6 x faktaa näiden vaatteiden takaa

Yhdistän paljettihousut ja myös kaikki muut paljetilliset vaatteet heti pikkujouluihin. Siitä syystä harvemmin käytän paljettiasuja sen sesongin ulkopuolella. Lauantaina kuitenkin mietin, että hitto vie nämä housut ovat niin kivat, että kyllä niissä voi kulkea toukokuussakin!

Zaran silkkipaita oli ensimmäinen itse ostamani silkkivaate. Ikää tällä taitaa olla n. 5 vuotta, mutta muistan sen kuin eilisen, kun mietin kassalla raaskinko ostaa 50 euron paitaa. Ei tuo nykyisinkään mikään pikkuraha ole, mutta silloin opiskelijana sitä joutui miettimään vielä kolme kertaa kauemmin. Hyvin on paita säilynyt ja palvellut, joten money well spent!

Hyvin säilymisestä puheenolleen onnistuin näiden kuvien ottamisen jälkeen suihkimaan yli kuohuvalla vishypullolla koko paidan ja housut täyteen märkiä roiskeita. Paita ei vesipesua kestä, mutta kumma kyllä vishytahrat kuivuivat olemattomiiin ja paidalle siunaantui käyttöikää vuosia lisää.

Vielä muutamia vuosia sitten en kehdannut käyttää tällaisia bralette-mallisia rintsikoita (saati vilautella niitä kaula-aukoista), koska koin, että olin auttamatta liian pienirintainen niihin. Nykyisin mieli on muuttunut täysin ja olen ennemminkin sitä mieltä, että tällaiset liivit ovat nimenomaan sopivia meille pienirintaisille, kun rintamme eivät välttämättä niin kovin suurta tukea kaipaa. Plus nämä ovat ehkä maailman mukavimmat ja kauneimmat (!).

Olen aina ollut Converse-tyttö ja hieman vastustellut Vanseja, mutta viime talvena kuitenkin menin ja ihastuin heidän mustaan Old skool -malliin. Tuloksetta yritin löytää sopivaa kokoa netistä, mutta ne kengät tuntuvat olevan kiven alla. Zalandon kampanjaa tehdessä bongasin nämä hieman muokatut versiot tuosta klassikkomallista ja päädyin tilaamaan ne sovitukseen. Ja hyvä, että tilasin, sillä loppujen lopuksi taidan tykätä näistä simppelimmistä Old skooleista jopa enemmän. Mustat nauhatkin saa helposti vaihdettua valkoisiin, jos näin haluaa.

Lähes joka toisissa asukuvissa nähty Mulberryn laukku kulkee matkassani mukana harvase päivä, mutta siitä huolimatta se jaksaa miellyttää silmääni edelleen. Olen kuitenkin salaa haaveillut uuden laukun ostamisesta jo tovin, vaikka taloprojekti hieman hidastaa säästöpuuhia. Mielessäni on muutama kaunis laukku, jotka haluaisin kovasti nähdä livenä ennen ostopäätöksen tekemistä. Ehkä kesällä Pariisissa pääsen pyörähtämään näiden merkkien liikkeissä 🙂

 

ps. TALOBLOGISSA UUSI POSTAUS!

Zara pants & top

Vans shoes*

Mango sunnies

Mulberry bag

Lindex bralette

photos: Janni Ehari, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Tiina
  May 7, 2018

  Mun mielestä tuollaiset bralettet on aivan ihania. Sopivat tosiaan ehkä paremmin pienempirintaisille, koska itse en ainakaan valitettavasti ole löytänyt sopivia. Ja koen, että isompirintaisena rintaliivien tai braletten vilauttelu olisi jotenkin liian tyrkkyä. Pienimpi rintaisilla se on mielestäni vain kaunista ja sensuellia.
  En toki itsekään omaa mitään järkyttävän isoja rintoja, mutta sen verran kuitenkin ettei rintaliivien ostaminen muualta kuin liivikaupasta onnistu, koska usein kuppikoko ei riitä ja ympärysmittaa on aivan liikaa. Pienemmistä tisseistä haaveillen siis. 🙂

  • Kaisa
   May 8, 2018

   Samaa mieltä, bralettet on tosi kauniita 🙂 luulisi, että niitä tehdään isompirintaisillekin? Toki minun hieman mahdoton tietää, miten ne toimivat isommilla rinnoilla, kun omani eivät tosiaan tukea kaipaa nimeksikään 😀 Vilauttelustakin aina naureskelen, että mikäs tässä vilautellessa kun mikään ei oikeasti vilahda, hah!

   Liivikaupasta tuli mieleen, että moni on sanonut, että VAIN JA AINOASTAAN sieltä osaa ostaa (myyjän avustuksella) ne oikean kokoiset liivit. Sen vuoksi itsekin ajattelin seuraavaksi mennä ihan oikeaan liivikauppaan ostoksille. Veikkaampa, että ketjuliikkeistä valitsemani liivit ovat olleet auttamatta vääränkokoisia. Onneksi näissä braletteissa menee koot ihan vaan perus S-M-L 😀

Previous
Minkälaiset listat hirsitaloon?