4-veen kanssa. Ehkä parasta mitä tällä hetkellä tiedän. Mini on ihan huikeassa iässä (ihania ne ovat toki kaikki omalla tavallaan) ja jutut paranee päiväpäivältä. Tällä hetkellä hän on todella innostunut Olipa kerran elämä-sarjasta ja päivittäisiä puheenaiheita ovat mm. verihiutaleet ja hermosto 😀 Näistä ja monista muistakin aiheista ollaan saatu mahtavia keskusteluja aikaan. Välillä on niin liikuttava kuunnella pienen tarinoita, kun hän on oivaltanut omasta mielestään jotain todella hienoa ja suurta.

Aamutee. Ihan korvaamaton juttu ollut viimeisen puolen vuoden ajan. Teen äärellä kirjoitan usein muistilistaa tai vedän siitä yli jo tehtyjä hommia. Tämä pieni rutiini pitää minut ajantasalla ja sitä kautta järjissäni. Ilman tätä niin moni asia unohtuisi!

Vaihteleva, itseni päätettävissä oleva rytmi. Yrittäjyyden parhaita puolia on ehdottomasti työajat, jotka voi käytännössä täysin mielivaltaisesti itse päättää. Yleensä omani noudattelee päiväkodin aikataulua, mutta joskus tulee tehtyä hommia esimerkiksi viikonloppuna ja silloin saatetaan pitää ylimääräinen vapaa viikolla. Nautin siitä, että kaikki päivät ovat erilaisia, työtehtävät vaihtuvia ja aikataulut muunneltavissa. Olen ehtinyt elämässäni tehdä myös useamman pätkän perinteistä 8-4 työaikaa ja totenut jokaisella kerralla, että se ei vaan ole minua varten. Saa nähdä muuttuuko mieli joskus tämän suhteen.

KOLME HYVÄÄ ASIAA MINUSSA

Periksiantamattomuus. En ole luovuttajatyyppi sitten ollenkaan. “Läpi harmaan kiven” on varmasti ollut mottoni lapsesta saakka, sillä olen saanut vuosien varrella kehuja tästä luonteenpiirteestä niin valmentajilta, opettajilta kuin työnantajiltakin.

Luovuus. Olen luova monessakin asiassa. Oli kyse sitten ruoan loihtimisesta tyhjästä jääkaapista tai syntymäpäiväkutsujen järjestämisestä. Vaatetusala oli tässä suhteessa oikea valinta, sillä luovuutta mitattiin opiskeluaikoina monellakin tapaa. Nykyinen työni antaa myös paljon tilaa luovuudelle ja siksi varmasti siitä niin kovasti nautinkin.

Suorapuheisuus. En jaksa kierrellä ja kaarrella asioista. Sanon yleensä aika suoraan oman mielipiteeni, mutta löytyy minulta toki myös tilanteentajua. Vaikka minulla on vahvat mielipiteet, niin pyrin kuitenkin antamaan niille aina hyvät perustelut.

KOLME HYVÄÄ ASIAA ELÄMÄSSÄNI

Tytär. Äitiys on antanut ja tehnyt minulle asioista, joista en ennen osannut edes unelmoida. Minin syntyessä en osannut heti itkeä onnesta, mutta nyt jokainen pienikin asia (myös tämän kohdan kirjoittaminen) saa minut liikuttumaan onnenkyyneliin. Hän on se joka saa minut tuntemaan itseni rikkaammaksi kuin mikään rahamäärä, ylpeämmäksi kuin mikään muu tekeleeni, tärkeämmäksi ja rakastetummaksi kuin kukaan muu.

Aviomies. Koen olevani todella onnekas, kun olen saanut tähän vajaan 30-vuoden ikään mennessä elää jo lähemmäs 15 vuotta yhdessä elämäni miehen kanssa. Hän on paras ystäväni, tukipilarini ja maailman mahtavin isä meidän tytöllemme. Hän ja tyttäremme ovat ehdottomasti elämäni parhaat asiat.

Tukiverkosto

Omassa elämässäni, kuten varmasti monen muunkin elämässä, on välillä ollut aikoja, jolloin olen tarvinnut olkapäätä, jota vasten itkeä sekä apua, jota en itse ole uskaltanut pyytää. Olen todella onnekas, että minulla on laaja ja aktiivinen tukiverkko ympärille. Oman pienen perheeni lisäksi olen todella läheinen siskojeni sekä vanhempieni kanssa ja myös muu suku pitää meillä tiiviisti yhtä. Tämän lisäksi ympärilläni on uskomattoman ihania ystäviä, jotka ovat aina valmiita kuuntelemaan ja auttamaan.

KOLME HYVÄÄ ASIAA TÄNÄ VUONNA

Muutto! Se häämöttää vihdoin edessä ja tuntuu ihan uskomattomalta, että me päästään pian oikeasti asumaan meidän unelmien taloon. Tämä ei ole ollut mikään pikainen projekti, mutta lopputulos on varmasti kaiken sen ajan ja vaivan arvoinen.

30. Tasakymppi pärähtää mittariin vajaa parin viikon päästä ja olen päättänyt, että se on pelkästään hyvä asia 😀 ja miksi ei olisi? Minulla ei ole mitään kriisin aihetta, sillä koen tähän kolmenkympin ikään mennessä tehneeni ja saavuttaneeni enemmän kuin osasin koskaan haaveilla. Isoja unelmia on käynyt toteen ja olen niistä todella kiitollinen sekä ylpeä.

Hyvä työtilanne. Tämä vuosi on alkanut töiden valossa todella positiivisella tavalla. Viime vuonna onnistuin vihdoin ottamaan ne stepit, joiden eteen olin pari vuotta paiskinut töitä. Onnistuneen viime vuoden ansiosta töitä on nyt buukattuna valmiiksi jo pitkälle aikavälille ja se jos joku hymyilyttää yrittäjää.

KOLME HYVÄÄ ASIAA BLOGISSANI

Selkeys. Tästä olen saanut kiitosta useammaltakin taholta, mutta koen myös itse, että blogini on selkeä. Toimiva ja selkeä ulkoasu on minulle a ja o, mutta haluan myös postauksieni olevan selkeitä. Minulle on tärkeää, että lukija tietävät mistä aiheesta puhutaan, mielellään jo heti otsikon luettuaan. Tähän asiaan olen keskittynyt viime vuosina erityisen paljon ja hionut kirjoitustyyliäni. Joskus aikoinaan otin postauksien otsikot laulujen lyriikoista ja voin vaan kuvitella minkälaista arvausleikkiä te olette saaneet harrastaa, kun ei ole otsikon perusteella ole saanut mitään käsitystä siitä, onko kyseessä reseptipostaus vai asupostaus tai paras vaihtoehto: molemmat yhdessä.

Lukijat. Arvostan teitä seuraajiani monestakin syystä aivan älyttömän paljon, mutta yksi asia ansaitsee erityiskiitoksen. Tiedän olevani niitä harvoja pitkänlinjan bloggaajia, joka ei ole koskaan joutunut vastaanottamaan asiattomia ja rumia kommentteja tai viestejä, saatikka kärsimään nettikiusaamisesta. Näiden vuosien aikana minulla ei ole ollut yhtään hetkeä, jolloin olisin ollut surullinen blogissa tai muissa kanavissa saamani kommentin vuoksi. Tästä olen teille niin kovin kiitollinen. Kuten myös kaikista kannustavista sanoistanne ja myötäelämisestä niin hyvinä kuin huonoinakin aikoina.

Kuvat. Laitan kuviin paljon aikaa ja energiaa, mutta saan niistä myös paljon kiitosta. Blogini on opettanut minut valokuvaamaan ja tehnyt valokuvauksesta minulle työn. Se on ehkä teidän lukijoiden rinnalla hienoin lahja, mitä blogi on minulle antanut. Se on mahdollistanut töitä, joista en osannut unelmoidakaan. Minulla on ollut aina hyvä visuaalinen silmä, mutta empä osannut kuvitella, että se puhkeisi kukkaan katsoessani maailmaa linssin läpi.

PS. TALOBLOGISSA POSTAUS PINTAMATERIAALIEN VALINNASTA!

photos: Sara Vanninen, edit me

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Talon pintamateriaalien valinta