Aikuinen nainen tytön kropassa

*Yhteistyössä Changen kanssa

Minä, 26-vuotias nainen, katselen itseäni peilistä. Olen vajaa puoli vuotta sitten synnyttänyt esikoiseni, mutta voisin muotojeni puolesta olla alle 15-vuotias. Toki olen vuosien saatossa saanut lihaa luideni ympärille, mutta ne naiselliset kurvit ovat edelleen kadoksissa. Mieleeni vyöryy muisto ylä-asteelta, kun pojat laukoivat ääneen sellaisia asioita vartalostani, jotka saivat minut purskahtamaan kyyneliin. Nuorelle tytölle sana “lauta” tarkoittaa kaikkea kehittymättömän luuserin ja keskenkasvuisen idiootin väliltä. Kahdeksannella luokalla en varmasti toivonut mitään muuta niin paljon kuin omistavani ne. Rinnat.

Palaan taas muistojen maailmasta nykyhetkeen ja hymähdän. Pitkän tien olen kulkenut “rinnattomana” naisena ja tänään se hymyilyttää. Minulla on päällä uudet bikinit, joiden löytäminen, saati sovittaminen ei ollut helppoa. Re:fashionin ja Changen kampanjan myötä lähdin levittämään ilosanomaa kaiken kokoisista ja muotoisista bikinivartaloista. Bikinivartaloonhan ei tarvita yhtään mitään muuta kuin bikinit ja itse vartalo. Jos ihanat kollegani Jonna ja Veera kertoivat oman ylistystarinansa mahtaville “hinkeille”, niin olkoon minun tarinani kunnianosoitus aavistuksen poikamaisia naisvartaloita kohtaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen lukenut muiden kampanjassa mukana olevien Re:fashionilaisten postaukset aiheesta hyvin tarkkaan ja pohtinut kovasti mitä haluaisin itse tässä yhteydessä sanoa. En todellakaan lähtenyt mukaan uusien bikinien vuoksi vaan tunsin, että minulla oli halu kertoa oma tarinani aiheesta, joka koskettaa meitä naisia tänä päivänä ehkä enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Liian paljon puhutaan siitä millaiselta naisen tulisi tänä päivänä näyttää, mitä hänen tulisi syödä ja miten hänen tulisi liikkua. Joka puolelta tursuaa sanoja ja sanontoja, jotka lietsovat tätä ahdistusta meissä. “Fit”, “healthy eating”, “protsku”, “salil eka salil vika”. Tämä fitness-buumi on saanut myös ne, jotka eivät aikaisemmin edes omistaneet lenkkitossuja miettimään montako grammaa pitäisi päivässä syödä niitä protskuja ja miten vältellä hiilareita. Kesäkunto on asia, jota suurin osa tavoittelee joko kovaan ääneen siitä toitottaen tai sitten hiljaa itsekseen puurtaen. Ja koska tehtyä työtä ei voida missään nimessä heittää hukkaan, niin kuntoa on ylläpidettävä myös kivojen kesäruokien ja menojen kustannuksella. Mitä jos tänä kesänä me syötäisin ihan vaan perus grilliruokia ja oltaisiin biitsil eka biitsil vika.

OLYMPUS DIGITAL CAMERASI MODA CHANGE KAMPANJA 00

Nyt niiden kannattaa ehkä jatkaa hetki lukemista, jotka pyörittelevät siellä päätään, että mitä minä, täysin normaalipainoinen nainen, vaahtoan näistä asioista. Vaikka olen koko ikäni ollut hoikka, en voi todellakaan sanoa olleeni ylpeä omasta kropastani. Minusta tuntuu, että jokaisella naisella, on jossain vaiheessa elämää tullut se vaihe, jolloin ei viihdy omassa kropassaan. Itselläni se vaihe kesti tasan tarkkaan teinivuosista aina viime kevääseen, raskauden alkumetreille asti. Voi kuulostaa hullulta, mutta raskauden aikana opin oikeasti rakastamaan omaa ulkomuotoani juuri sellaisena kuin se on. Elättelin silloin kyllä kovasti toiveita naisellisimmista muodoista, mutta jouduin lopulta toteamaan, että kaikilla se kuppikoko ei vaan kasva raskauden myötä. Minulla kävi lopulta aivan päinvastoin, mitä olin kuvitellut. Raskaus tai lähinnä lapsen syntymä vei mennessään ne viimeisetkin muodot mitä omistin. Nyt yritän vähitellen hankkia ennen niin mukavan pyöreää takapuoltani takaisin. Hassua miten muutamia vuosia sitten vielä inhosin peppuani, koska se ei mukamas sopinut vartalooni laisinkaan. Se oli liian muodokas ja olisin niin halunnut omistaa pienen takamuksen. Miten mielipide voikaan muuttua niin radikaalisti lyhyessä ajassa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tällä hetkellä en jaksa murehtia ruumiinosieni suuruudesta tai pienuudesta. Lihakseni saavat pikkuhiljaa tulla takaisin tai olla tulematta. Näin on hyvä. En aio viettää alkanutta kesää salilla, vaan nautin rennoista juoksulenkeistä kesäiltoina ja nostelen elävää viiden kilon painoani kotona. Jos tekee mieli, syön päivässä jäätelön tai kaksi. Olen jo pitkään uskonut ja uskon edelleen siihen niin sanottuun ihannepainoon, siinä on hyvä olla ja sen eteen ei tarvitse pyristellä. Sillä ei ole mitään väliä mikä se lukema on. Uskon myös kohtuuseen, niin ruoan kuin liikunnankin suhteen. En välttele, en ylilyö, vaan kuuntelen omaa kroppaani. Uskon myös hyvään oloon ja sen näkymiseen ulospäin, koska ihan rehellisesti, se kuinka paljon itseäsi arvostat ja omaa ulkomuotoasi rakastat näkyy muille. Ei mikään muu. Siksi olisikin hyvä (minun sekä muiden) aina muistaa, että loppupeleissä ei ole mitään väliä mitä muut sinusta ajattelevat. Tärkeintä on, että itse viihtyy omassa kropassaan ja jaksaa.

Muistan aikoinaan julkaisseeni blogissani bikinikuvan Espanjan matkalta ja saaneeni postaukseen kommentin joka kuului suurinpiirtein näin “Tiesitkö, että näytät suurinpiirtein 12-vuotiaalta, eikö ole noloa?”. Olin tuolloin jo päälle parikymppinen ja onneksi varustettu hieman lujemmalla itsetunnolla kuin teinivuosina. Taisin vastata hänelle, että oli hänen onnensa, että hän oli mitä ilmeisimmin saanut aavistuksen naisellisemman vartalon, koska muutoin hänen elämänsä olisi todennäköisesti aivan helvetillistä. Minulla kesti useampi vuosi hyväksyä itseni sellaisena kuin olen, mutta onneksi oivalsin jo hieman aiemmin arvostaa erilaisia naisvartaloita. Jos olet itse tyytyväinen vartaloosi, ei se ole keneltäkään muulta pois vaikka vartalossasi olisikin epäkohtia. Meiltä kaikilta niitä varmasti löytyy ja olemme niistä tietoisia, joten toisten “vioista” huomauttauminen kannattaa ehkä jättää välistä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Itse olen hyvin tietoinen oman vartaloni haasteita ja siitä syystä lähdinkin hieman jännittynein mielin sovittelemaan bikinejä lähimpään Change-myymälään. En ollut koskaan aikaisemmin ostanut tai edes sovittanut bikinejä liiviliikkeessä. Olen aina halunnut valita minulle mieleiset bikinit ilman kenenkään apua ja mielellään ostaa sovittamatta. Monena vuonna olenkin kääntynyt tuttujen ketjuliikkeiden puoleen, koska siellä ei kukaan tule minua opastamaan sopivan koon löytämisessä. Olen myös suosinut samaa bandeau-mallia yläosassa, koska olen kokenut sen itselleni erittäin mieluisaksi.

Nyt odotin hieman kauhulla tulevaa sovitussessiota. Näin jo mielessäni sovituskopin armottomat valot osoittamassa suurennuslasin lailla kohti pieniä epäkohtia kropassani ja myyjän kyselemässä verhon takana onko koko oikea. Siinä pitäisi sitten osata kuvitella itsensä iloisena biitsillä. Huhheijaa. Onneksi en varmastikaan ole ainut nainen, joka ei hirveästi nauti bikinien ostamisesta tai lähinnä niiden sovittamisesta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Saavuttuani myymälään myyjä tervehti ja esitteli minulle tarjolla olevat mallit. Sen jälkeen hän käännähti minua kohti ja katsoi silmieni sijaan muutaman kymmentä senttiä alemmas. Pikainen arvio rintavarustukseni koosta. Aikaisemmin olisin varmasti saanut tästä jonkin sortin paniikkikohtauksen, mutta nyt totesin hänelle naureskellen, että eiköhän me lähdetä mahdollisimman pienellä koolla liikkeelle. Ensikokemukseni “oikeilla bikiniostoksilla” oli alkujännityksestä huolimatta erittäin positiivinen.

Löysimme helposti useammankin kivannäköisen ja ennen kaikkea oikean kokoisen vaihtoehdon. Changen tämän vuoden mallisto on täynnä värejä ja kuoseja, jokaiselle jotakin. Mallistoa pääset ihastelemaan heidän verkkosivuilta ja uusimmat kuulumiset löydät Facebookista. Itse iskin silmäni ensimmäisenä näihin kuvissa näkyviin punaisiin bikineihin, joissa oli näyttävät kukat koristeena. Tutusta bandeau-mallista oli helppo aloittaa. Kokeilin myös saman sarjan liivimallista yläosaa, mutta en kokenut oloani siinä kotoisaksi, vaikka se kaunis olikin. Punaiset bikinit ovat muuten olleet hankintalistallani jo useita vuosia. En tiedä miksi, mutta jostain syystä nimenomaan punaiset bikinit näyttävät mielestäni erittäin hyviltä ruskettunutta ihoa vasten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toista bikinisettiä etsimmekin sitten hieman kauemmin. Lähdin ennakkoluuloistani huolimatta sovittamaan värikkäällä kuosilla varustettuja kolmiomallisia bikinejä. Suureksi yllätyksekseni ne olivat erittäin hyvän tuntuiset päällä ja kaiken lisäksi kivannäköiset! Tämä, jos mikä todisti sen, että myyjän apu bikinejä sovitellessa ei ole ollenkaan huono juttu. Minua palvellut nainen oli erittäin mukava ja juttelimme hyvin avoimesti tästä arasta aiheesta. Huomaamattani ahdistus bikinien sovittamista kohtaan hävisi kuin itsestään tämän reissun aikana. Ehkä näillä myyjillä on jokin kikka kolmonen tähänkin?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Minulta ainakin löytyy pieni kikka niiden piristämiseksi, jotka jaksoivat lukea tänne asti. Nimittäin kertomalla tämän postauksen kommenttiboksissa minkälaisissa bikineissä sinä tunnet itsesi kauniiksi olet mukana 50 euron Change-lahjakortin arvonnassa. Osallistua voit lauantaihin 14.6.2014 asti! Muistathan täyttää myös sähköposti-kentän, niin saan voittajan kätevästi kiinni 🙂

Mikäli muuten asioitte Change-liikkeessä, niin suosittelen liittymään heidän kanta-asiakkaaksi samantien. Kantikset saavat nimittäin 10% alennusta normaalihintaisista uima- ja alusasuista. Mikäli vuosiostosten summa ylittää 150 euroa, niin alennusta saa mukavat 20%!

XOXO
signature

What do you think?

150 Comments
 • Heidi ä
  June 8, 2014

  Mieluosimmat on olkaimettomat ja bandeau malliset, pienet rinnat täälläkin:)

 • MouMou
  June 8, 2014

  Punaisissa biksuissa vaan on sitä jotakin. Nuo sun on ihan mielettömän ihanat! <3

 • Viola
  June 8, 2014

  Kauniisti kirjoitettu postaus: jokainen vartalo on todellakin bikinivartalo. Hienoa Refan naiset! Ilahtuisin ja viihtyisin elämäni ensimmäisissä bandeaubikineissä, jos löytyisi vaan sopivan malliset. Hyvää kesän jatkoa!

 • Rosanna
  June 8, 2014

  Olkaimettomat bikinit täälläkin suosiossa, pienellä toppauksella. 🙂

 • Meri
  June 8, 2014

  Ihana postaus, itse viihdyn bikineissä hyvin kuhan vain löydän ne. Vihaan juuri bikinejen ja uimapukujen sovittelua yli kaiken. Viime vuonna löysin hyvät bikinit, yläosa hieman rintaliivimäinen. 🙂 Nyt silmää miellyttäisivät värikkäät “hippimäiset” bikinit, no ei auta kun lähteä metsästämään uusia biksuja.

 • Karol
  June 8, 2014

  Sama juttu itsellä eli bandeaut tai jotkut hyvin topatut 🙂

 • Susanna Nieminen
  June 8, 2014

  Tulipas hyvä mieli, itsekin pienirintaisena tuskailen bikiniostoksilla sovituskopissa joka vuosi! 🙂 ihmiset ovat usein sanoneet minulle että “et voi käyttää tuon mallisia bikineitä, eihän sulla oo ees tissejä”. Nyt voin vaan vastata että ai miksen voisi, minähän käytän jos haluan! 🙂 itseni tunnen kauniiksi valko-turkooseissa kolmiomallisissa hapsubikineissäni, jotka löysin viime vuonna. Ihastuin niihin samantien kun näin ne! 🙂

 • annae
  June 8, 2014

  tukevat rintsikkamalliset bikinit ovat mun suosiossa. raikas väri ja sellainen malli, että kehtaa paistatella puistoissa ja vesipetoilla rannalla :—) noi sun punaset jäi kyllä vähän kaihertamaan, sopiskohan toi bandeau-malli myös mun muodoille…

 • Jenu
  June 8, 2014

  Mahtava kirjoitus! 🙂 Mukana arvonnassa ja mieleeni ovat ihan olkaimelliset perusbikinit!

 • R
  June 8, 2014

  Mun on harmikseni kerrottava, etten ole vielä tähän asti löytänyt niitä bikineitä, joissa tuntisin itseni kauniiksi. Monia pareja on vuosien varrella ollut, mutta kunnollisia suosikkeja harmittavan vähän. Minulla enemmän on niitä päiviä, kun inhoan jokaista kohtaa vartalostani kuin niitä, että olisin sinut itseni kanssa. Se on vaikeaa. Ehkä meidänkin (minun ja vartaloni) hyvä yhteinen taival alkaa joskus. Välillä sitä on luullut päässeensä yli teini-iän kriiseistä, mutta sitten taas löydän itseni huonon tuulen aamuna itkemästä lattialta kaikkien vaatteiden keskeltä. On surullinen itsensä takia, koska ei pysty nauttimaan siitä ulkomuodosta, minkä on syntymälahjana saanut. Äh.

  Mä ihailen ihmisiä, jotka pystyvät vartalonsa kanssa olemaan sinut. Istua rannalla tai missä tahansa bikineissä millaisien muhkuroiden kanssa hyvänsä. Moni läheinen on muuten sanonutkin, että lapsen saaminen ja ehkä myös iän karttuminen saa aikaan sen, ettei enää välitä. Sitä odotellessa…

  Mutta ihana teksti ja ihana sinä! Ihania kesäpäiviä sinne bikineiden kanssa! Musta on hienoa lukea näitä tekstejä. Mä jouduin punnitsemaan tän kommentin kanssa jo useita minuutteja saatika, että voisin nettiin kirjoittaa julkisesti mitään näin henkilökohtaista.

 • larpee
  June 8, 2014

  I feel you, terveisin lauta ja poikamainen naisvartalon omistava parikymppinen naisen alku.
  Ihanaa kuulla, että en ole yksin, ja muutkin miettivät tämmösiä asioita! Mutta eipä sille voi mitään, ja asian kanssa on vaan elettävä niinkun jo totesit :–)
  Mä tykkään kaikista eniten bandeau -mallisista biksuista, ne jotenkin sointuu paremmin tähän kroppaan.
  Mutta sanon vielä, että olet kyllä hyvässä kuosissa! Voi kun joskus raskauden jälkeen itsekin näyttäisi tuolta 🙂 ihanaa kesää ♥

 • Sinituulii
  June 8, 2014

  Kiva lukea tällainenkin kirjoitus bikinovartalosta niiden hieman muodokkaampien bloggaajien lisäksi. Itse kun samaistun sinuun.

  Itse tunnen itseni kauniiksi oikein värikkäissä bikineissä, sitä oikeaa mallia en ole oikein vielä löytänyt. 🙂

 • Petra
  June 8, 2014

  Parhaiten viihdyn juuri bandeau-mallisissa bikineissä, koska ne sopivat kropalleni parhaiten joten tunnen itseni niissä kauniiksi 🙂

 • Vilma
  June 8, 2014

  Mä viihdyn parhaiten ihan perus kolmiomallisissa bikineissä. Itsekin tällaisena hontelokroppaisena ilahdun, että nykyään nättejä lappuja saa luonnollisen kevyellä toppauksellakin.

 • sanniiii
  June 8, 2014

  Mun on aina ollut todella hankala löytää hyviä istuvia bikineitä, mutta viime vuonna ostin (ketjuliikkeestä yllätyksekseni!) semmoset rintsikkamalliset bikinit jotka toimi vuoden erittäin hyvin! Nyt valitettavasti ne ovat jo venyneet ihan liikaa ja uudet pitäisi hankkia, mutta ongelmna on vaan juuri tuo että mistään ei meinaa löytyä hyviä, tukevia, mutta kivannäköisiä!

 • Maria
  June 8, 2014

  Hieno teksti, oot kaunis ulkoa ja sisältä. 🙂 Yleensä tykkään bikineissä eniten sellaisista kolmiomallisista yläosista, mutta luulenpa, että lahjakortilla ottaisin bandeau-malliset, kun nuo punaiset näyttää sun päällä niin hyviltä!

 • d
  June 8, 2014

  ehdottomasti jotkut kirkkaan väriset, mieluiten kaarituelliset 🙂

 • Siiri
  June 8, 2014

  Itselläni on päinvastainen ongelma kuin sinulla. Ja kyllä koen sen ongelmaksi. Iso rintaiseina on erittäin vaikea löytää niin bikineitä, kun rintaliivejä. Joten bikineissäkin suosin sellaisia jotka tukevat hyvin.

 • Sofia
  June 8, 2014

  Mikä siinä on kun me naiset ei osata olla tyytyväisiä siihen mitä ollaan vaan aina halutaan jotain muuta! Itselläni on vähän suurempi rintavarustus eli rintsikkamalliset bikinit on parhaat päällä, mutta tekisin mitä tahansa että voisin käyttää bandeau mallisia, koska ne vaan näyttävät niin hyvältä useimpien päällä! Kiitos piristävästä postauksesta! Olet upea! 🙂

 • S
  June 8, 2014

  Olkaimelliset, kaarituelliset bikinit ovat minun mieleeni.
  Uudet olisi kiva piristys tähän kesään.

 • Marjut
  June 8, 2014

  Hyvä postaus Kaisa! Just näin. 🙂

 • Marikki
  June 8, 2014

  Vartaloa tarpeeksi tukevissa. Eli korkeavyötäröisessä alaosassa ja tukevassa yläosassa.

 • JennL
  June 8, 2014

  En ole tainnut koskaan omistaa bikinejä, niin järkyttävältä kuin se kuulostaakin. Omaan itsekin minimaalisen rintavarustuksen, joka lasten myötä on kuivunut kokoon lopullisesti, välillä tuntuu siltä kuin rintaan olisi niitattu kuivuuteen kuollut näätä roikkumaan.. mutta hei näillä mennään 🙂 Olisi kyllä mielenkiintoista päästä ihan avun kanssa etsimään itselle sopivat bikinit, josko sitä oppisi näkemään omankin vartalon hyvät puolet pelkkien huonojen sijaan.

 • Henna
  June 8, 2014

  Tunnen itseni kauniiksi bikineissä, jotka istuvat hyvin. Mallilla ei ole ollut niin väliä, kunhan ne peittävät tarpeeksi (isohkon rintavarastukseni). Helppoa sopivan mallin löytäminen ei ole ollut, sillä suurin osa kaarituellisista bikineistä muistuttaa mielestäni liikaa rintaliivejä, ja haluan bikinien olevan kuitenkin bikinit.

 • ma
  June 8, 2014

  Ihana postaus, voin allekirjoittaa lähes joka sanan. Monet bikinit tuntuu olevan pelkät “läpyskät” pojan vartalossa, eikä ollenkaan 27vee naisen vartalossa. Bandeau malliset bikinit on myös mun mieleen.

 • kattta
  June 8, 2014

  Bandeaut ovat minunkin mieleeni. Helpot ja kauniin näköiset! Väreinä suosin monesti sinisen ja vihreän eri sävyjä, sillä ne sopivat ihooni ja vaaleisiin hiuksiini. Tosin tykkään myös hyvin simppeleistä malleista ja väreistä, joissa on jokin juju. Mustat bikinit vaikkapa jollakin erikoisemmalla tekstuurilla ovat samaan aikaan sopivan klassiset ja kiinnostavat.

 • Lauranenn
  June 8, 2014

  Tykkään just noista tokista bikineistä, halterneck-yläosa sopii mielestäni hyvin minulle ja alaosakaan ei näytä liian pieneltä! 🙂

 • johanna
  June 8, 2014

  jotkut hyvin topatut bikinit ja jotkut iso ahteriselle sopiva alaosa.

 • Qjs
  June 8, 2014

  Vähän isompiirintaisena en milelelläni enää yhtään korosta muotojani vaan valitsen kauniisti muotoilevat ja tukevat bandeau-liivit, niissä tuntuu kauniilta. Kovasti olisi kyllä kiinnostusta tukeville olkaimettomille, ehkä Changesta voisikin löytyä! 🙂

 • Anne
  June 8, 2014

  Mieluiten itse käytän mustia bikineitä liivimallisena. Musta vain tuntuu aina turvalliselta. Ihana kirjoitus sinulta ja kroppasi on aivan upea 🙂

 • sonja
  June 8, 2014

  Bandeau-mallista oon aina tykännyt eniten! Niissäkin kyllä välillä meinaa käydä niin että yläreuna laskee ja koko yläosa näyttää litistyneeltä ja jotenkin aivan hölmöltä, sen takia tykkään että yläreunassa on silikoninauha ihoa vasten tai ainakin uidessa olkaimet/niskalenkki.
  Alaosallakin on väliä – kivalta näyttää sellaiset missä on vain narut rusetilla sivuilla, mutta itselläni on etsinnässä perus musta alaosa hipsterimallisena, eli että sivuosa olisi mahd. korkea (ei siis kuitenkaan mummomallia eli normaali tai matala vyötärö) ja että peppukin peittyy ainakin suunnilleen ilman että alaosa karkaa koko ajan inhottavasti sinne peppuvakoon. Sitä on inhottava ruveta rannalla kaikkien nähden kiskomaan kun sen yleensä kävellessä tuntee:D

 • Elina
  June 8, 2014

  Olkaimettomissa bikineissä olen viihtynyt jo pidemmän aikaa, mutta olisi kiva löytää myös toisen malliset omalle vartalolle sopivat uikkarit.

 • Tarppu
  June 8, 2014

  Itse viihdyn nykyään sekä kolmio että bandeau -malisissa yläosissa ja perus alaosassa. Jotain kivaa twistiä tai väriä pitää löytyä 🙂 ite oon oppinu arvostamaan nyt erityisesti vuoden aikana kroppaani juuri tälläisenä vaikken mikään laiheliini olekaan. Paljon vapaampi fiilis!

 • Sini
  June 8, 2014

  Todella hyvä kirjotus! 🙂 Jokainen nainen on kaunis omalla tavallaan, joten naisten tulisi kannustaa/kehua toisiaan enemmän, eikä huomautella tai piikitellä toisiaan. Itse koen että, kaikilla on ne oman kohdat kropassaan joista ei pidä, oli vartalonmalli mikä tahansa.
  Omasta mielestä itselle sopii parhaiten kolmiomalliset bikinit, jotka antavat tarpeeksi tukea ja ovat tietysti kivan väriset 🙂

 • Karotikka
  June 8, 2014

  En osaa vastata tähän nyt muuta kuin että sopivissa. Sehän se tärkein on että bikinit istuu ja tuntuu hyvältä 🙂

 • SS
  June 8, 2014

  Mun suosikit on ollut aina meri-henkiset biksut: sini-valkoraitaa ja ripaus punaista, avot! 🙂 Itse tykkään kolmiomallista ja halterneck-mallista yläosassa, alaosalla ei niin väliä, kunhan on vain tarpeeksi peittävät, haha! Pari kertaa käynyt nimittäin narualaosan kanssa vähän köpelösti:D Ei siitä sen enempää:D

 • Niina Hjelt
  June 8, 2014

  Bikinillä ei mulle ole väliä, muutoin kun että liiviosan tulee olla napakka ja tukeva <3

 • sannami
  June 8, 2014

  Tunnen itseni kauniiksi hyvin istuvissa ja rintoja tukevissa bikineissä. 🙂

 • Aino
  June 8, 2014

  Kolmio biksut on hyvät ei pelkoa että tipahtaa päältä..

 • Tricky
  June 8, 2014

  Itse tykkään bandeau-mallisista bikineistä, pienet rinnat eivät vaadi paljon tukea, enkä pidä toppauksista. Nyt minulla on kolmeviikkoinen vauva, joten todennäköisesti en tänä kesänä tule mahtumaan bikineihini, joten uudet tulisivat tarpeeseen.

 • Maija
  June 8, 2014

  Voi että, päätin pitkästä aikaa tulla käväisemään blogisi puolella ja oli ihana lukea, että susta on tullut äiti! Vautsi missä bikinikunnossa ootkaan lapsen saamisesta huolimatta. 🙂

  Tosi hyvä kirjotus muuten, moni varmaan pystyy samaistumaan. Itsellänikin on omat kompleksini, leveät hartiat ja ei kovin kapea vyötärö – ei siis kovin naisellinen yläkroppa. Mutta pitäis varmaan miettiä juuri niitä hyviä asioita kropassaan ja korostaa niitä. Ja kun katsoo ihan “oikeita” naisia rannalla niin kyllä voi huomata että kaikki me ollaan ainutlaatuisia ja erilaisia, ja eikö se ole tavallaan tosi hienoa? Itse oon huomannut tykkääväni halterneck-bikineistä, koska ne saa mun hartiat näyttämään sirommilta. Ja ehdottomasti saa olla värejä, vaikka just nuo punaiset bikinit on ihanat 🙂 vaikea määritellä, millaset on kivat bikinit, se riippuu myös fiiliksestä! Mutta luottobikineihin voi kyllä aina luottaa 🙂

 • Fiibi
  June 8, 2014

  Rintoja tarpeeksi tukevat, mielellään yksinkertaisen kauniit ja hyvin istuvat bikinit on mun juttu 🙂

 • Essi
  June 8, 2014

  Täällä samanlainen poikakroppainen ilmottautuu! Bandeau- bikinit ovat meikäläisen pelastus 🙂 Muut eivät meinaa istua päälle millään.. Oot kyllä huipussa kunnossa synnytyksen jäljiltä! Blogisi on muutenkin kivaa luettavaa, oot ihanan symppis 🙂 Kivaa kesää!

 • Krista
  June 8, 2014

  Mulla ei oo kanssa vielä niitä täydellisiä bikinejä vielä tullut vastaa. Unelmana olisi punaiset bandeaut jotka todella olisivat tukevat, istuisivat hyvin, mutta silti hyvän näköiset. Näitä ei ole vielä omalle kohdalle osunut.

 • joanna
  June 8, 2014

  Viihdyn parhaiten sekä bandeau- että rintsikkamallisissa bikineissä, ja alaosista pidän erityisesti pakaroita hyvällä maulla korostavissa cheekstereissä 🙂

 • Vilmi
  June 8, 2014

  En tykkää liian pienistä, enkä ns. narubikineistä. Tärkeintä on, että olo on hyvä ja “kotoisa” 🙂 Myös toppausta ja tukea saa olla ihan reilusti. Mulle parhaimmat bikinit ovat yleensä olleet klassisia, esim. olkaimettomia ja vähän 50-luvun henkisiä. Yleisilmettä piristää myös, jos biksuissa on joku juju, kuten hauska kukkanen tai kuvio. Noi sulla ensin olevat punaiset on todellakin just ihanat! 🙂

 • Pinja
  June 8, 2014

  Sellaisissa jotka istuu ja joita ei tartte nyhtää ja vetää takaisin paikoilleen koko ajan!

 • Anyyy
  June 8, 2014

  Punaiset bikinit olisi ihanat. Täytyy käydä sovittamassa.

 • Noka
  June 8, 2014

  Itselleni mallilla ei ole niin väliä. Kaapista on löytynyt niin bandeau-, naru- kuin rintsikkamallistakin bikiniä. Ja erikseen vielä ihan uimapuku varsinaista uimista varten. Lasten kanssa rannalla tai uimahallissa ollessa haluan bikinien pysyvän tukevasti päällä, joten hyvä istuvuus on tärkeää.
  Hyvän istuvuuden lisäksi haluaisin bikinien olevan mahdollisimman värikkäät 🙂

 • saya
  June 8, 2014

  Joku rintoja tukeva malli ehdottomasti, ja joku kirkas väri on kiva 🙂

 • Vimpi
  June 8, 2014

  Halterneck-malliset olisivat nyt listalla kokeiltavina! Olen pitkään haaveillut bandeau-mallista, mutta joka kesän alussa joutunut totemaan, että ne ovat harvoin tarpeeksi tukevia omalle melko suurelle rintavarustukselleni. Parasta olisi bikinit, jotka saisivat kropan näyttämään sopusuhtaisemmalta kuin mitä se oikeasti on!

 • Iina
  June 8, 2014

  Itse olen juurikin siinä iässä (17-v), jossa taistelen kysesellä rajalla joko rakastaa tai inhota omaa vartalotani. Löydän kyllä omasta vartalostani upeita naisellisia kohtia, mutta harmikseni muodokkaaseen vartalooni arpaonni ei suosinut juurikaan niitä, rintoja. Valkoisissa bikineissä tunnen oloni mukavaksi ja näen itseni peliin katsoessa kauniina. Kyseisiä ihanuuksia on kuitenkin ilman ammattilaisen apua niin kovin vaikea löytää ja opiskelija budjetti ei helpota tilannetta entisestään ei sitten lainkaan… 🙂
  p.s. Hehkuit omissa kuvissasi ihanasti onnellisuutta ja kauneutta.

 • Anna
  June 8, 2014

  Tuetut ja kevyesti topatut bandeau -malliset bikinit ovat imetyksen jäljet jättäneelle olemukselleni ehdottomasti parhaat. Olkaimettomuus on ehdoton rajojen estämiseksi.

 • Pinja P.
  June 8, 2014

  Mulle tulee hyvä fiilis kun päällä on täydellisesti istuvat bikinit, mallilla ei oo niinkään väliä. Lähinnä jokin herkullinen väri saa mut tunteen itseni kauniiksi bikineissä.

 • susa
  June 8, 2014

  Minulla on lähes tismalleen samanlainen ruumiinrakenne kuin sinulla, ja myös minusta bandeau-malli sopii siihen parhaiten. Alaosassa tykkään lantiolle solmittavista naruista, jotka luovat illuusion leveämmästä lantiosta 🙂

 • Hanna-Kaisa
  June 8, 2014

  Omaan kroppaan on kyllä niin vaikea olla tyytyväinen. Kuitenkin pitäisi osata olla kiitollinen siitä, sillä niin tekisi itselleen elämisen paljon mukavammaksi. Tulisi pystyä katsomaan asioita positiivisen kautta, ja jättää valittaminen vähemmälle. Ehkä vielä itsekin joku päivä kykenen siihen…

  Change-myymälästä olen kuullut paljon hyvää, ja ostanut jo alusvaatteita heidän nettikaupastaan. Kuitenkin myyjän kanssa liikkeessä varmistuisi oikeasta mallista ja koosta juurikin niille omille muodoille. En tiedä mikä pelottaa sinne menemisessä, mutta jos voittaisin lahjakortin niin ainakin rohkaistuisin. 🙂 Bikinimalleista mieluisin on minulle tänä kesänä perus “rintsikkamalli”, eli spagettiolkaimellinen. Se korostaa itselläni mielestäni kauniisti povea, eikä hartioita niinkuin niskalenkkimallit.

 • jjeee
  June 8, 2014

  tykkään olkaimettomista bikineistä. Tykkään maata auringossa enkä halua mitään pahoja rusketusraitoja olkaimista. Bikinien täytyy tuntua hyvältä sekä istua hyvin! inhottavaa jos koko ajan joutuu korjailemaan jotain kohtaa.

 • Monika
  June 8, 2014

  Todella hieno teksti. Itsekin pienikokoisena tunnen itseni harmittavan usein epävarmaksi omassa kehossani. Pidän eniten vaaleansävyisistä olkaimettomista bikineistä 🙂

 • Sini
  June 9, 2014

  Sellaisissa bikineissä, jotka istuvat hyvin!

 • hiluhilu
  June 9, 2014

  Tunnen itseni kauniiksi bikineissä, jotka ovat sopivat! Ei tursuile mistään tai hölsky päällä! Suosin joko rintaliivi- tai kolmiomallista yläosaa, alaosa mielummin kohtuullisen peittävä.

 • Enma
  June 9, 2014

  Tunnen itseni kauniiksi kirkkaanvärisissä bikineissä, jotka tukevat hyvin ja korostavat rusketusta. Esimerkiksi pitsiset yksityiskohdat eivät olisi pahitteeksi. Unelmani olisikin sovittaa juuri oikeankokoisia alusvaateliikkeessä.

 • Marianne
  June 9, 2014

  Kiitos Kaisa mielenkiintoisesta postauksesta! Itsekin ostan biksut lähes aina jostakin ketjuliikkeestä ja bandeau mallisena. Hyvää bikinikesää sinulle! 🙂

 • Hannn
  June 9, 2014

  Hieman samankaltaisen kropan omistavana luotan myös bandeau-bikineihin, hyvät myös rusketusrajojen kannalta!;) Olen ostanut kanssa aina bikinini liikkeistä, joissa saa rauhassa sovitella. Olisi mahtavaa uskaltautua kokeilemaan bikinejä/liivejä myyjän opastuksella. Jotenkin olen aina pitänyt tällaisia liiviliikkeitä vain sellaisille suunnattuina, joiden “ongelma” on isot rinnat! 😀

 • Katri
  June 9, 2014

  Pystyn samaistumaan täysin ajatuksiasi, sillä itsekin olen pienirintainen. Olen aina suosinut bandeaumallia, mutta täytyykin kokeilla tuollaisia halternec-tyylisiä myös! 🙂

 • Siiri
  June 9, 2014

  Tosi hyvä kirjoitus! Mun mielestä sulla on kiva kroppa! Olen itsekin alkanut arvostaa omaa kroppaani vasta hiljattain. Minua on nimitelty “meijeriksi” tai “Pamelaksi” hyvin aikaisin kehittyneiden muotojeni takia, mistä olen kärsinyt pitkään. Vielä nykyäänkin saatan vaatekaupassa etsiä paitaa, jossa tissit eivät erottuisi liikaa/ollenkaan. Pidän eniten liivimallisista binieistä, koska niissä on mielestäni hyvä sekä uida että ottaa aurinkoa ja ne näyttävät hyviltä t-paidankin alla.

 • Noora
  June 9, 2014

  Minun vartalo-ongelmat ovat päinvastaisia kuin tässä jutussa. Täydellinen olisi hyvä tankini yläosa jossa on tarpeeksi tukea ja kiva kuosi, sekä hamemainen alaosa 🙂 sitten ku vielä uskaltautuisi heittämään talvituturkin!

 • Helena
  June 9, 2014

  Olen myös ruumiinrakenteeltani aika hoikka ja poikamainen, ja kaikenlaista kommenttia olen kyllä elämäni aikana saanut kropastani kuulla. Olen kuitenkin jo monta vuotta sitten oppinut rakastamaan sitä juuri tällaisena- lihaksia ei tule vaikka tekisi suht kovasti töitä, rinnat ovat pienet ja pyllykään ei ihan muistuta latinonaisen takapuolta 😉
  Bikineissä tykkään värikkäistä seteistä, ja yläosassa toivon olevan hieman toppausta. Nuo värikkäät changen bikinit ottaisin omaankin kaappiin!

 • miranda
  June 9, 2014

  Pidän ehkä eniten kolmiomallisista bikineistä, tosin bandeau-malliinkin olen luottanut sinun tavoin! Nyt odotan esikoistani ja uudet liivit sekä bikinit asiantuntijan arvioimana tulisivat todella tarpeeseen muuttuvan rintavarustuksen myötä 🙂

 • Mia
  June 9, 2014

  Nykyään bikinien värillä tai mallilla ei ole väliä, kunhan ne istuvat hyvin. Koska isompirintaisena vaihtoehtoja ei ole mielestäni niin paljoa, niin jostain on tingittävä! 🙂
  Tosin jos saisin valita, niin kirkkaan punaiset bikinit olisivat ihanat 🙂

 • Laura
  June 9, 2014

  Minulle mahdollisimman tukevat, ongelma kun on sit taas isohkoissa rinnoissa

 • Jenna
  June 9, 2014

  Ihan mahtava postaus! Pääasia, että bikinit istuu hyvin ja niissä on kiva uida ja liikkua. Itselläni on aina vaikea löytää hyvin istuvaa yläosaa. Kolmiomalliset bikinit ovat aina olleet toimivimmat. Olen myös huomannut, että pienet röyhelöiset bikinimallit eivät ole mun juttu, vaikka mikään isorintainen en olekaan 🙂

 • ebu
  June 9, 2014

  Itse tykkään eniten värikkäistä bikineistä. 🙂 hyvää kesää sinulle! =)

 • miida
  June 9, 2014

  bandeau-malliset bikinit on parhaimpia 🙂

 • Heidi
  June 9, 2014

  Itse olen pienirintaisena käyttänyt aina kolmiomallisia bikiinejä. Koskaan en ole oikein kunnolla vielä päässyt sinuiksi kroppani ja pienirintaisuuden kanssa. Ensimmäisen lapsen jälkeen rinnat pienenivät entisestään. Saas nähdä miten kroppa reagoi tämän toisen lapsen jälkeen..Mutta jotenkin myös lapsen saanti on auttanut tähän ulkonäkö “ongelmaani”. Olen alkanut olla tyytyväinen ja ehkä ns.- sopeutunut tähän kroppaani 🙂

 • larissa
  June 9, 2014

  Kirkkaat värit ja mielellään liivimallinen. Unelmoin bandeau-mallista, mutta ne eivät vain sovi…

 • NennaM
  June 9, 2014

  Ihana postaus! 🙂 Se on hassua miten voikaan suhtautuminen omaan kroppaan ja sen muotoihin muuttua. Ennen inhosin isoja rintoja ja peppuani, mutta nyt kaipaan niitä. Ensimmäistä kertaa elämässäni olen kyllä näin tyytyväinen kroppaani ja onnellinen siitä. Bandeau malliset yläosat bikineissä ovat lemppareitani!

 • Henna73
  June 9, 2014

  Bikinien täytyy antaa tukea rinnoille eikä näkyä läpi 🙂

 • Jaana Suikki
  June 9, 2014

  Lasten jälkeen en ole käyttänyt bikineitä, ei vaan ole luonto antanut periksi. Olkaimelliset, kaarituettu yläosa ja korkeampivyötäröinen alaosa olisi ehkä oikea malli.

 • Roosa Emilia
  June 9, 2014

  Oih olisi niin kiva voittaa lahjakortti. Vaikka juurikin pari viikkoa sitten kävin myöskin changessä hankkimassa nimenomaan oikein kokoiset ja hyvän tuntuiset bikinit sekä alusvaatteet. Pidän hyvin istuvista ja kivan näköisistä bikineistä! 🙂

  Olen vartaloltani melko samanmallinen kuin sinä. Rintavarustukseni pieneni entisestään raskauden jälkeen. Mutta olen oppinut hyväksymään itseni juuri tällaisena 🙂

 • Kesähelmi
  June 9, 2014

  Kiitos monella tapaa kannustavasta kirjoituksesta. Minäkin päätin rennosti keskittyä lenkkeihin meren rannalla ja pienen vauvani nosteluun 🙂

  Mukavin ja tyytyväisin olo on hyvin istuvissa ja raikkaan värisissä bikineissä. Sopivaa alaosaa on usein hankalampaa löytää. Ne ovat joko liian pikkuruisia tai jollain tapaa väärän mallisia jolloin mietityttää, että pysyvätkö varmasti päällä. Pitäisi löytää napakka ja kaunis kokonaisuus iloisissa kesän väreissä!

 • Anni
  June 9, 2014

  Aivan ihanat punaiset bikinit! Punainen todellakin näyttää hyvältä ruskettuneella iholla ja tuo kaunista hohtoa! 🙂 Mahtava postaus, joka osui ja upposi tälläiseen “lautaan” joka on myös saanut kuulla asiasta yläasteella.. Vasta nyt seurusteltuani vajaan vuoden olen oppinut pitämään kropastani, kun poikaystäväni on sanonut tarpeeksi usein, että pienet rintani ovat ihanat ja kauniit. Ennen kun luulin, että miehille “kelpaa” ainoastaan rintaliiveistä ulos pursuilevat muhkeat rinnat.
  Kuulun myös itse niihin jotka kävelevät vaivihkaa ketjuliikkeen alusvaate osastolle, nappaa parit kivat yläosat ja hiippailee sovituskoppiin, jossa pikaisen sovituksen jälkeen päättää jättää bikinit kauppaan , kun ei vaan sovi. Nyt tiedän että ohuet kolmio bikinit eivät ole minulle sopivat vaan mielummin hieman muotoon prässätyt bandeut tai rintaliivimäiset bikinit sopivat minulle ja tunnen itseni kauniiksi. Tulkoot kesä ja bikinikelit, olen valmis! Virheideni kanssa!

 • Ellu
  June 9, 2014

  Todella hyvä postaus! Voin pienirintaisena itsekin samaistua tuohon mitä kirjoitit 🙂 Viihdyn parhaiten kirkkaanvärisissä bandeau-biksuissa.

 • Emilia
  June 9, 2014

  Kolmio-malliset sopivat ehdottomasti parhaiten, koska olen itsekin pienirintainen, ei tarvitse kumartuessa miettiä, raottuuko yläosan reuna paljastaen lähes tyhjän kupin…Kalpeana punapäänä tykkään ruskeista tai vihreistä bikineistä, sopivat ihon ja hiustenväriin.

 • kiti
  June 9, 2014

  Olen käyttänyt viimevuosina uimapukuja joissa on bandeau yläosa ja niskalenkki, se on yksi luottomalli pienirintaiselle! Mutta koska olen päärynävartaloinen tunnen oloni itsevarmaksi korkeavyötäröisissä alaosissa, ehkä siksi myös valitsen helpommin sen uimapuvun. Olen yrittänyt löytää vintage uimapukuja/bikineitä jotka olisivat vielä hyvässä kunnossa mutta heikosti niitä tulee vastaan. Omistan pari kivaa mallia joissa yläosa on sellainen toppimainen. Oletko ajatellut tekeväsi itse itsellesi bikineitä Casey?

 • Audrey H.
  June 9, 2014

  Ongelmani on päinvastainen, eli liian isot rinnat. Olen saanut osakseni kuulla vuosien aikana epämiellyttävää kommentointia ja huutelua rintoihini liittyen, vanhojen ukkojen asiatonta rintojen tuijottelua (mikä herkässä teini-iässä pahensi epävarmuuttani ja itseinhon tunteita), ja pahimmissa tapauksissa rintoihini on käyty jopa yllättäen käsiksi (sekä selväpäiset, että humalaiset ihmiset!).

  Valitettavasti tämä naisten esineellistäminen on vielä nykyäänkin aika yleistä arvosteltiinpa sitten laihuuden, lihavuuden, rintavarustuksen koon tai muiden ominaisuuksien perusteella. 🙁 Itsetuntoni ei ole vieläkään huippulukemissa ikävistä kokemuksista johtuen, mutta osaanpahan ainakin puolustaa itseäni ja tarvittaessa myös ystäviäni tiukan paikan tullen! Jauhot suuhun asiattomille huutelijoille ja etenkin käpälöijille! Paras näpäytys on kertoa rauhalliseen sävyyn kuinka naisia ja muita ihmisiä yleensäkin tulisi kohdella 😉 Toimii joka kerta!

  Mutta lopuksi keveämpään aiheeseen, eli ihaniin bikineihin 🙂 Tuntisin itseni kauniiksi kokokupillisissa, tarpeeksi tukevissa, iloisen värisissä bikineissä tai uimapuvussa. Aiemmin olen suosinut pelkkiä mustia uima-asuja, mutta liekö alkava kesä ja kolmenkympin kriisi sekoittanut pään, kun haaveilen nykyään myös turkooseista, mintunvihreistä ja erilaisista kuviollisista biksuista! 😀

 • Mari
  June 9, 2014

  Minulla on sinuun nähden melko vastakohta vartalo. En ole enää teinivuosien jälkeen ollut se kaikista hoikin mutta silti ihan tyytyväinen vartalooni, ainakin useimpina päivinä. Rinnoissa minulla löytyy, mutta peppu on taas aina ollut minusta suhteettoman pieni ja vaatimaton.
  Bikinien oston kanssa tuskailen monesti, istuvan yläosan ja alaosan löytäminen on hankalaa varsinkin kun ne ovat aivan eri kokoa. Tykkäisin bandeu mallista, mutta se ei ole rintavan päällä monesti kovin edustava. Ehkä suosikkini olisi turkoosi kolmiomalli.

 • Daphnion
  June 9, 2014

  Rakastan rentoja bikineitä, jotka ei purista mistään. Ne saavat olla iloisia ja värikkäitä. Kesäisiä.

 • Suvi
  June 9, 2014

  Itseltä ei ylävartalosta juurikaan mitään löydy mutta ikääkin on kyllä vasta 18 lähettyvillä. Joinain hetkinä oma vartalo ei miellytä yhtään ja alusvaatteiden sovittaminen menee useimmiten hammasta purren, varsinkin pari vuotta takaperin. Nykyään omaa vartaloa osaa arvostaa paljon enemmän, sillä se vaan on iso osa omaa itseä! Yläaste aikoina on tullu ostettua bikinit ja alusvaatteita changelta ja pakko vaan kehua laatua ja palvelua! Lempparimalli on ehdottomasti bandeau ja vähitellen olen alkanut lämmetä rintaliivien näköisille yläosille 😉 pirteet värit on vaan plussaa! Tulis kyllä lahjakortti tarpeeseen sillä uudet bikinit ovat ostoslistalla 🙂

 • Eeva
  June 9, 2014

  Bandeau-malliset on ollut paljon käytössä, koska niiden kanssa ei jää rajoja kaulaan.

 • Pipa
  June 9, 2014

  Olen vuosia käyttänyt lähinnä mustia bikineitä juurikin sen takia, että oma kroppa ei miellytä ja “musta toimii aina”. Tänä keväänä löysin neonpinkit bikinit ja yllättäen niissä viihdyn paremmin kuin muissa bikineissä pitkään aikaan!

 • Heisku
  June 9, 2014

  Kiitos ensinnäkin hyvästä postauksesta! Hienoa että pystyt olla avoin myös aremmista aiheista. Mielestäni pystyt kantamaan kaikentyyppisiä vaatteita, myös bikineitä, ja näytät niissä todella hyvältä. Itselläni ongelma on puolestaan ehkä päinvastainen: minulla on iso pylly ja myös normaalia hieman isommat rinnat. Jep moni voi ajatella että mikäs siinä muka on ongelmana, mutta ällaisen kombinaation kanssa en vain tunne oloani mukavaksi. Käytän vaatteita, jotka tasoittavat näitä muotoja, kireässä topissa ja farkuissa tunnen itseni lähinnä pringles-sipsiksi ja bikineinä käytän yleensä jotain tylsää ja peittävää bandeau-yläosaa ja alaosana shortsi-mallia. Alan pikkuhiljaa kuitekin olemaan sinut itseni kanssa ja hakusessa olisi tälle kesälle hyvin istuvat biksut, jotka eivät korosta mutta eivät myöskään peitä naiseuttani 🙂

 • Suvis
  June 9, 2014

  Kaapista löytyy eniten kirkkaan värisiä bikinejä, eli ilmeisesti niissä! 🙂 Suosin yleensä vähän tukevampia malleja, mieluiten kaarituellisia bikinejä.

 • NiinaP
  June 9, 2014

  Olkaimettomat bikiniyläosat on parhaita koska rusketun älyttömän nopeasti ja inhoan rusketusrajoja, mutta minulla on aika isot rinnat joten tarvitsen bikineiltä paljon tukea. Tuo on aika hankala yhtälö ja vasta yhden tällaisen yläosan olen löytänyt:)

 • roosa
  June 9, 2014

  Jep täällä on samanlainen pienen pienet rinnat omistava ! Ja vieläpä juuri siinä teini iässä,pari vuotta takaperin markkinoille tuli super push up rintsikat,niitä on siitä asti tullu käytettyä,jotkut sanoo että ne pinnallisia ja noloja käyttää mutta minulle ne on ollu hieman apu,koska tunnen oloni hyvän näköiseksi ja oikeastaan en ajattele asiaa sen kummemmin. Myös bikinit löyty sitä mallia. Mutta tänä kesänä ostin piitkästä aikaan normi bandeau bikinit, ja vieläpä tuskastelematta sitä kuinka rinnaton olenkaan ! Ehkä se on tätä vähän iän tuomaa viisautta ja myös poikaystävän ansiota,koska hän on tässä kaksi vuotta kertonut että mun tissit on hyvät ja just täydelliset sellasenaan 🙂 Mutta varmaan bandeau malliset ois ne hyvät ! 🙂

 • Maistu
  June 9, 2014

  Parhaaksi tunnen oloni hyvin istuvissa ja kauniissa bikineissä. Itsellä kun on vähän isommat rinnat niin tärkeintä on että tissit pysyvät piilossa ja tykkään myös alaosista, jotka nousevat vähän ylemmäs vatsan peittämään.

  Kaunis olet molemmissa bikineissä! Noi punaiset on aivan ihanat, mutta en vois kuvitellakaan itse pukevani tuon mallista yläosa, joten nauti sinä siitä että sinun vartalollesi ne sopivat. 🙂

 • Heidi Caterina
  June 9, 2014

  Tiedän täsmälleen miltä tuntuu kun yläkoulun pojat huutelevat “lautaseksi” ja meitsin lemppari, “laudaksi joka karkasi heidän saunastaan”. Vaikka en edelleenkään omista “isoja” rintoja (rinnat ne on, oli sitten isot tai pienet), olen luojan kiitos tullut sinuksi oman kroppani kanssa siten että ymmärrän että tällaiseksi minut luotiin enkä voi sille mitään.

  Nyt kun muistelee, on jotekin surullista miten pinnallisia ihmisiä olivat tuolloin ja valitettavasti “monet” ovat (en haluaa yleistää kaikkia) sellaisia ihan aikuisiässäkin.

  Toivon että miehet tänä päivänä eivät katsele aina sitä ulkomuotoa kuin se olisi se mikä merkitsee naisessa eniten.
  Olin koko kouluikäni epävarma kehostani sekä kasvonpiirteistä — noita-akasta alkaen, sain monta ihanaa nimeä joita nykyään muistelen naurulla — heitän siitä jo läppää. 😀

  Tää nyt meni hieman ohi aiheen mutta niinkin harvoin kun blogeihin kommentoin, nyt tuli mieli tehdä se.

  Ja täytyy vielä sanoa, että näytät uskomattoman kauniilta, sekä ulkoisesti että sisäisesti. 🙂

  xx

 • ummarika
  June 9, 2014

  Itse pidän erityisesti kolmiobikineistä. Kuulun rintavarustukseltani tähän “lauta” osastoon, ja jotenkin kolmiot saavat mukavan illuusion luotua. Bandeau on itselläni herättänyt reaktion, etten voi käyttää niitä, koska silloin näytän pojalta bikinit päällä. Ehkä tämän jälkeen voin ainakin käydä sovittamassa niitä 🙂

 • Camilla
  June 9, 2014

  Tiedän niin sen tunteen, kun porukkaa haukkuu laudaksi, anorektikoksi, muodottomaksi pikkutytöksi.. Se on vähän kuin sanoisi miehelle, että hänellä on pieni meisseli. Asia johon ei voi itse vaikuttaa.. Nykyään jonkun mainitessa rintojeni koon, sanon puolustukseksi, että eipähän ainakaan roiku! 😉 Ja onneksi push upit on keksitty..
  Sinun kroppasi on upea. Olen aina ihastellut luonnostaan hoikkaa runkoasi.

  Itsevarmimmaksi tunnen oloni bikineissä, jotka korostavat kropan parhaita puolia ja saavat vartalon näyttämään symmetrisemmältä. 🙂

 • Anna
  June 9, 2014

  Wau, miten rohkea postaus! Upeita bikinikuvia ja ihania värejä. Lempparibikinini on olleet juurikin punaiset, mutta tällä hetkellä on valkoisen ja turkoosin värejä. Yläosista sopii parhaiten halterneck-tyyliset. Olen varmaan vähän poikkeus, sillä olen lähes aina ollut sinut kroppani kanssa, lukuunottamatta teini-iän selluliitti kauhistelua 😉

 • liisa
  June 9, 2014

  Ite oon 17-vuotias reipas nuori tyttö. oon koko ikäni ollu tosi pieni kokoinen ja tälläkin hetkelle pituutta löytyy vajaat 158cm ja paino pysyy 50kg alapuolella. oon koko ikäni ollut hoikka ja muistan varsin hyvin ala-aste ajat kun muut alkoivat kehittyä ja mä olin aina se kaikista pienin. ei siinä mitään mutta ties kuinka monta kertaa mäkin lähdin kotiin itkien kesken koulupäivän koska en kestänyt poikien huuteluja. kaikista eniten mua satutti sana “lauta”. jokaisella on oma vartalo ja kaikki eivät viihdy omassa vartalossaan, ninkun on huomattu. mä en viihtynyt silloin enkä vielä nykyäänkään niin hyvin mitä voisin. kukaan ei voi vaikuttaa omaan kehittymiseen ja varsinkaan niin typerään asiaan kuin rintojen kokoon. ei niitä rintoja kaupassa myydä, harmillisesti. yläasteelle mentäessä kaikki oli niin kehittyneitä ja muka aikuisia, mutta mä olin vartaloltani vieläkin se 10-vuotias pikkunen. sainkin mun lempinimen 7-luokalla “pikkunen”. musta on ihan kivaa olla pienikokoinen ja nykyään itseasiassa nautin siitä! on ihanaa olla poikia paljon lyhyempi ja muutenki tyttöjen seurassa on ihan kivaa olla se pienin. mun itsetunto koki kauhean kolauksen kasi luokalla jolloin luokalle tuli kaksi uutta poikaa. ensimmäisestä päivästä lähtien he kutsuivat mua anorektikoksi. se jos jokin satuttaa. söin siihen aikaan ihan hyvin, mutta geenit on geenit enkä mä niille itse mitään voi? siitä päivästä lähtien oon halunnut näyttää näille pojille että musta tulee vielä jotain parempaa. ysiluokalla mulla alkoi lihotus kuuri, halusin lihoa koska halusin itselleni muotoja. kiitos luojan, enhän mä siitä mihinkään kasvanut. olin edelleen se pieni ja laiha liisa. lukioon mentäessä tunsin itseni niin pieneks kaikkien joukossa. muut kaverit (kylläkin alaikäiset) käy välillä baareissa mutta mä jään kotiin koska en mä pääsisi baariin sisään, katsokaa vaikka mua, lyhyt ja pieni ja kasvotkin nuoret. kuitenkin pääsin siis siihen lukioon mihin mä halusin ja ne kaksi kiusaaja poikaa yläasteelta tuli samaan lukioon. sain tosi paljon kavereita lukiosta ja tosi moni kehui mun vartaloa , vaikka olin pieni. se nosti mun itsetuntoa ja oon itsekkin huomannut kehua ystäviäni paljon enemmän. lukion alussa toinen näistä kiusaaja pojista pyysi mua wanhojen tanssi-pariksi. oli kuulemma kuullut että oon hyvä tanssimaan ja pirun hyvännäkönen. voit varmaan arvata mitä vastasin tälle pojalle!
  en tietenkään halunnut tanssia hänen kanssaan joten annoin pakit heti sillä sekunnilla, emmä rupee tollasta naamaa kattelee. nyt oon menossa kesän jälkeen lukion kakkoselle. mulla on wanhojen pari ja oon hankkinut jo mekon, ja se on täydellinen! bandeau yläosainen ja pysyy vielä päällä, jes! oon tässä lukion aikana oppinut rakastamaan mun pientä vartaloa. vaikka mulla on pienet rinnat ja oon pieni, voin reilusti sanoa mun vartaloa kauniiksi, tän parempaa en voisi toivoa. rakastakaa siis kaikki itseänne juuri sellaisena kuin olette <3

  oli pakko avautua koska mulla on ollut tuo sama ongelma ja on edelleen "naine mutta lapsen vartalo". mä itse käytän mieluusti bandeau bikinejä, koska silloin mun rinnat eivät korostu ja ne pysyy "piilossa". 🙂
  sulla on aivan mieletön blogi ja oot älyttömän kaunis! onnea perheelle 🙂

 • Julia
  June 9, 2014

  Minullakin pienet rinnat ja olen saanut kuulla “lauta” juttuja todella paljon ja rinnoistani puhuminen on aina ollut arka asia minulle, enkä edelleenkään mielelläni puhu niistä, mutta olen pikku hiljaa ruvennut pitämään kropastani päivä päivältä enemmän. Minulla on samanlainen kroppa kuin sinulla ja on huojentavaa kuulla, että joillain muillakin on ollut samoja ongelmia rintojensa ja kroppansa kanssa. Kaiken lisäksi olen suhteellisen pitkä tytöksi, joten olen aina mielestäni näyttänyt tyhmältä kun ei ole muotoja. Minun lempinimeni oli ylä-asteella “kukkakeppi” ja “anorektikko” (jota en todellakaan ollu, koska söin paljon enemmän kuin muut). Minun ylä-aste aikainen poikaystäväni jopa sanoi minulle kerran, että “voisit käydä mäkkärissä syömässä enemmän, että sun tissit kasvais”. Kukaan ei oikein ymmärtänyt, että en itse voinut kropalleni mitään. Kaikki kaverini ovat aina olleet hyvin muodokkaita varsinkin rinnoista ja aina kun he ovat halunneet mennä bikini ostoksille olen yrittänyt jättää väliin sen reissun keinolla millä hyvänsä. En pidä bikini ostoksista kun tiedän, että mikään ei oikein tunnu sopivan minulle, joka on todella harmi, koska pidän bikineistä.
  En ole tykännyt käyttää bandeau mallisia bikineitä, koska mielestäni ne eivät ole sopineet minulle pienten rintojeni takia. Sinulla ne näyttävät kyllä todella hyvältä ja ajattelin jopa itse rohkaistua kokeilemaan sen mallisia bikineitä. Tykkään yleisesti kolmion mallisista tai rintaliivien mallisista yläosista. Ne tuntuvat turvallisilta ja minun mielestä ne ovat saaneet rintani näyttämään edes hitusen isommilta. Enkä bikineissäni käytä yleensä huomiota herättäviä värejä sen takia ettei kukaan kiinnittäisi huomiotaan minun pieniin rintoihini.

 • Wilja
  June 9, 2014

  Alaosa saisi olla korkeavyötäröinen ja yläosa joku tukeva, mutta sopivan siro malli 🙂

 • Anna
  June 9, 2014

  Minulla myös on pienet rinnat, mutta olen opetellut kääntämään sen mielummin positiiviseksi asiaksi. Koskaan minua ei ole siitä kiusattu. Noh, kouluikäisenä rintani olivatkin isommat, mutta varhaisen aikuisiän pitkä anoreksia-jakso sai rintani pakenemaan. Pidän eniten kauniin värisistä bikineistä joissa on kivoja yksityiskohtia, kuten solmittavia nauhoja tai pitsiä. Olet muuten hurjan kaunis nainen!

 • Emma
  June 10, 2014

  Itse hankin bikini myös aina ketjuliikkeistä, joissa bikinien koot ovat mitä ovat. Täytyykin siis harkita kunnon alusvaatekaupan valikoimaa! Itse suosin värikkäitä ja pirteitä bandeau-mallisia bikineitä. Ja täytyy vielä sanoa, että kroppasi on kaunis ja sinulla on ihana peppu!:)

 • jenna
  June 10, 2014

  Olkaimeton yläosa ja hipsterimallinen alaosa on oma lempikombo. Tänä kesänä haaveilen viininpunaisista bikineistä, itselläkin jäänyt vielä tältä kesältä bikinit ostamatta kun niin harvat istuu päälle, tietää hermojen kiristelyä se shoppausreissu. 🙂

 • ansku
  June 10, 2014

  Mun lempparibikinit ovat valkoiset, punaista tai turkoosia olisi kiva kokeilla, mutta vielä en ole uskaltanut saati löytänyt mieleisiä.
  Mallina yläosa tukeva balconette ja alaosa sopivasti peittävä. Tälle vartalolle ei narubikinit sovi 😀
  Nuo punaiset veivät sydämen, mutta eivät ikinä sopisi mun vartalolle ja tälle rintavarustelulle,pöh. Mutta sun päällä ne ovat uskomattoman hyvännäköiset!

 • ida
  June 10, 2014

  Olen ehkä v 2006 pitänyt edellisen kerran bikinejä päällä,
  täällä olen käynyt taiselua “uuden minän” kanssa. Lapset tuoneet vartaloon isoja muutoksia mutta hyvä näin 🙂 kolmiomalliset jäi heti takaraivoon. Kiitos kirjoituksesta.

 • Elsa
  June 10, 2014

  Mulle kotoisin malli on sellaiset rintsikkamainen yläosa ja tykkään pitsikuviosta 🙂 näytät hyvältä!

 • Heidi
  June 10, 2014

  Voi miten kauniisti kirjoitettu postaus. Pystyn samaistumaan täysin jokaiseen lauseeseen! Nuoruusvuodet vietetty laudaksi haukuttuna, rintavarustuksen kasvua turhaan odotellen. Raskausaikana omistin ensimmäistä kertaa rinnat mutta lyhyen imetyksen jälkeen olin entistä rinnattomampi. En aikonut edes hankkia tälle kesälle bikineitä, koska ajattelin että ei pienirintaisille naisille löydy hyvin istuvaa yläosaa, mutta tänä postaus muutti mieleni.
  Voisin kuvitella päälleni tuollaiset punaiset bikinit 🙂

 • Jey
  June 10, 2014

  Täältä löytyy itseinhomörkö, joten sopivat bikinit odottaa edelleen jossain kaupan hyllyl. En osaa yhtään sanoa millainen uima-asu olisi minulle sopiva. Olen aina ajatellut, että mahdollisimman peittävä ja olen jättänyt jopa ne hankkimatta – uinut capreissa ja t-paidassa, jos niinkään. Tänä vuonna olen oikeasti pohtinut hommaavani bikinit. Olisiko tässä tilaisuuteni, jota en vain voisi jättää käyttämättä?

 • Eerika
  June 10, 2014

  Itselläni ollut aina suuri ongelma omaa kroppaani kohtaan ja bikinit eivät ole todellakaan se mieluisin päälle puettava ja nekin puen vain kun otan aurinkoa omalla takapihalla.. olen aina ollut suhtkoht hoikka mutta oikean kokoisten vaatteiden löytäminen on ollut aina hankalaa koska olen niin eri kokoinen ylä ja ala osasta. Mutta itse tunnen oloni hyväksi bikineissä missä on niskantakaa menevä lenkki jotta ne pysyvät päällä, värityksen suhteen olen hieman arkaileva ja yleensä otankin perus mustat sillä todella värikkäät ja kuosilliset bikinit tuntuvat liian rajuilta.

 • massukka
  June 10, 2014

  Viihtyisin varmasti parhaiten todella tukevissa bikineissä, jotka ryhdistäisivät reilusti imetyksestä lätkämäisiksi valahtaneita tissejäni.

 • Elina
  June 10, 2014

  Minulla on juuri bikinien metsästys käynnissä… tarvitsen hyvän, tukevan yläosan, mutta haluaisin sen kuitenkin olevan siron ja nuorekkaan näköinen. Punaiset bikinit voisin minäkin kyllä itselleni kotiuttaa! :p

 • Karoliinaaaaa
  June 10, 2014

  Hyvä postaus ja toivoisin, että monet teinit lukisivat sen, koska se tukisi heitä suunnattomasti!

  Minulla ei rintavana ihmisenä ole oikeastaan ongelmia Bikinin yläosien kanssa, vaikkakin vuodet mua on harmittanut etten ihania bandeau -mallisia biksuja voi käyttää.. Enemmän olen aina hävennyt alakroppaani bikinien alaosissa ja nyt koitan päästä siitä itseinhon kohteesta yhteisymmärrykseen itseni kanssa. Kaikilla on epäkohtia kropassa, mutta jotenkin aina olen hävennyt isohkoa takapuoltani bikineissä. Eniten viihdyn kuitenkin ihan kolmiomallisissa biksuissa joissa on pienet toppaukset sisällä, mutta haluaisin innolla kokeilla myös ihan kupillisia bikineitä! 🙂 hauskaa kesää sinulle!

 • TiiaST
  June 10, 2014

  Oi Kaisa, UPEA kirjoitus. Tää teidän Change-kamppis on muutenkin ihan loistava, sydämellä tehty ja tosi vaikuttava. Kiitos. On laittanut ajattelemaan. Minun kroppa näyttäis olevan aika samankaltainen kuin sinun, ja myös bikinimieltymys – bandeau valikoituu joka kesä kaappiin. 🙂 Nuo punaiset on upeat sinun päällä!

 • Bianca**
  June 10, 2014

  Minulle bikineiden mallilla ei ole niin väliä, ohuista olkaimista tykkään ja siitä että niissä on väriä 🙂

 • Onia
  June 10, 2014

  Sopivan kokoisissa ja oman kropan muotoja imartelevissa.

 • viiviK
  June 10, 2014

  Hyvin istuvissa, kauniin värisissä sekä sellaisissa joissa olisi joku minua hyvin kuvastava yksityiskohta 😉

 • Dina
  June 10, 2014

  Ihana kirjoitus. Itselläni on myös poikamainen vartalo ja vähitellen olen oppinut rakastamaan sitä. Tykkään eniten selllaisesta bikineistä, missä on yläosassa jotain rypytystä/röyhelöä antamassa muotoa. Ja värikkyys ja kuviot on plussaa!

 • Lotta
  June 10, 2014

  Itse oon nimenomaan lauta, niin bikinien etsiminen on aina raastavaa! Mulla on lähes poikkeuksetta käytössä bandeau-mallinen yläosa, se käy mulle kaikkein parhaiten. Nuo sun punaiset bikinit näyttää tosi hyvältä!
  Toivottavasti tää kommentti vastas tehtävänantoa 😀

 • Jenni
  June 10, 2014

  Tykkään itselläni eniten niskan taakse sidottavista bikiniyläosista, samanlaisista kuin nuo sun jälkimmäiset. Noiden värikin on tosi kiva! Sitten alaosa mulla saa olla vähän peittävämpi, että voi huoletta liikkua rannalla.

 • mari
  June 10, 2014

  Kiitos tästä kirjoituksesta, se upposi minuun 🙂 jotenkin sitä vielä 27-vuotiaanakin miettii liikaa mitä muut ajattelevat itsestä, mutta suunta on mulla tässä aiheessa ylöspäin! Helteitä minua on odottelemassa ihanat bandeau malliset, kukkaiset röyhelöbikinit, jotka ovat ehdottomat suosikkini ja niissä fiilis on hyvä 🙂

 • Sini
  June 10, 2014

  Ihana postaus! Sinulla on tosi kaunis vartalo ja olen varman, että olet todella kaunis myös siaältäpäin; se huokuu läpi blogistasi!

  Itse hankin nuo samaiset kolmiomalliset bikinit, jotka sulla on tässä yllä. Mulla on samantapainen kroppa kun sulla, eli pienet rinnat ja suht. rasvaton, mutta kumma kyllä perberi löytyy! Yritän oppia nauttimaan omasta pepustani samoin kun sinä. 🙂

  Iso kiitos kivasta ja inspiroivasta blogista. Ihanaa kesää teidän perheelle!

 • Riina
  June 11, 2014

  Valitsisin ehdottomasti bandeau-mallisen yläosan 🙂 jotkut raikkaat ja kesäisen väriset 😉

  Olet todella kaunis, ihanaa kesää teidän perheelle ! 🙂

 • eevis_
  June 11, 2014

  Minä viihdyn parhaiten halterneck-yläosassa ja alaosassa on tärkeää, että se ei ole liian tiukka. Bikinit eivät saa puristaa epämukavasti.

 • JenniJ
  June 11, 2014

  Itse olen aina ollut sen verran isokokoinen että en kehtaa bikinejä käyttää. Minulla on tällä hetkellä käytössä ns “mekkomallinen” yläosa, siinä viihdyn paremmin.
  Jospa minä _joskus_ olisin siinä kunnossa että kehtaisi bikinit päälleen vetää.

  Ihanan kannustava postaus!

 • tiiia
  June 11, 2014

  Viihdyn parhaiten kolmiomallissa ja hyvin peittävässä alaosassa. Värinä tykkään raikkaista kesänväreistä:)

 • juhanna
  June 11, 2014

  Olkaimettomat bandeumalliset on parhaat auringonottamiseen. Bikinien täytyy olla värikkäät ja iloisen näköiset, niin omakin mieli piristyy vain jo siitä kun laittaa ne päälleen ja suuntaa aurinkoon! 🙂

 • Nappi
  June 11, 2014

  Kirkkaan värisissä, useimmiten turkooseissa, sekä olkaimettomissa biksuissa on itsellä paras olla 🙂

 • Elsa Maria
  June 11, 2014

  Oikeastaan en ole ostanut viimeiseen kahteentoista vuoteen kuin kahdet bikinit, joten vaikea sanoa, millaiset sopivat parhaiten, kun ei ole tullut kovin usein soviteltua. Kolmiomallisissa olo tuntuu tosi alastomalta, eli yläosan pitää ainakin olla tukeva ja hyvin päällä pysyvä, esimerkiksi sellainen joustava mutta napakka bandeau. Ja mieluummin värikkäät kuin mustat!

 • Emilia
  June 11, 2014

  Itselläni on myös poikamainen vartalo ja koen bandeau-bikinit sopivimmiksi itselleni 🙂 nuo punaiset bikinit ovat todella kauniit, varsinkin nuo kukkakoristeet ovat ihanan naiselliset!
  PS. todella hyviä nämä kaikki Change-kampanjan kirjoitukset!

 • sanna
  June 11, 2014

  Kauniit on oltava,hieman tukevkin taehmeät jollakin somalla tavalla.Malllla ei niinkään väliä,kesäisen reippaat.

 • Katjuli
  June 11, 2014

  Sinivalkoraidalliset biksut halterneck-mallisina mulle, kiitos! Näyttävät ihanan raikkailta, ja siinä on todellakin kuosi johon ei pääse kyllästymään 🙂

 • norppa
  June 12, 2014

  Mulla ei ole koskaan ollut bikineitä, oon uinu vain kokouimapuvussa. Ehkä siihen on useita syitä…
  Tuntisin oloni hyväksi luultavimmin miellyttävän tuntuisissa, sopivan kokoisissa ja kauniin värisissä bikineissä.

 • Neea
  June 12, 2014

  Tykkään eniten niskan taakse solmittavista yläosista, alaosan mallilla ei niinkään ole väliä; tärkeintä että istuu hyvin! Väreistä perus musta ja kirkas pinkki ovat lemppareita.:)

 • JJ
  June 12, 2014

  Parhaat bikinit kestävät rantafutiksen pelaamisen ja hyppytornista hyppimisen! 😉

 • Carolina
  June 12, 2014

  Tykkään mielettömästi bandeau-mallista mutta se ei omalle vartalolle valitettavasti oikein sovi 🙁 yläosassa saisi olla hieman tukea ja ylipäätänsä biksujen pitää olla herkullisen väriset 🙂

 • Noora
  June 12, 2014

  Itselleni tärkeitä bikineissä on istuvuus. Ja tärkeää on, että myös alaosa istuu hyvin. Mukana arvonnassa 🙂

 • Sanni
  June 12, 2014

  Tälle kesälle haussa olisi mustat bandeau-malliset bikinit, mutta niissä saisi olla joku kiva juju; yksityiskohta., joka toisi vähän mielenkiintoa :). Sinulla on ihana blogi, Kaisa!

 • Niinis
  June 12, 2014

  Itse tykkään bandeau- mallisista bikineistä. Mulla on pieni ympärysmitta ja melko iso kuppi niin sopivia bikiniliivejä on ketjuliikkeistä vaikea löytää. En suht isorintaisena kyllä kaipaa mitään erityisen tukevia liivejä, ei ne isot rinnat välttämättä tarvi yhtään sen enempää tukea kun muutkaan, kunhan pysyy suht paikallaan ja ei heilu joka ilmansuuntaan. Monesti kaarituelliset ja tukevat liivit tuntuu epämukavalta päällä vaikka koko olisi oikea ja ainakin aluksi uudet liivit jättää inhottavat painaumat iholle. Annan siis tisujen roikkua, koska mieluummin käytän mukavia pehmeitä liivejä. Ei haittaa minua, koska ei isot rinnat luonnostaan ole pystyt ja pyöreät enkä halua pakottautua ‘tukeviin’ liiveihin siksi, että kauneusihanne on iso ja terhakas 🙂

 • SISU R
  June 13, 2014

  bandeau-malliset bikinit, joissa voisi olla vähän röyhelöäkin. Väri voisi olla valkoinen tai jokin oikein värikäs!

 • Henna
  June 13, 2014

  Bandeau-mallista ja yksivärisyydestä pidän eniten.

 • heidi
  June 13, 2014

  Itse tykkään kolmio mallisista yläosista ja perus alaosasta.

 • Annukka
  June 14, 2014

  Punaiset bikinisi ovat ihanat! Itselleni joudun kuitenkin valitsemaan jotain tukevaa yläosaan.

 • Maikki
  June 14, 2014

  Tykkään bikineistä, jotka solmitaan niskan takaa ja alaosa boxerimalliset.

 • lillamy
  June 14, 2014

  Mulla on vielä hakusessa ne parhaat bikinit, joissa olisi ihan tosissaan hyvä olla, jos ymmärrät mitä tarkoitan 😀 Koskaan en ole uskaltautunut mihinkään alusvaateliikkeeseen ja olen sen sijaan tyytynyt vaan näihin perus ketjuvaateliikkeiden ihan ok -vaihtoehtoihin, jotka eivät paljoa kustanna, mutta eivät myöskään istu JA ovat lisäksi sellaisia, joita tuntuu tulevan rannalla vastaan lähes joka kolmannella 😀 Eli asiaan pitäisi kyllä saada muutos, voitinpa sitten lahjakortin tai en!

  Yleisesti ottaen käytän yleensä sellaisia bikineitä, jotka ovat niskan takaa solmittavat mutta eivät kuitenkaan kolmiot. Muuntyylisiä biksuja olisin ihan täysin valmis kokeilemaan, jos vain ne tuntuisivat omilta! 😀

 • inni
  June 14, 2014

  Kauniiksi tunnen itseni olkaimettomissa bikineissä, joissa on kevyt toppaus (olen imettänyt kolme lasta) ja hame-mallisessa alaosassa. Sellaisissa tunnen itseni sen verran kauniiksi, että itsetunto nostaa ryhdin ja olemuksen niin, että muutkin näkevät minut kauniimpana.

 • MillaS
  June 14, 2014

  Morrooooo
  No oon etsinyt nyt kuukauden mustia bikinejä missä yläosa jatkuisi hieman “alemmas” kuin normaalisti… Vähän 50-luvun tyyliä. Eipä ole löytynyt. Niissä vois viihtyäkin nyt. Nojaa viihdyn missä vaan jos ei oo liian pienet 😀

 • OJ
  June 15, 2014

  Hyvin istuvissa ja itselle sopivissa, ei narubikineitä mutta kuitenkin sellaiset sirot. 🙂

Previous
Spis please
Aikuinen nainen tytön kropassa