5 x successful outfits

Luin jokin aika sitten englanninkielisen artikkelin viidestä “täydellisestä asusta”, jotka toimivat aina. Nämä asut oli rakennettu jonkin tietyn, melko klassisen vaatekappaleen, joka useamman meistä vaatekaapista varmasti löytyy, ympärille. Pidin artikkelia tosi inspiroivana ja hauskana ideana. Sitä selaillessa tajusin, että olin jo kertaalleen toteuttanut näistä asuista joka ikisen ja vieläpä kuvannut ne blogiini. Siitä syystä päätin jakaa nämä viisi pelastavaa asuyhdistelmää arkiston esimerkkikuvilla ja vastaavilla tuotteilla teillekin.

RAITAPAITA / STRIPED SHIRT

Raitapaita on ollut oman vaatekaappini kulmakiviä (ah mikä blogisanahirviö) jo kauan. Tykkään yhdistää raidallisen paidan muuten melko yksinkertaiseen mustavalkoiseen asuun. Tämä Zarasta aikoinaan ostettu lempparipaitani alkaa vedellä jo viimeisiään ja nyt etsinnöissä onkin uusi laadukas raitapaita. SI MODA ASU APR21 2015 13(tarkemmat tiedot asusta täällä)

SI MODA 5XSOUTFIT 5

striped top / skirt / shoes *

 

KLASSINEN KAULUSPAITA / THE BLUE SHIRT

Todellinen klassikkopaita on perinteinen kauluspaita ja tietenkin vaaleansinisessä sävyssä. Vaikka värivalinta on ehkä hieman yllättävä minulle, koen, että se kirkastaa omia kasvojani heti ja kauluspaita tuo muutenkini ryhdikkyyttä asuun. Suosin tätä erityisesti niinä päivinä, jolloin olo on nuhjuinen ja pehmoiset neuleet tekisivät siitä vieläkin nuhjuisemman. Kauluspaidan kaveriksi sopii esimerkiksi rento trenssitakki, mustat housut ja tennarit.SI MODA ASU MAR14 2015 1(tarkemmat tiedot asusta täällä)

SI MODA 5XSOUTFIT 4

shirt / pants (on sale!) / jacket *

KUKKAMEKKO / FLORAL DRESS

En olisi uskonut, että sanon tämän vielä joskus ääneen, mutta mielestäni yksi kukkamekko kuuluu naisen vaatekaappiin yhtä lailla kuin pikkumustakin. Kun se oma malli, väri ja sopiva kuosi löytyy, nappaa kiinni. Kukkamekko ei ole tarkoitettu vain erikoistilaisuuksiin, vaikka niihin se tosiaan onkin omiaan tuomaan juuri sitä toivottua twistiä. Kukkamekko voi oikein asustamalla olla hyvinkin monikäyttöinen.SI MODA ASU AUG26 2015 5(tarkemmat tiedot asusta täällä)

SI MODA 5XSOUTFIT 2

 hat / dress (on sale!) / boots *

ELÄINKUOSINEN ASUSTE / ANIMAL PRINTED ACCESSORIES

Olipa asusteena sitten eläinkuosiset kengät tai clutch tämä kuosi piristää asun hetkessä. Parhaalta se näyttää mielestäni all black tai all white asujen kera. Jostain syystä yhdistän tähän kuosiin usein myös punatut huulet.SI MODA ASU DETAILS APR25 2015 1(tarkemmat tiedot asusta täällä)

SI MODA 5XSOUTFIT 3

jumpsuit / shoes / watch *

SINISET FARKUT / BLUE JEANS

Klassisempaa alaosaa voi tuskin ollakaan kuin siniset farkut. Nämä kyseiset kuvassa olevat farkut ovat olleet kautta aikojen omat lempparifarkkuni. Malli istuu hyvin päälle ja kulutuksia on juuri sopivasti. Farkun pariksi voi toki pukea melkein mitä vaan, mutta itse tykkään pitää muut vaatteet yksinkertaisina esimerkiksi kokomustina. Näin farkut pääsevät paremmin oikeuksiinsa ja lopputulos on huolella valitun näköinen.SI MODA ASU JAN25 2015 0(tarkemmat tiedot asusta täällä)

SI MODA 5XSOUTFIT 1

cardigan / jeans / polo knit *

Mitä piditte postausideasta? Ajattelin, että voisin tässä loppuvuoden aikana yrittää löytää lisää näitä aina toimivia, klassisia vaatekappaleita ja koota niiden ympärille asun. Kiinnostaisiko teitä sellainen? Uskoisin, että näistä saisi helposti ammennettua inspiraatiota pukeutumiseen 🙂

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

1 Comment
  • Karita
    November 17, 2015

    Hei tosi hyvä postaus, hyviä vinkkejä! Tästä sai tosiaan heti inspiraatiota omaan arkipukeutumiseen, näitä lisää 🙂

Previous
Tights ABC