About

TERVETULOA

Nimeni on Kaisa Turunen, olen yrittäjä, bloggaaja, vaatetusalan ammattilainen, sisällöntuottaja, pienoinen some-addikti ja valokuvaaja, mutta ennen kaikkea äiti sekä vaimo. Perustin blogini tammikuussa 2010 ja siitä lähtien olen päivittänyt sitä aktiivisesti yli kymmenen vuoden ajan.

Blogini on ikuisen esteetikon kirjoittama ja kuvittama elämänmakuinen tyyliblogi, joka on omistettu kaikille kauniille asioille arjen keskellä. Tällä hetkellä kirjoitan myös blogini ohessa rakennusblogia, Hirsitalo 2.0, joka kertoo unelmiemme omakotitalo-kokonaisuuden valmistumisesta.

Toivottavasti viihdyt blogini parissa!

Käsittelemäsi aiheet ovat juuri sopivan monipuolisia ja mielenkiintoisia. Blogiasi on myös ihana lukea siksi, että kirjoitat hyvää ja sujuvaa suomea, blogin ulkoasu ja kuvat ovat raikkaita sekä selkeitä

Kiinnostaisiko yhteistyö?

Olen tehnyt blogiurani aikana useita kaupallisia yhteistöitä sekä pienempien että suurien yritysten kanssa. Yhteistyömallit ja niiden laajuudet ovat vaihdelleet, mutta kaikkia yhteistöitäni yhdistää yksi tekijä; minulla on aito kiinnostus yrityksen tuotteita ja/tai palveluja kohtaan.

Palveluni:

Kaupalliset blogiyhteistyöt

Kaupalliset Instagram-yhteistyöt (IG Feed, IG story, IG reels, IG-live)

Valokuvatuotanto

Ambassador

Sisällöntuotanto / Tapahtumasuunnittelu

 Some-konsultointi ja –koulutus / Luennot

Yhteistyöpostausten toteutuksesta tulee tunne, että olet todella paneutunut aiheeseen ja tuotteisiin sekä tiedät oikeasti kirjoittamastasi asiasta etkä vain yritä vaikuttaa siltä että tietäisit.

Kaikki sisältöyhteistyöni löydät “cooperation”-tagin alta.

Valokuvatuotannon portfolio löytyy täältä.

Ota yhteyttä:

[email protected]


Welcome to my blog!

My name is Kaisa Turunen. I’m an entrepreneur, style blogger, bachelor of fashion and clothing, social media influencer, photographer and life lover. Most of all I’m a mother and a proud wife. My blog is a style blog with a taste of everyday life. The blog is dedicated to all beautiful things around.

I hope you enjoy reading my blog!

I’m always interested in new opportunities and collaborations, so for any business inquiries or anything else – don’t hesitate to contact me:

[email protected]