Aitoa iloa, aitoja kuvia

Julkaisin eilen tämän viimeisen kuvan Instassa syvällisen tekstin kera ja en voinut uskoa silmiäni, kun seuraavan kerran avasin puhelimen. Kuva oli analytiikan mukaan 95% tykätympi ja katsotumpi kuin mikään muu kuvistani tällä viikolla. Se tuntu absurdilta, varsinkin, kun en ollut alunperin todellakaan julkaisemassa kuvaa…

Kerroin kuvatekstissä nähneeni otoksessa alunperin vain “tuhat silmäryppyä ja olemattomat huulet”. Kunnes sitten havahduin typerään ajatteluuni ja totesin, että hitto vie tältä minä näytän, kun nauran aidosti ja lujaa. Silmät sirrillään ryppyisinä ja huulet pienenä viiruna. Kuva on kaikessa aitoudessaan ja iloisuudessaan ehkä yksi ihanin kuva, joka minusta on koskaan otettu.

Kuva on otettu pitkän kuvauspäivän päätteeksi, eikä se todellakaan ollut harkittu. Olin jo viemässä Saraa hänen vanhempiensa luokse, kun päätimme pysähtyä vielä siihen lähistölle meidän “vakio ruskakuvauspaikkaan” ja napata pari kuvaa Saralle. En siis itse aikonut edes asettua kameran eteen ensin, mutta pilvien takaa juuri sopivasti esiin kaivautunut syysaurinko innosti minuakin nappaamaan muutamat kuvat itselleni. Tässä viimeisessä kuvassa nauran kornille ruskalehti-kuvalle sekä sille, että eräs tuttu yllätti meidän kuvauspuuhissa veivaamalla auton ikkunan auki ja huutelemalla moikat. Sille, että meillä oli ollut super hauska kuvauspäivä ja sille, että vaihdoimme tässä samaisessa kohdassa kaksi kertaa villapaitoja keskenämme, koska molempien mielestä tämä vaalea neule näytti lehtiä vasten paremmalta. Nauroin sille miten koko päivän oli ollut pilvistä, mutta aurinko kaivautui nyt tällä kyseisellä  hetkellä. Nauroin tälle työlle, joka välillä tuntuu ihan pöllöltä ja hieman huvittavalta hommalta, mutta jota niin kovasti rakastan, varsinkin tällaisilla hetkellä. Kun saan tehdä sitä yhdessä hyvän ystäväni kanssa, ilman mitään estoja, ihan vaan omana itsenäni.

Kiitos Sara jälleen yhdestä ihanasta työpäivästä ja tästä kuvasta!

ps. Kuvissa näkyy poikkeuksellisen vaalea syystukka (päätin sittenkin pitäytyä vaaleissa latvoissa) ja paljon kyselyjä kerryttäneet farkut, jotka ostin muutamia viikkoja sitten &Other Storiesilta. Napsasin farkkujen lahkeista heti kotiin päästyä pari senttiä pois (ihan vaan tylysti keittiösaksilla) ja olen pitänyt niitä melkein joka päivä. Ihan parhaat vaaleat farkut ja sopii myös tosi kivasti syksyyn!

kuvat: Sara Vanninen

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • ida ihana
  October 10, 2019

  Oi, nämä on kyllä niin kauniita kuvia, tuli hyvä mieli näitä ja hymyäsi katsellessa!:) Ruska on myös ollut tänä syksynä aivan uskomaton!!<3
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Ihana!<3
  Ida Kotona kaupungissa -blogista
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  • kaisaturunen
   October 11, 2019

   Kiitos 🙂 Näin on kyllä ollut! Ja vielä sitä riittää,joten eiköhän oteta siitä ilo irti! Kivaa syksyä sinne <3

Previous
Kaksi erilaista iltaa – yksi kauneusrutiini
Aitoa iloa, aitoja kuvia