SI MODA JOULUASU 2013 BOOZT

silkkinen haalari // kultainen laukku // metallinhohtoinen mekko

sormus // nahkahame // pitsimekko

sifonkiröyhelöpaita // helmikoristeltu pikkumusta // pukukorvakorut

poninkarvaiset nilkkurit // kultainen paitapusero // maximekko

Mitä sitä pukisikaan tänä vuonna aattona päälle? Perinteinen punainen ei ole ollenkaan huono vaihtoehto, mutta jos punaista ei löydy kaapista, niin saa sitä juhlavan ja jouluisen asun muutenkin kasaan. Meillä ainakin on tapana pukeutua joulupöytään hieman siistimmin ja sen jälkeen saa vaihtaa kotiasun takaisin päälle. Mitenkäs teillä?

Kokosin yhteistyössä Boozt-verkkokaupan kanssa pientä kollaasia vaatteista ja asusteista, jotka sopisivat juhlavaan joulunviettoon. Minulle mekko on luonnollinen valinta juhlaan, mutta monet vannovat housujen nimeen. Ehkä tänä vuonna voisi kokeilla silkkistä haalaria? Yöpukufiilikseltä vältytään, kun korviin laitetaan näyttävät pukukorut.

Erillinen ylä- ja alaosa on helppo tapa käyttää jo olemassa olevia vaatteita hyväkseen. Kultainen paitapusero rusettikauluksella toimii varmasti vanhojen mustien luottohousujen kaverina. Asusteilla on myös helppo mukailla kokonaisuutta. Näyttävä sormus tai kultainen olkalaukku kiinnittävät varmasti huomion.

Tänä vuonna mekkojen materiaaleissa ja malleissa tuntuu olevan valinnanvaraa niin paljon, että on ihan vaikeuksia päättää mihin suuntaan sitä lähtisi. On kuitenkin hyvä muistaa, ettei samassa asussa tarvitse eikä kannatakaan olla sekä kiiltoa, paljetteja, pitsiä että koristekiviä. Metallinhohtoinen mekko yksinkertaisella mallilla on jo riittävän juhlava itsessään.  

Pitkähihaiset mekot ovat näin talviaikaan loistava ratkaisu, kun ei haluta käyttää ylimääräisiä  huiveja tai jakkuja. Klassinen pikkumusta helmikoristeluilla sopii varmasti moneen muuhunkin tilaisuuteen aaton jälkeen. Rohkeat valitsevan klassisen sijaan näyttävän cut-out maximekon tai lähes alusvaatetta muistuttavan pitsimekon. Näitä näyttäviä mekkoa on ehkä hyvä pehmentää esimerkiksi rennommalla neuletakilla.

Kokomusta asu jouluksi kuulostaa ehkä turhan rankalta ja tylsältä, mutta eri materiaaleja yhdistelemällä siitä voi saada mielenkiintoisen. Hyvin istuva nahkahame yhdistettynä kevyeeseen sifonkiröyhelöpaitaan ja poninkarvaisiin nilkkureihin on samanaikaisesti sekä trendikäs että ajaton valinta. Kaikkia asun osia voi myöhemmin käyttää myös arkisemmissa asuissa. Itselleni tämä on usein se tärkein pointti juhlavampia vaatteita valitessa, sillä mielummin niitä käyttää useammin kuin kerran tai kaksi vuodessa.

Jos sinua ja ystävääsi houkuttelee voittaa upeat juhlavaatteet vuodenvaihteen juhliin, niin suosittelen klikkaamaan samantien Re:fashionin ja Boozt.comin arvontaan tänne! 🙂

(Huom! Postaus sisältää affiliatelinkkejä.)

XOXO
signature

What do you think?

No Comments Yet.

Previous
Colorful fringes
Aatolle asua