Äititreffit

Isot uutiset jaettiin jo eilen Instagramin puolella, mutta ajattelin, että voisin sanoa tästä uudesta aluevaltauksesta pari sanaa myös täällä blogin puolella. Tosiaan viime vuoden puolella pitkäaikainen haaveeni podcastin tekemisestä sai tuulta alleen, kun sain värvättyä tämän vieressäni seisovan mahtavan tyypin mukaani. Ollaan Jannin kanssa tunnettu jo vuosia ja itse asiassa meidän miehet ovat tunteneet toisensa jo paljon ennen kuin meistä tuli läheisiä ystäviä.

Oli ihanaa saada nauhoituspariksi joku tuttutyyppi, jonka kanssa juttu luistaa aina. Meitä yhdistää tietysti kotkalaislähtöisyys, mutta tullaan muutenkin loistavasti toimeen ja huumori menee hyvin yksiin. Kumpikaan ei ota niin vakavasti tätä elämää, eikä ehkä sitä äitiyttä, jota podcastimme pääasiassa käsittelee. Tulemme siis puhumaan äitiydestä monelta eri kantilta sekä raskaudesta, lapsiperheen arjesta sekä yrittäjyyden yhdistämisestä tähän kaikkeen.

Podcast on meille molemmille vieras kanava, mutta eiköhän se alkujännityksen jälkeen lähde rullaamaan ja olo studiossa rentoudu. Onneksi meillä on taustalla ihana Indieplace-tiimi jeesailemassa! Ensimmäiset jaksot on jo nauhotettu ja sitä virallista ekaa jaksoa pääsette kuuntelemaan ensi viikolla. Ilmoitan vielä tarkan päivän teille. Toivottavasti siellä ollaan yhtä innoissaan kuin täällä. Jos teillä on mitään kysyttävää Äititreffeihin liittyen tai haluatte jo nyt kertoa aiheita, joihin toivoisitte meidän tarttuvan, niin kertokaa ihmeessä! Meillä on tämän ykköskauden jaksojen hahmoittelu vielä loppupuolen osalta avoinna, joten sinne mahtuu toiveita joukkoon 🙂

ps. Instan puolelta löytyy tosiaan jo podcastin oma tili @aititreffit ja sinne tullaan päivittelemään podiin liittyvää sisältöä sekä myös muuta aiheeseen sopivaa. Laittakaahan seurantaan, jos aihe tuntuu teihin uppoavan 🙂

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Jonna
  February 8, 2020

  Toiveena postaus ajatuksista ennen molempien ensimmäistä raskautta. ”Koskaan ei ole sopiva aika”… 🙂 Mikä jännitti, pelotti. Kaisan ajatukset siitä, että miten ajatukset muuttuneet ensimmäisen lapsen/lapsien synnyttyä. Onko Jannilla jo ajatusmaailma alkanut paljon muuttua raskauden aikana.

  • kaisaturunen
   February 10, 2020

   Näistä asioista puhutaankin ekoissa jaksoissa 🙂 Toivottavasti vastaa tarpeeksi selkeästi kysymyksiin!

Previous
Aurinkoisia talvipäiviä
Äititreffit