About miniskirts

SI MODA ASU MAR29 2016 2Suokaa anteeksi minihameet, mutta en vaan käsitä miten niin kivalta näyttävä vaate voikaan tuntua joka kerta yhtä epäilyttävältä. En sano, että kokisin oloni minihameessa epämukavaksi, vaan ennemminkin juuri epäileväiseksi. En pelkää vilautusvaaraa tai koe minari päällä istumista yms. mitenkään haastavaksi, mutta minusta tuntuu, että minihame kerää aina poikkeuksellisen paljon katseita (eikä aina niitä hyviä katseita). Toki voi olla, että kuvittelen sen vain johtuvan hameestani.

Omat minihame-yhdistelmäni ovat kuitenkin yleensä tällaista hillitympää luokkaa, jossa ihoa paljastetaan tasan sen verran, mitä saappaan ja hameen reunan väliin jää. Vartalon yläosaa verhoaa usein väljempi neule tai vastaava, joten mistään älyttömyyksiin menevästä paljastelusta en usko katseiden johtuvan. Ehkä minihameet ovat sitten vain poikkeuksellinen näky arkipäivinä? Ainakin näin alkukeväästä. Oli miten oli, minihameet pysyvät vaatekaapissani ainakin niin pitkään kuin tunnen oloni kotoisaksi niissä.

SI MODA ASU MAR29 2016 3SI MODA ASU MAR29 2016 6Nyt täytyy pukea päälle jotain muuta kuin minimittaista hametta, koska ajattelin hypätä aurinkoisen sään kunniaksi pyörän selkään. Eilinen päivä antoi jo todellisen lupauksen keväästä ja ikkunasta tulvivan valomäärän perusteella tänään jatketaan samalla kaavalla. Aurinkoista päivää kaikille!

ps. Onnen huokaiksia kirjan voittivat seuraavilla nimimerkeillä kommentoineet: Annika, Laura, Tuulia, Henna ja Iris. Paljon onnea! Voittajille on lähetetty sähköpostia.

SI MODA ASU MAR29 2016 1SI MODA ASU MAR29 2016 5

jacket GINA TRICOT (*similar HERE) / boots OFFICE (*similar HERE)

skirt MANGO (*similar HERE, HERE) / hat Sara’s (*similar HERE)

photos: Sara Vanninen / edited by me

(*postaus sisältää mainoslinkkejä)

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Katja
  March 29, 2016

  moikka 🙂 mä vihaan housuja, niin käytän ainoastaan hameita ja mekkoja.. ja nimittäin lyhyitä hameita ja mekkoja.. 🙂 itse en oo ainakaan huomannut, että joku ois katsellut minua “sillä silmällä” lyhyen hameen takia.. 😀 uskoisin, että se on vain omassa päässä aina.. koska esim kun olen jostai syystä ilman meikkejä ulkona, niin juuri silloi musta tuntuu että kaikki katselee mua ja arvostelee salaa 😀 ahaha vaikka tiiän tavallaan, et ketään ei kiinnosta eikä kukaan edes katsele.. mut se on vain päässä enkä pääse siitä eroon 😀

  • Kaisa
   March 29, 2016

   Tässä on kyllä perää! Välillä itsekin tulee mietittyä meikittä kauppaan mennessä, että nyt ihmiset varmaan katselee, että tuo tyttö ei ole varmaan ehtinyt peiliin tänään katsoa 😀 ihan kuin jotain kiinnostaisi. Ehkä tää ei siis ole minihameiden vika vaan ihan oman pään vika! Aurinkoista päivää sinne 🙂

Previous
Parin päivän pääsiäispako