Aamurutiinit

SI MODA MORNING ROUTINE 3Arkiaamuisin…

herään siinä 7 pintaan. Useimmiten kellon avustamana, koska nukkumaanmenoaikani ovat lipsuneet yli puolen yön, eikä tuo 7 tuntia aina tunnu riittävän. (Tässä kohtaa yritän kyllä petrata!)

omille aamutoimille ei heti ole aikaa, vaan riennän ensimmäisenä herättämään minin. Me puetaan yhdessä päälle samalla aamupiirrettyjä katsellen. Sitten laitan neidille aamupalan, jonka hän syö välillä itse ja välillä pieni unikeko kaipaa taas hieman tsemppausta äidiltä.

vähän ennen kahdeksaan autan minille ulkovaatteet päälle ja pakkaan päiväkotitavarat reppuun. Mieheni heittää hänet yleensä tarhaan samalla, kun matkaa töihin.

SI MODA MORNING ROUTINE 2

8.00 alkaa ns. oma aikani. Ensin pikaiset aamutoimet ja pari lasia vettä. Jos nälkä kurnii valmistan heti aamiaisen, joskus taas avaan heti läppärin ja ryhdyn töihin.

ensimmäinen tunti kuluu yleensä meileihin vastaillessa. Sitten ryhdyn käsittelemään kuvia tai kirjoittamaan postausta. Tällä hetkellä meneillä on myös pari muuta projektia, jotka täyttävät kivasti työpäiväni. Välillä kotona töitä tehdessä on vaikea saada ajatukset pysymään työjutuissa pyykkivuoren sijaan, mutta olen huomannut, että musiikki auttaa minua keskittymään.

valitsen aamupalaksi usein jotain tämän tyylistä kuin kuvissa. Smoothie tulee pyöräytettyä lähes joka aamu, joten niistä on kehittynyt tässä kuukausien aikana lukuisia eri versioita. Viime päivinä olen litkinyt lähinnä tätä mango(pakaste)-banaani-kookosjuoma-passionhedelmä-smoothieta. Parhaat pakastemangot saa mielestäni Lidlstä, jossa yksi paketti maksaa alle euron, suosittelen! Niitä hamstraan pakkaseen aina tilaisuuden tullen. Smoothien kanssa syön useimmiten leipää (ikuinen leipätyttö), mutta tällä hetkellä olen pahasti koukuttunut riisikakkujen ja avokadojen yhdistelmään. Jos ette ole vielä maistaneet, niin kokeilkaa! Uskallan jopa väittää, että tämä herkku pesee ne varsinaiset avokadotoastit.

SI MODA MORNING ROUTINE 5

työaikaa minulla riittää tällä hetkellä vain puoleen päivään, jolloin haen minin päiväkodista. Päiväunien aikaan ehdin joskus tekemään vielä muutaman työjutun, mutta monesti minulle jää vain tämä 4 tunnin pätkä. Äitinä sitä on oppinut tehokkaaksi ja siinä ajassa ehtii jo tehdä ihmeitä, mutta tulevaisuudessa tarvitsen kyllä enemmän aikaa työjutuille. Ehkäpä syksyksi saadaan kokopäiväinen tarhapaikka neidille 🙂

SI MODA MORNING ROUTINE 4

Tänä aamuna työjuttujen ohella oli pakkaushommia, koska lähdimme jo nyt reissun päälle (terkkuja Onnibussista). Huomenna starttaa sitten Tukholman miniloma. Mutta nyt istun tässä bussin kyydissä ihan rauhassa hetken aikaa. Aamu meni sellaisella sykkeellä, kun tein siinä töiden ja pakkausten ohella vielä pikaisen kotitreeninkin. Multitaskingia parhaimmillaan!

Reissujuttuja voi muuten seurailla paremmin Snapchatin (caseykaisa) ja Instagramin puolella (@turunenkaisa) puolella 🙂 Rentouttavaa viikon jatkoa!

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Vinkkejä lasten Tukholmaan?