Olen käyttänyt keväällä tehtyä peplum-toppia moneen otteeseen, enkä tunnu saavani siitä tarpeekseni. Voisi kuvitella röyhelöhelmaisen topin olevan liian erikoinen vaatekappale taipuakseen moniin eri tilaisuuksiin ja asuihin, mutta mitä vielä se on ehkä käytetyin vaatekappaleeni tällä hetkellä. Tässä kolme eri variaatiota hieman erilaisiin tilaisuuksiin.

Lounaalle pukisin topin päälle väljän neuleen ja toisin siihen vielä lisää rentoutta lippiksellä. Juhla-asun siitä saisi heivaamalla villapaidan ja lippiksen pois ja asustamalla isolla korulla ja pikkulaukulla. Nahkainen toppi taipuu myös työpalaveriin, jos alla on siisti kauluspaita. Paidan liepeet voi jättää näkyviin, jolloin asu on astetta rennompi. Vastaavasti laittamalla liepeet housujen sisään tulee yleisilmeestä huomattavasti virallisempi.

Mitäs ootte mieltä näistä? Taipuuko peplum asuun kuin asuun?

XOXO
signature

What do you think?

9 Comments
 • Saija
  November 27, 2012

  Lounaalle ja juhliin sopii kyllä erinomaisesti! 🙂 Työpalaveriin ehkä hieman erikoinen, riippuu tietysti palaverista. 😀

 • Mirjam
  November 27, 2012

  Tykkään lounas ja juhla-asusta, mutta palaveriasu vaatii sulattelemista. Itse käytän niin tosi naisellisia asuja, et toi menee mun makuun liian poikamaiseksi?! 🙂

  p.s. tykkään sun blogista kovasti ja varsinkin kun teet paljon itse vaatteita!

 • Maija
  November 27, 2012

  Ihana tuo tekemäs toppi! Muutenkin peplum on jotain niin ihanaa – imartelee vartaloa kuin vartaloa. Pidän itse eniten musta tiukka “minihame” + peplumtoppi-kombinaatiosta. Ihastuin kanssa 1. ja 2. asuihisi. Vois ehkä kokeilla tota neule + peplumptoppi-yhdistelmää.

 • Tiina
  November 27, 2012

  Ihana! Tykkään kaikkein eniten tuosta juhla-asu versiosta 🙂 Mistä toppi on peräisin? Tosi kaunis!

  • Casey
   November 27, 2012

   Oon siis tehnyt sen itse 🙂 kaavoittanut sekä ommellut!

 • edi
  November 27, 2012

  tuo viimeisessä kuvassa oleva asu ei oo hyvä, ei sitten ollenkaan. Joku siinä vaan ei toimi. Muuten ihan jees. Juhla asuna toimii parhaiten.

 • Reetta V.
  November 27, 2012

  Kävin juuri viikonloppuna kokeilemassa Zaran hyvin samanlaista mallia ja vielä jäin pohtimaan, josko sille on tarpeeksi käyttöä. Taitaa kuitenkin täytyä hakea se sieltä, se oli ihana!

 • Heli
  November 27, 2012

  Tuo toppi on kyllä, niin ihana ja näyttää kyllä super hyvältä joka asun kanssa 🙂

  -Heli

  http://withasilverlining.blogspot.fi/

 • Ässä
  November 28, 2012

  Huomasin tossa että H&M:lle oli tullu juuri tuollaisia ihania, pehmoisen nahkaisia peplum-toppeja. Kaunis malli ja ihana materiaali kyllä, mutta hinta oli hieman turhan suolainen, vähän vajaat sata euroa.

  Itse en yhdistäisi tuota vaatekappaletta kyllä kovin helpolla muuhun kuin napakoihin pillifarkkuihin/-housuihin tai kynähameisiin. Mielestäni noista sinunkin yhdistelmistäsi ainoastaan keskimmäinen toimii. Syy on varmaankin oma rajoittuneisuuteni, mutta noin kaunis vaate vain ansaitsee mielestöni pääosan asussa ja juhla-asussa tämä toteutuu parhaiten. 🙂

Previous
1,2,3,4