SI MODA BEATY FAVOURITES JUNE 2014

Olen kevään aikana saanut taas useampia kosmetiikkatuotteita testiin ja huomasin äskettäin muutaman niistä paljastuneen todellisiksi aarteiksi. Päätin oitis koota tämän hetken suosikkituotteitani yhteen ja kuvata ne tänne blogiin.

1. Geelikynsilakat (Lumene & Avon).

Kuinka monille nämä “gel-effect” kynsilakat ovat tuttuja? Itse olin ihan myyty jo ensimmäisellä kokeilukerralla. Lopputulos on tavallisiin lakkoihin verrattuna siistimpi ja kynnet pysyvät ainakin minulla siistinä huomattavasti paremmin. Lumenen lakoista suosikkini on tämä “Glistering sea” ja Avonilta täydellisen sävyinen nude.

2. Meikkivoide (Yves Rocher)

Ohuempi meikkivoide on ollut ostoslistallani jo pitkään. Tässä Yves Rocherin “Teint Rayonnant Jeunessessa” on tarpeeksi tumma sävy (Beige 300) kesää ajatellen ja se on ihanan ohut sekä heleä. Heleyden takana on varmastikin tuotteen sisältämä siloittava, ruusupäällysteinen helmiäinen. Meikkivoidetta tulee kesällä käytettyä harvemmin, mutta esimerkiksi juhlatilaisuuksiin haluan tasoittaa kasvojeni ihoa voiteen avulla. Juhlameikkikin pysyy näin siistimpänä koko illan.

3. Bronzer (Lumene)

Ei kesää ilman hyvää aurinkopuuteria. Lumenen hohdeaurinkopuuterilla saa juuri sopivasti väriä ja kimalletta kasvoille. Valoa taittavien pigmenttien määrä on suuri, jonka vuoksi suosin tätä erityisesti poskipäissä.

4. Päivävoide (Louis Widmer)

Kirjoittelin keväällä ihastuneeni Biothermin kasvovoiteisiin, mutta harmittelin silloin, ettei suosikissani ollut suojakerrointa. Nyt olen käyttänyt kuukauden päivät tätä Louis Widmerin päivävoidetta ja iho kiittää. Se on juuri sopivan kosteuttava ja sopii herkälle iholleni loistavasti. Lisäksi se suojaa uv-säteiltä ja sisältää suojakertoimen 6.

5. Rusketuksen tehostaja (Avon)

Tavoitteenani ei ole hankkia maksimaalista rusketusta kesän aikana, mutta en vain voi olla mainitsematta tästä tuotteesta. Minä, joka kärsin aurinkoihottumasta, en voi yleensä edes harkita vastaavien tuotteiden levittämistä iholleni, mutta tästä en ole saanut minkäänlaista reaktiota. Voidetta levitetään ennen auringonottoa ja se lupaa tehostaa rusketustasi. Tehostavana aineena toimii beta-karoteeni. Pientä viitettä syvemmästä rusketuksesta olen jo muutaman kokeilukerran jälkeen havainnut, mutta vielä en voi antaa täydellistä arviotani tuotteesta. Onkos joku muu kokeillut tätä aikaisemmin?

Löytyykö samoja lemppareita?

*tuotteet saatu blogin kautta

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
YO – randoms
6x kesän suosikit