Adidas x Mini Rodini

SI MODA ADIDAS X MINIRODINI 4SI MODA ADIDAS X MINIRODINI 3 SI MODA ADIDAS X MINIRODINI 0SI MODA ADIDAS X MINIRODINI 2 SI MODA ADIDAS X MINIRODINI 1Toivottavasti sielläkin viikonloppu on sujunut mukavissa merkeissä. Meidän viikonloppuun on mahtunut paljon leikkiä, synttäreitä, ystäviä ja illallista perheen kesken. Urheiltukin on, kun sisko päätti ottaa minut koekaniiniksi RVP-ohjelmaansa, jota hän alkaa pian vetämään. Tänään hapottelee kivasti reisissä 😀

Mutta itse aiheeseen, joka otsikosta ja kuvista tulee jo ehkä selväksi. Minun oli aivan pakko vinkata teillekin tästä suloisesta, mutta samalla niin coolista lastenvaatemallistosta. Adidas x Mini Rodini on mielestäni todella onnistunut yhteistyö kahden hienon brändin välillä. Itseäni kiehtoo eniten Mini Rodinissa nimenomaan klassiset pandakuosit, joten oli ihanaa nähdä ne yhdistettynä edelleen trendiaallon huipulla porskuttaviin kolmiraitoihin. Mallistoon kuuluu kaikkea trikoo- ja collegevaatteiden, verkkareiden ja tuulitakkien sekä suloisten asusteiden väliltä.

Ihan tarkalleen en tiedä mihin näitä tulee myyntiin, mutta Google osasi kertoa, että ainakin Beamhill ottaa valikoimaansa jotain näistä. Nettikauppoihin tulee luultavasti laajempi valikoima. Joka tapauksessa huippu juttu, että lapsillekin alkaa ilmestyä näitä eri brändien yhteistyömallistoja, jotka ovat aikuisten osalta olleet monesti todellisia helmiä.

ps. Talo-blogin puolella taas uusi postaus!

XOXO
signature

What do you think?

3 Comments
 • Ida-Jessica
  January 17, 2017

  Ihana tuo takki! Oletko saanut nämä ennakkoon yhteistyön merkeissä vai löysitkö jostain ennakkomyynnistä? 🙂

  • Kaisa
   January 17, 2017

   Moikka! Kyseessä ei ole yhteistyö, ne merkitsen aina selvästi 🙂 Periaatteessa tilasin nämä ennakkoon tai oikeastaan Adidakselta toimitus tuli ennen virallista julkaisua. Piakkoin näitä tulee myyntiin muuallekin!

   • Ida-Jessica
    January 23, 2017

    Kiitos vastauksesta, näin ajattelinkin (kun yhteistyöt ovat sulla aina hyvin merkitty).
    Yritin Adidaksen sivuilta löytää ennakkotilausta, mutta siellä ei ole takista mitään mainintaa? Itsellänikin kiinnostaisi ennakkotilata, edellinen mallisto myytiin nimittäin hetkessä loppuun 🙂

Previous
Missä nyt mennään