SI MODA LONG CARDIGANFilippa K // Cubus // Weekday

Mikä on pehmoinen, lämmin ja niin suuri, että siihen voi kietoutua varpaanpäitä myöten? Se täydellinen neuletakki. Kylmenevien päivien ja muutaman työkaverin inspiroimana lähdin metsästämään pitkää ja nyt tarkoitan siis todella pitkää, lähes nilkkapituista neuletakkia. Muita kriteerejä olivat musta väri ja laadukas materiaali. Neule ei missään nimessä saisi olla 100% akryylia.

Yllä olevat kolme pääsivät loppusuoralle. Kaikissa kolmessa oli lähes identtinen materiaalikoostumus. Filippa K:n ja Cubuksen neuletakeissa oli alle 50% akryyliä ja Weekdayn omassa 55%. Loppu koostui mohairista ja polyamidista (nylonista). Päädyin valitsemaan Cubuksen neuleen, joka oli lopulta malliltaan ylivoimaisesti ihanin. Siinä ei ollut turhia nappeja eikä vöitä ja se oli juuri oikean mittainen. Lisäksi pidin eniten tämän neuleen pintatekstuurista. Esimerksi Weekdayn oma oli liian pörröinen, vaikka normaalisti pörröneuleet nimenomaan ovat heikko kohtani.

Yritän kuvata tämän mahdollisimman pian asussa, jotta todellinen malli tulee vielä paremmin esille. Haaveilen tämän yhdistämisestä hieman rennompien farkkujen, t-paidan ja korkokenkien kera. Tämä yhdistelmä saa valitettavasti odottaa ensi vuoden puolelle, kun farkut mahtuvat taas jalkaani 😀

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
October randoms
3X