Äkkilähtö kiitos

ITALY TB SI MODA 2015 2 PIENI

Aurinkoinen lokakuu piti mielen virkeänä ja iloisena. Naureskelin kaamosmasennukselle ja ihmettelin miksi olin joskus ilmaissut vihaavani syksyä? Sehän on ihanaa aikaa!

Noh tuli marraskuu ja pimeys. Tuli sateet ja tuulet. Tuli alati harmaat kelit ja kaamosmasennus. Viime viikot on kärsitty melkoisesti pukeutumisinspiraation puutteesta tai inspiraation puutteesta ylipäätänsä. Vahingossa klikkasin itseni selailemaan äkkilähtöjä. Lämpö houkuttelisi tai ihan vaan joku pieni maisemanvaihdos. Ainakaan vielä ei tiedossa sen kummempaa reissua, mutta ensi viikolla lähdetään Tallinnaan ystäväni kanssa. On se ainakin jotain.ITALY TB SI MODA 2015 1

Jotta tästä postauksesta ei tulisi mitään valitusvirttä surkeasta kelistä ja pimeydestä, niin listataampa loppuun päivän parhaat palat:

 • Lähdin oikeasti ihan oikeasti ajoissa tänään ajelemaan Helsinkiin. Olisin myös ollut täsmällisesti klo 9.00 ensimmäisessä kohteessa, jos en olisi juuttunut ruuhkaan.
 • Syötiin Saran kanssa yksi parhaista lounaista vähään aikaan. Verkkokaupan kahvilassa nimittäin. Jäätävän kovalla nälällä tuskin oli mitään tekemistä asian kanssa, koska ruoka oli oikeasti tosi hyvää!
 • Lisää pisteitä Verkkokaupalle. Meitä palveli erittäin ystävällinen mies kameraosastolla ja päädyimme hankkimaan kaikkia pieniä hyödyllisiä kuvauskamoja.
 • Vaikka ilma oli samanlainen kuin koko alkukuun, kuvat onnistuivat hämmentävän hyvin.
 • Tilitettiin Saran kanssa molemmat vuorotellen omat ärsytyksemme ulos ja lopulta huokaisimme syvään. Tekipä hyvää pitkästä aikaa avautua ystävälle!
 • Nauroin vedet silmissä, kun Sara harjoitteli yli tunnin ajan laittamaan uutta reflectoria takaisin pakettiin. Apuna oli Youtube video sekä minun ohjeistavat kädet, mutta homma ei vaan ottanut tuulta alleen. Lopulta järkyttävien pinnistysten jälkeen, Saran kädet aivan rakkuloilla heijastin taittui lopulta kiltisti pakettiinsa.
 • Ymmärsin, että glögi ja riisikakut sopivat oikeastaan aika hyvin yhteen.

ITALY TB SI MODA 2015 3

Kuvituksena uima-allaskuvia viime kesän Italian reissulta. Kidutustahan tämä on, I KNOW!

XOXO
signature

What do you think?

2 Comments
 • Taija
  November 19, 2015

  Hei Tallinna-vinkkejä kaivattaisiin täällä! Kaikki tuntuu siellä ramppaavan, kun on niin helppo ja halpa mennä, mutta mä en ole paria risteilypyrähdystä enempää käynyt. Joten nyt kaipaisinkin vinkkiä hotelleista ja siitä, millä sinne kannattaa matkustaa. Laivojakin tuntuu olevan niin monia: Linda Line on kai halvin mutta niiden liikkumiselle on säävaraus (?) ja ilmeisesti aika karut alukset, sitten on Tallinkia ja Eckerö Lineä jotka kestää hieman pidempään mutta niissä ilmeisesti sitten ravintoloita ja jotakin kaupantynkääkin? Tämän verran sain netistä selville mutta tottakai aina oikean ihmisen (!?! meinasin kirjoittaa tutun ihmisen) vinkit ja kokemukset on arvokkaampia. 🙂 Eikä siitä nyt ihan muutaman kympin reissua saanut kasattua (Tallink Star kahdelta n. 190 e) kun laskeskelin, mutta onkohan se vaan tää joulusesonki sitten mikä nostaa hintoja…

  • Kaisa
   November 27, 2015

   Moikka, vastaan vielä sinulle nyt erikseen näihin Tallinna vinkkeihin. Eli valitettavasti minulla ei ole paljon kokemuksia Tallinnan hotelleista yms. Kuulemma kivoja kylpylöitä sieltä löytyy 🙂 Suosittelen googlettamaan! Laivoista olen itse käyttänyt pääasiassa Eckerölinea, mutta nyt menee kyllä ehkä sekin vaihtoon, koska lapsen kanssa en kokenut sitä mitenkään mukavaksi. Leikkihuone oli surkea. Aikuisten kanssa se on melkein ihan sama millä matkustaa, jos ei vaadi kahvia ja taxfreetä kummempaa 🙂 Toiset laivat kulkevat kai hieman nopeammin tämän reitin, mutta muuten se on samaa laivahengailua kaikilla. Tallinnassa itsessään suosittelen ruokailua vanhassa kaupungissa, josta löytyy hyviä ravintoloita kymmeniä! Shoppailtavaa löytyy Viru-keskuksesta, Rottermanilta sekä ostoskeskuksista hieman kauempaa. Vankilamuseosta (?) olen kuullut paljon hyvää tai siis, että se on yksi Tallinnan must see kohteista. En tosin tiedä onko se otollinen kohde talviaikaan. Näin joulun alla tykkään itse käydä fiilistelemässä joulua Tallinnan joulutorilla 🙂

Previous
Native