8 x asiaa tuli mieleen kuvista

Kävin vihdoin viime perjantaina freesaamassa hiukset. Samalla kaavalla mentiin kuin koko loppuvuosi, mutta nyt mietityttää pitäisikö ensi kerralla tehdä jotain muuta?

Nuo kaksi hassua pistettä oikeassa ranteessani ovat arvet ranneleikkauksesta yli 10 vuoden takaa. Minulla on rakenneviat molemmissa ranteissa, mutta vain oikea on leikattu. Ihan kuntoon niitä ei koskaan saa, joten yhä edelleen kärsin rannevaivoista.

Kuvissa näkyvä paita on osoittanut ihan todella monikäyttöiseksi. Se on toisaalta tosi rento, kiitos perus mustan kolitsikankaan, mutta läpinäkyvien organzahihojen ansiosta se menee myös vähän siistimpiin kokonaisuuksiin. Olen pitänyt sitä ihan tavallisina arkipäivinä farkkujen kanssa, mutta pukenut myös illallisille ja pieniin juhliin siistimpien housujen tai hameen kaveriksi.

Joulukuusta lähtien kasvojeni iho on ollut ihan rutikuiva ja eräänä aamuna huomasin lempparikasvoöljyni loppuneeni. Siinä panikoidessa mietin, että miten nyt pärjään siihen asti, kunnes saan uuden purkin käsiini. Keksin levittää voiteen alle ihan tavallista vauvaöljyä, jota oli jäänyt kaappiin minin vauva-ajoilta. Näin kului päivä, kaksi ja kolme. Sitten viikko ja nyt kuukausi. Baby Oil on tuntunut ihanalta kasvoilla ja sen aloituksen jälkeen minulla ei ole ollut yhtään (!) näppylää kasvoilla. Normaalisti pari hormoninäppyä ilmestyy kasvoille jossain kohtaa kuuta, mutta ei nyt. En ole mikään kosmetiikkaekspertti, enkä tiedä onko tämän vauvaöljyn käyttö kasvoilla oikeasti hyvä idea, mutta ainakin näyttää toimivan minun kohdallani. Ja on muuten aika halpaa verrattuna siihen öljyyn, jota normaalisti olen tottunut käyttämään.

Matcha Latte on Chai Latten lisäksi ainut “latte”, jota juon. En ole vieläkään oppinut juomaan kahvia!

Kynsissä minulla on näissä kuvissa Essien “Sand Tropez” lakkaa, joka kuuluu Essie favorites by Alexa Dagmar -sarjaan. Olen jo kerran hehkuttanut kyseisiä lakkoja täällä, mutta yhä edelleen ne ovat minulla ne käytetyimmät. Erityisesti tämä nude, joka on niin onnistunut sävy kun vaan olla ja voi. Well done Alexa!

En löytänyt aamulla pidempiä sukkia peittämään nilkkoja ja siksi puin tuona kyseisenä kuvanottopäivänä vajaamittaisten farkkujen alle sukkahousut ja se oli paha virhe. Hikoilin kuin pieni sika koko päivän ajan 😀

En ollut aikaisemmin käynyt Andantessa kahvilla, mutta ensikerran kokemuksen jälkeen menisin kyllä uudestaan. Todella symppis paikka, onneksi Sara vei minut tänne! Sara listasi muuten juuri 60 Helsingin parasta ravintolaa (/kahvilaa) postaukseen, jonka suosittelen laittamaan lukulistalle kuten minä tein. Säästää kivasti aikaa ja vaivaa siinä kohtaa, kun pitää nopeasti tai vähemmän nopeasti keksiä joku kiva mihin mennä!

ps. TALOBLOGISSA UUSI POSTAUS!

H&M top

Topshop jeans

Billi Bi shoes

photos: Sara Vanninen, edit: me

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • carla
  January 9, 2018

  Kiinnostaisi kovasti tietää missä käyt kampaajalla, hiuksesi ovat niiin upeat! 🙂

  • Kaisa
   January 9, 2018

   Mä käyn Kampaamo Bow:ssa Nooralla 🙂 ihan best!

Previous
Kylpyammehaaveita