5 + 1 great poses

Nyt tulee pienellä sarkasmilla hiottu postaus sopivista poseerausasennoista bloggaajille ja miksei muillekin kameran edessä heiluville. Kameran edessä oleminen tuntuu usein hyvin luonnottomalta ja vaikka sitä olisi tullut seisoskeltua siinä jo tuhansia kertoja on sitä aina yhtä vaikea hahmottaa mikä näyttää hyvältä kamerassa.

Hyvä nyrkkisääntö on se, että mikä tuntuu pahalta ja oudolta, näyttää yleensä hyvältä. Näillä seuraavilla asennoilla lyöt maaliin sata varmasti:

1. Elbow injury. Kyynerpäässä vuotava haava, joten paina sitä kevyesti toisella kädelläsi. Se tuntuu ikävältä, joten kokeile myös ottaa hieman kärsivä ja haikea ilme kasvoillesi. Ai että miten aistikas kuva tästä tulikaan!

SI MODA 5X POSES 1

2. Monkey business. Toinen käsi haromaan hiuksia, kuin apina rapsuttamaan päätään ja toinen saman käden kylkeä kutittelemaan. Päässä kuulostaa aivan järkyttävän typerältä idealta, mutta tadaa. Rento tilannekuva check!

SI MODA POSES X5 2015

3. Where’s the ladies room? Pissattaako? Laita jalat ristiin, niin pystyt pidättelemään vielä hetken. Ojentamalla toisen jalkasi saat tästä pissahätäasennosta näyttävän poseerauksen, jossa jalkasi näyttävät pidemmiltä ja koko figuuri hoikemmalta. Käyttämällä nuden värisiä kenkiä illuusio toteutuu varmasti.

SI MODA 5X POSES 2

4. Check left and right before crossing the street. Legendaarinen kadun ylitys. Jo lapsena meille opetettiin katsomaan ensin vasemmalle ja sitten oikealle ennen kuin lähdet tietä ylittämään. Tämä vanha temppu toimii myös asukuvissa. On liikettä, vartalonkiertoa ja vaikka mitä.

SI MODA ASU MAR17 2015 8

5. Look down. Jos sattuu kuvaushetkellä olemaan se ns. huono naamapäivä niin aurinkolasien lisäksi tilannetta voi pelastaa ottamalla perinteisen kolikon etsintä poseerauksen. Yksinkertaisesti; hae katseellasi kolikoita maantasosta. Tämä asu kertoo vaatimattomuudesta, mutta toisaalta myös hiljaisesta itse varmuudesta. Asu saa ansaitsemansa huomion, vaikka sinä et sitä kummemmin esittelisikään.SI MODA 5X POSES 3

+

6. Basic Belfies. Ah pyöreiden takapuolikuvien kulta-aika on tässä ja nyt. Jos et vielä ihan omista sitä täydellisen kaarevaa takalistoa, niin tässä vinkit illuusion toteuttamiseen kuvissa. Pue päälle niukkaa trikoota, notkista selkää, jännitä pakaroita hieman (mutta älä liikaa), tuo itse esittelyn kohde eli peppu lähemmäksi kameraa suhteessa muuhun vartaloon, kierra vartaloa hieman, älä koskaan seiso jalat yhdessä vaan mieluiten kierrä toinen esimerkiksi polven ylitse. Lopuksi katso, että valo osuu juuri siihen kauneimman kurvin päälle, jotta muoto korostuu (esimerkkikuvassa olisi pitänyt kääntää parakat hieman kohti valonlähdettä, jotta homma olisi mennyt ihan nappiin!).

SI MODA ASU AUG29 2015 7

//

How to pose in outfit pictures? Well here’s a few tips!

ps. Don’t take this too seriously 😉

XOXO
signature

What do you think?

15 Comments
 • saara
  November 10, 2015

  hahah ihan mahtavaa!

 • Minni
  November 10, 2015

  Kiitokset päivän nauruista. 😀

 • j
  November 10, 2015

  Huippu postaus! 😀 Erilainen mihin tottunut sun blogissa lukemaan!

  • Kaisa
   November 10, 2015

   Hah kiitti! Kieltämättä tää oli aika erilainen ja todella ekstemporee veto. Tuntu vaan, että kaipasin jotain uutta ja piristävää, taisi kommenttien perusteella kolahtaa teihinkin 🙂

 • Kipsu
  November 10, 2015

  Ahahahaa, ihan paras!!

  • Kaisa
   November 10, 2015

   Hahaha en uskonu, että tää ois näin läppä :DD

 • Memilla
  November 10, 2015

  Haahaahhahh :DD eikä! Pitääkin pistää joskus testiin 😀

 • Milla K
  November 10, 2015

  Ihan huikee postaus!! 😀

 • Taija
  November 11, 2015

  Haha, mahtava postaus!! 😀

 • Mii
  November 11, 2015

  Älyttömän hauskasti toteutettu postaus! 😀 Näitä lisää!

 • susanna
  November 13, 2015

  Ihan mahtava ja hauska postaus. Kaiken lisäksi hyviä vinkkejä :)!

Previous
Mousy grey