3x cami top and culottes

SI MODA ASU SEP1 2016 5Eilen postauksen jälkeen päätin laittaa samantien hommat pyörimään ja kuvata esimerkkiasut siitä, miten pukea kaksi trendivaatetta arkeen ja juhlaan sekä muuntaa ne kesäkäytöstä syksyisemmille keleille sopiviksi.

Puhuin inspiraatiopostauksen yhteydessä, miten materiaalivalinnoilla saadaan heti muutettua asua, mutta tähän hätään kaapista ei löytynyt kuin näitä silkkisiä cami-toppeja ja slip-dress mekkoja, joita olen suosinut nyt kesällä. Syksyksi haluisin ehdottomasti jonkun samenttisen tai paksummasta satiinista valmistetun.

DAY LOOK

CAMI TOP AND CULOTTES 4top GINA TRICOT (similar here) / pants H&M trend* (similar here) /

shoes CONVERSE (here) / t-shirt UAC / sunnies RAY BAN

Ekassa kuvaparissa näette tämän jo suorastaan klassiseksi yhdistelmäksi muodostuneen t-paidan ja spaghettiolkaimisen topin (tai mekon). Tennareiden, väljien culotteshousujen ja rennon puolinutturan kera niistä syntyy loistavasti lookki arkeen. Samantyylisellä setillä onkin menty tänä kesänä useampaan kertaa. Täältä ja täältä löytyy aikaisemmat kokeiluni tästä tyylistä.

EVENING LOOK

CAMI TEE AND CULOTTES 1 shoes STRADIVARIUS / bag ALL SAINTS / leather jacker OAKWOOD* (here)

Jos joku harkitsee siellä vielä ensimmäisen yöpaidaksikin nimitetyn spaghettiolkaintopin ja -mekon ostamista, niin voin vakuuttaa että tämä vaate on huomattavasti monikäyttösempi mitä saattaisi olettaa. Kuten ovat myös culotteshousut. Tässä toisessa asussa on käytetty samaa ylä- sekä alaosaa ja vaihdettu vain asusteet.

Fiilis poikkeaa kuitenkin täysin edellisestä ja tämän jälkimmäisen voisin hyvin pukea juhliin, itse asiassa tämä on erittäin potentiaalinen vaihtoehto muutamille tuleville kekkereille. Mielestäni asu sopii hyvin myös talvisempiin juhliin, jos avonaisten korkojen tilalle vaihtaa umpinaiset avokkaat taikka sirot nilkkurit. Nahkatakin voi korvata esimerkiksi muhkealla tekoturkiksella.

FROM SUMMER TO FALL

CAMI TOP AND CULOTTES 3hat LINDEX (similar here) / shoes BRUNO PREMI (similar here) / polo knit old

Viimeisessä esimerkkikuvaparissa tosiaan vinkit siihen, kuinka muuntaa nämä kaksi trendivaatekappaletta syysasuihin sopiviksi. T-paita vaihtuu neulepooloon ja asusteet päivitetään talvisempiin. Mitään sen ihmeellisempää ei siis tarvita kuin paksumpia kerroksia ja talven tullen vielä vähän lisää kerroksia.

Culotteshousujen vajaamitta auttaa yleensä siinä, etteivät mittasuhteet lähde ihan käsistä. Jossain vaiheessa (toivottavasti eivät vielä vähään aikaan), kun kelit tästä vielä viilenevät tulen varmasti näyttämään vielä lisää variaatioita näiden kahden vaatekappaleen yhdistelyyn ja sillä kertaa haluan ehdottomasti käyttää topin sijaan mekkoa.

Jos muuten kaipailette todellista ysäri-inspistä pukeutumiseen niin katsokaapa pari jaksoa Frendien ekoista tuotantokausista. Ihan huikeita slip-dress-asuja, bombertakkeja ja cropattuja paitoja sekä housuja! Toki ne ehkä kaipaavat hieman freesausta, että sopivat tähän päivään 😉

(*gifted/postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

Previous
Sesongista toiseen