*Kaupallinen yhteistyö Sokos

Tiedättekö mikä on minun kikkani pitää vaatekaappi toimivana? Sesonkien (ja säiden) vaihtuessa otan esiin kauden tärkeimmät vaatekappaleet, joiden ympärille oikeastaan kaikki asuni rakennan. Asettelen vaatteet lattialle ja pähkäilen siinä kaikki mahdolliset yhdistelmät joko flat lay-tyylillä tai ihan päälle puettuna. Näistä voi vielä ottaa kuvat talteen puhelimeen, niin asukriisin iskiessä on helppo etsiä inspiraatiota. Noin 8-12 vaatteella saa rakennettua lukuisia asuja ja yhdistelmiä eri tilaisuuksiin.

Ajattelin nyt yhteistyössä Sokoksen muotiviikkojen (13-26.9) kanssa näyttää minkälainen voisi olla esimerkiksi toimiva ja monipuolinen kahdeksan vaatteen syysgarderobi. Vastaavanlaiset tuotteet minulta löytyy jo kaapista, joten oli helppo keksiä näihin lainavaatteisiin yhdistelmät. Alla ensimmäiseksi kaikki valitsemani tuotteet, jotka muuten löytyivät kaikki paikallisesta Kotkan Sokoksesta (!) ja sen jälkeen kuvia asuista, jotka olen toteuttanut Sokoksen “Löydä tyylisi” -ideologian eri rohkeustasoja silmällä pitäen.

Esprit takki / Soya Concept paitapusero / Marimekko housut / Soya Concept neuleliivi / Marc O’Polo neuletakki / Vero Moda keinonahkahousut / Makia tikkitakki / Marimekko huivi

Klassinen valkoinen kauluspaita kuuluu minulla, joka sesongilla näihin kauden tärkeimpiin vaatekappaleisiin, joten valitsin sen tietysti myös tähän. Hieman oversize malli antaa sille useampia käyttömahdollisuuksia.

Mustat suorat housut ovat niin ikään ympäri vuotinen valintani. Erityisesti syksyisin ja keväisin näitä tulee pidettyä loaferien kaverina.

(Keino)nahkahousut sen sijaan ovat monesti se toinen housuvalintani kylmempinä kausina. Ne tuovat kivaa kontrastia pehmoisiin neuleisiin.

Neuleita syysvaatekaapissa riittää ja tähän valitsin nyt klassisen neuletakin sekä vähän villimpänä korttina neuleliivin.

Takkipuolelta musta tikkitakki oli odotettava valinta ja sen rinnalla vaalea paitamallinen villakangastakki oli sopivan erilainen.

Syysgarderobin kruunasi näyttävä villahuivi.

Kuinka sitten nämä puin? Tässä alla kolme asuehdotusta:

Asu 1. Tuttu ja turvallinen valinta. Hyvä perusasu arkeen, tällaisena minut useimmiten arkisin näkee.

Asu 2. Ripaus rohkeutta. Tähän valitsin jotain sellaista, mitä olen halunnut kokeilla, nimittäin neuleliiviä. Bootsien ja kauluspaidan kanssa koin tämän kaikista omimmaksi, vaikka neuleliivi sopii ehdottomasti myös housujen kanssa käytettäväksi.

Asu 3. Rutkasti rohkeutta. Tähän valitsin jotain, mitä en olisi uskonut valitsevani, mutta joka on nyt pitkään ollut jo pinnalla, eli chaket-mallinen takki. Vieläkään en koe tätä ihan omakseni, vaikka asu sinällään sopi tyyliini tosi hyvin!

Mikä näistä kolmesta on teidän suosikki?

ps. Sokoksella on nyt viikonlopun aikana (18.-19.9) voimassa -20% etu, joka koskee kaikkia normaalihintaisia pukeutumisen tuotteita. Edun voi hyödyntää myös verkkokaupassa koodilla MUOTI20.

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Ravintola- ja kahvilavinkit Kotkaan
8 vaatteen syysgarderobi