3 x pastel jeans outfit

Muutama päivä sitten joku toivoi “what to wear with pastel jeans”-kollaasia. Ja erityisesti kysyttii mitä minä pukisin niiden omien kloorattujen pastellipöksyjen kera. Ajattelin nopeasti, että no helppo homma! Niiden kanssahan käy mikä vaan – well well, menikin hetki kun yritin koota omasta vaatekaapistani jotain asua kasaan. Todellisuudessa en siis ollut edes miettinyt mihin niitä yhdistäisi. Minusta oli vaan mahtavaa värjäillä niitä. Jottei ne nyt jäisi pelkästään ihailun kohteeksi vaatekaapissani, niin keräsin inspiraatiot nettikaupoista itsellenikin.

Tämmöisten kaveriksi ja vastaaviin hetkiin voisin ne laittaa…Perjantain illalliselle yhdistäisin minttuhousuni muihin pastellisävyihin ja hurjapäänä toiseen kuosiin (rauhallisemman tästä saisi yksivärisillä pöksyillä)

Lauantain lounaalle housut saisivat mukaansa mustat korot, peplum nahkatopin, statement kaulakorun ja shopperi bagin (lauantaihan on se tunnetuin shoppailupäivä!).Sunnuntain brunssille arpoisin silmät ristissä housujen kaveriksi rennon topin, värimätsäävän neuleen, jalkoihin tennarit ja päähän lippiksen (kiitos pesemättömien hiusten)

Nyt kun vielä omistaisi nuo puuttuvat palaset niin ongelma olisi ratkaistu. Vai onko teillä muita yhdistely-ideoita?

ps. joku kysyi housujen värjäämisestä niin tässä pikaiset ohjeet: 1. ota ämpäri ja täytä lämpösellä vedellä 2. lorauta (0,5dl ?) kloriittia 3. paina housut mytyssä ämpärin pohjalle 4. käy välillä katsomassa ja tarpeen mukaan kääntelemässä 5. värin ollessa tarpeeksi vaalea huuhtele housut 6. kuivaa 7. pese koneessa tai käsin normaalilla pesuaineella kloorijämien poistamiseksi.

kuvat/pics: H&M, topshop, Zara, Nelly

XOXO
signature

What do you think?

6 Comments
 • Mila
  March 14, 2012

  Oi kiitos tästä!! Hyviä ideoita. Tuota ensimmäistä eli noinkin kirjavan värillisen yläosan yhdistämistä en tullutkaan ajatelleeksi!

 • sarrrri
  March 15, 2012

  Sunnuntai ♥

 • Elli
  March 16, 2012

  Aivan mahtavat housut, tästä inspiroituneena rupesin värjäämään (tai siis poistattamaan väriä 🙂 ) omista vihreistäni. Eka yritys ei tuottanut tulosta, ostin pirkan jotain valkaisu/puhdistusainetta, mutta laitoin vissiin liian vähän. Desi meni eikä tapahtunut mitään lämpimässä vedessä. Pullon ohjeessa luki, että kylmää vettä.. hm… Mitä merkkiä käytit itse?? ja kauan suunilleen meni, että alkoi väri lähtemään. Hauska tuo paina housut mytyssä ämpärin pohjalle.. ei meinaan pysy siellä sitte millään vaan tulee pintaan lilluun. No huomenna uus yritys! 🙂

  • Casey
   March 16, 2012

   Itselläni oli Klorin merkkistä ja laventelin tuoksua 😀 violetti etiketti. Vesi oli mulla kyllä lämmintä ei siis kuumaa ja muistaakseni laitoin vähemmän kuin desin. Omani likosivat ainakin 4 h, eli maltoitko odottaa? 🙂 ja joo ne tuppaa nousemaan pintaan ja siksi niitä on hyvä käännellä välillä! Toivottavasti onnistuu. Ps. Ne voi myös johtua housuista, sen materiaalista ja värjäysaineista. Kaikki eivät irtoa samalla tavalla.

   • Elli
    March 17, 2012

    Onnistuin! Housuista tuli erittäin hienot, jopa yllättävän mageet ja rock- henkiset. Hassua sinänsä, koska itse en ole lainkaan rock-henkinen tyyliltäni, mutta näistä tykkään. Omat housuni tosiaan oli h&m:stä ja jouduin liottamaan niitä valkasuvedessä valhetelematta 15 tuntia.. otin välillä pois/kuivasin.. Mutta hienot ovat! Kiitos vielä tuhannesti ideasta, nää omat mintunvihreet on niiiin paljon hienommat ku kaupan tusinahousut. Nuo tummemmat väriläiskät tuo sitä jotain! Mukavaa lauantai-ilta!

    • Casey
     March 17, 2012

     oi hienoa! Mulla oli omat tänään jalassa, laitan myöhemmin kuvaa siitä 🙂

Previous
Lack of black
3 x pastel jeans outfit